Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Η Αθήνα με τα μάτια του Γούντι Άλεν

Η Αθήνα με τα μάτια του Γούντι Άλεν Ενώ τίποτα στην Αθήνα δεν φαίνεται να μπορεί να φέρει αισιόδοξα μηνύματα, μια διαφορετική ματιά μπορεί μάλλον να δει την Αθήνα αλλιώς. Τι καλό μπορεί να φέρει η κρίση; Σύμφωνα με πληροφορίες, τον Γούντι Άλεν για την επόμενη ταινία του!
 

Δείτε και άλλες προσφορές...


Μύκονος - Πάσχα : 298€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε πολυτελές δίκλινο δωμάτιο
Μύκονος - Πάσχα : 298€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε πολυτελές δίκλινο δωμάτιο. Η Ανοιξιάτικη κοσμοπολίτικη Μύκονος σας περιμένει για γιορτές ξεχωριστές! Η παράδοση συναντά την άνεση και την πολυτέλεια σε έναν μοναδικό συνδυασμό σε τιμή απίστευτη!
 
Πάτμος - Πάσχα: 255€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Πάτμος - Πάσχα: 255€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Γιορτάστε με ξεχωριστό τρόπο το φετινό Πάσχα, ένα πανέμορφο νησί μπορεί να σας προσφέρει μοναδικές εμπειρίες!
 
Σίφνος-Πάσχα: 117€ ένα 5ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο
Σίφνος-Πάσχα: 117€ ένα 5ήμερο για 2 άτομα.Γιορτάστε τη μεγαλύτερη γιορτή της ορθοδοξίας το Πάσχα στην καταπληκτική Σίφνο η εκδρομή αυτή θα σας μείνει αξέχαστη!
 
Κως - Πάσχα: 283€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή στο Horizon Beach Hotel
Κως - Πάσχα: 283€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή στο Horizon Beach Hotel! Πανέμορφη παραλία, πισινά με bar, υπέροχοι κήποι, όμορφη διακόσμηση, ποικιλία δραστηριοτήτων, και προσωπική φροντίδα! Προμηνύετε μια αξέχαστη 4άστερη διαμονή!
 
Πάρος - Πάσχα: 89€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Πάρος - Πάσχα: 89€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό.Μια καταπληκτική προσφορά για διαμονή στη Νάουσα σε όμορφα και άνετα δωμάτια! Αποκτήστε την και περάστε τις γιορτές ιδιαίτερα και οικονομικά!
 

Δείτε και άλλα άρθρα...


Πως να παραγγείλετε τον καφέ σας σε όλο τον κόσμο
Αγαπημένη συνήθεια, απόλαυση, καθημερινή τελετουργία, η κατανάλωση καφέ είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας και φυσικά δεν υπάρχει λόγος να στερηθούμε την απόλαυση αυτή ακόμη και αν βρεθούμε στην άλλη άκρη του κόσμου!
 
Ταξιδεύοντας στα μεγαλύτερα ποτάμια του κόσμου
Γνωρίστε τα τρία μεγαλύτερα ποτάμια του κόσμου και μερικά από τα πιο επιβλητικά μνημεία αρχαίων πολιτισμών, γλιστρώντας στα νερά τους και ταξιδεύοντας πίσω στο χρόνο, συνδέοντας έτσι το παρελθόν με το σήμερα.
 
Τα ταξίδια... κλειδί στην ανθρώπινη ευτυχία
Παγκόσμια ημέρα ευτυχίας θεσπίστηκε η 20η Μαρτίου σε Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ και συμπτωματικά μια νέα έρευνα για τα ταξίδια και την ευτυχία δημοσιοποιήθηκε από Βρετανούς και έφερε στο φως τα εξής στοιχεία.
 
Αλλάζει ο τρόπος έκδοσης βίζας για την Ινδία
Θέλετε να ταξιδέψετε για την Ινδία; Όπως είναι γνωστό είναι απαραίτητη η βίζα. Όταν όμως θα εκδοθεί και θα έρθει η στιγμή που θα μπορείτε να την παραλάβετε θα πρέπει να πάτε αυτοπροσώπως. Αυτό τουλάχιστον ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες το Κέντρο Υπηρεσιών Αιτήσεων Θεώρησης Εισόδου.