Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Φλωρεντία: Η πόλη των Μεδίκων

Φλωρεντία: Η πόλη των Μεδίκων Μία πόλη γεμάτη χρώματα και αρώματα, εμπνευσμένη από τη μαγεία και την ιστορία του χθες. Ένας πολιτισμός αφημένος στην αισθητική αλλά και στην πέννα σπουδαίων δημιουργών και εικαστικών.
 

Δείτε και άλλες προσφορές...


Σαντορίνη - Πάσχα: 117€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Σαντορίνη - Πάσχα: 117€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Η ευκαιρία να γνωρίσετε τη μαγευτική Σαντορίνη είναι τώρα, με μια καταπληκτική προσφορά σε τιμή ασύγκριτη!
 
Ναύπλιο:119€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε πολυτελή δωμάτια με πρωινό
Ναύπλιο:119€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε πολυτελή δωμάτια με πρωινό.Απολαύστε ένα υπέροχο 3ήμερο σε πολυτελή, άνετα δωμάτια με όλες τις ανέσεις για ξεκούραση, χαλάρωση και ηρεμία.Μια προσφορά σε καταπληκτική τιμή που δεν πρέπει να χάσετε!( Iσχύει για διαμονή Κυριακή - Πέμπτη βράδυ )
 
Ερατεινή - Πάσχα: 99€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε εξοπλισμένο δωμάτιο
Ερατεινή - Πάσχα: 99€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε εξοπλισμένο δωμάτιο. Μια μοναδική προσφορά για να περάσετε ένα αξέχαστο Πάσχα στην πανέμορφη Ερατεινή! Αποκτήστε την τώρα!
 
Κρήτη - Σητεία - Πάσχα: 330€ για ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο
Κρήτη - Σητεία - Πάσχα: 330€ για ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, Αναστάσιμο δείπνο και γεύμα την Κυριακή του Πάσχα και late check out. Ξεκουραστείτε σε ένα πανέμορφο ξενοδοχείο!
 
Οδική Εκδρομή Σύβοτα , Παξοί - Πάσχα: 249€ το άτομο για ένα πλήρες 4ήμερο πακέτο με ημιδιατροφή
Οδική Εκδρομή Σύβοτα , Παξοί - Πάσχα: 249€ το άτομο για ένα πλήρες 4ήμερο πακέτο με ημιδιατροφή. Ένα πανέμορφο φυσικό τοπίο, παραδοσιακά έθιμα, άνεση και τιμή ασύγκριτη... σε μια μοναδική προσφορά!
 

Δείτε και άλλα άρθρα...


Ένα πάρκο εναλλακτικού τουρισμού
Σε μια εξαιρετική επιλογή εναλλακτικού τουρισμού προβλέπεται να μετατραπεί το Εθνικό Πάρκο Λιμνών Κορώνειας-Βόλβης και Μακεδονικών Τεμπών. Το σχέδιο είναι ήδη έτοιμο και αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία σε λίγο καιρό.
 
Ναύπλιο... Ακολουθώνας την ιστορία του χθες!
Ένας τόπος ευλογημένος, ξεχωριστός, ιδιαίτερος, γεννημένος μέσα από τις σελίδες μιας νουβέλας, αφημένος στην ιστορία του χθες.
 
«Αναρριχητικός και καταδυτικός προορισμός»
Σε ένα από τα νησιά του Αιγαίου με «άγρια» ομορφιά εχει ξεκινήσει μια προσπάθεια ώστε η χώρα μας να γίνει παγκόσμιο σημείο αναφοράς για τον λεγόμενο εναλλακτικό τουρισμό. Εκεί, μια ομάδα ανθρώπων με κοινή καταγωγή, έχουν καταστρώσει το σχέδιο τους και το έχουν βάλει σε εφαρμογή.
 
Νέα ιαματική πηγή στην Τραϊανούπολη Έβρου
Ο ιαματικός τουρισμός αποτελεί μια εναλλακτική πρόταση για διακοπές και μάλιστα όσοι την επιλέγουν έχουν την δυνατότητα να το κάνουν και τους δώδεκα μήνες του χρόνου. Στη χώρα μας βρίσκονται μερικές από τις καλύτερες ιαματικές πηγές παγκοσμίως και στον κατάλογο ήρθε να προστεθεί μια ακόμα περιοχή.
 
Λουτρά Πόζαρ... μια εκδρομή με πολλές διαστάσεις
Στο νομό Πέλλας, βορειοδυτικά της Αριδαίας βρίσκονται τα Λουτρά Πόζαρ. Μια καταπράσινη περιοχή στους πρόποδες του Καιμακτσαλάν, χτισμένη στις όχθες του θερμοπόταμου που διασχίζει την περιοχή. Τα ιαματικά του νερά είναι ο κύριος λόγος που χιλιάδες επισκέπτες καταφθάνουν όλο το χρόνο στην περιοχή αλλά σίγουρα δεν είναι ο μόνος.