Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Τζαμάικα... με ρούμι και ρέγκε

Τζαμάικα... με ρούμι και ρέγκε Μερικές από τις συναρπαστικότερες παραλίες της υφηλίου, πολυτελή Resort με εξειδίκευση στην φιλοξενία νεόνυμφων, καταρράκτες και τροπικά δάση… τι άλλο να ζητήσετε για να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία ενός εξωτικού προορισμού?
 

Δείτε και άλλες προσφορές...


Μύκονος - Πάσχα: 180€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό.
Μύκονος - Πάσχα: 180€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πλούσιο πρωινό. Γιορτάστε το Πάσχα στην κοσμοπολίτικη Μύκονο! Late check out, Welcome Drink και το πασχαλινό αυγό με ένα τσουρέκι στο δωμάτιο σας!
 
Ζαγοροχώρια - Ασπράγγελοι - Πάσχα :119€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Ζαγοροχώρια - Ασπράγγελοι - Πάσχα :119€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Ιδανικό ορμητήριο για την εξερεύνηση της γύρω περιοχής, με μοναδική θέα την χαράδρα του Βίκου, ξεκουραστείτε, χαλαρώστε και γυρίστε ανανεωμένοι όσο ποτέ! Το ομορφότερο Πάσχα που ζήσατε σας περιμένει!
 
Αμφιθέα - Πέραμα , Πάσχα : 89€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Αμφιθέα - Πέραμα Πάσχα: 89€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Μια ανάσα από τα πανέμορφα Ιωάννινα περάστε το φετινό Πάσχα, παραδοσιακά και ξεκούραστα! Σε καταπληκτική τιμή μια προσφορά για μια εκδρομή αξέχαστη!
 
Αστακός Αιτωλοακαρνανίας- Πάσχα: 79€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε σουίτα στα Giannis Village
Αστακός Αιτωλοακαρνανίας - Πάσχα: 79€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε σουίτα στα Giannis Village. Μια προσφορά σε καταπληκτική τιμή! Αποκτήστε την τώρα και περάστε ένα αξέχαστο, παραδοσιακό και οικονομικό Πάσχα!
 
Καρπενήσι - Μεγάλο Χωριό - Πάσχα: 189€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και Αναστάσιμο Δείπνο
Καρπενήσι - Μεγάλο Χωριό - Πάσχα: 189€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και Αναστάσιμο Δείπνο. Το φετινό Πάσχα μπορείτε να το γιορτάσετε οικονομικά και παραδοσιακά, σε έναν μοναδικό προορισμό, με μια καταπληκτική προσφορά!
 
Αγία Τριάδα - Ευρυτανία - Πάσχα: 207€ ένα 6ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Αγία Τριάδα - Ευρυτανία - Πάσχα: 207€ ένα 6ήμερο για 2 άτομα με πρωινό.Γιορτάστε το Πάσχα με τον πιο παραδοσιακό τρόπο σε μια υπέροχη τοποθεσία! Μια καταπληκτική προσφορά σε μοναδική τιμή!
 
Λουτρά Πόζαρ - Όρμα Αριδαίας - Πάσχα: 119€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε δωμάτιο με τζάκι
Λουτρά Πόζαρ - Όρμα Αριδαίας - Πάσχα: 119€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε δωμάτιο με τζάκι. Μια μοναδική εμπειρία στα ομορφότερα φυσικά λουτρά , αποκτήστε την καταπληκτική προσφορά μας και απολαύστε τα στην καλύτερη περίοδο, το Πάσχα!
 

Δείτε και άλλα άρθρα...


Μαλαισία - Λανγκάουι... στον τροπικό του Ινδικού
Ένας αληθινός παράδεισος με τροπική βλάστηση, χρυσές παραλίες και πολυτελή ξενοδοχεία. Με παρελθόν γεμάτο μύθους με νεράιδες και πολεμιστές το « Νησί του καφεκόκκινου Αετού» , όπως σημαίνει στη γλώσσα των ιθαγενών, είναι ένα πανέμορφο μέρος που θα σας μείνει αξέχαστο.
 
Ζανζιβάρη, η χώρα των κοραλλιών
Ξεπροβάλει στα ζεστά νερά απέναντι από τις ακτές της Τανζανίας με την Πέτρινη Πόλη να θυμίζει παραμύθι. Η ακτή των Νέγρων (από την περσική λέξη Zangh που σημαίνει νέγρος και το bar που σημαίνει ακτή) σας περιμένει…
 
Σρι Λάνκα... το κόσμημα της Ασίας
Υπέροχη Γη!!! Αυτή είναι η μετάφραση του ονόματος ενός νησιού τροπικού, που το αγκαλιάζει ο Ινδικός ωκεανός. Αμμώδεις παραλίες ατελείωτες, εξωτικά πουλιά, σπήλαια, καταρράκτες, φυτείες τσαγιού, μπαχαρικά και πολύτιμοι λίθοι σε έναν μαγευτικό συνδυασμό που θα σας συνεπάρει.
 
Μπαχάμες ... το σύμπλεγμα του ονείρου
Ένα μαγικό σύμπλεγμα από 700 περίπου νησάκια και ατόλες, ροζ παραλίες, διάφανα καταπράσινα νερά, δροσιστικά κοκτέιλ, πολυτελή ξενοδοχεία και βραδινή ζωή με την αύρα του ωκεανού! Αυτό είναι οι Μπαχάμες!