Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Προορισμοί και προσφορές... που δεν υπάρχουν

Ονειρεμένοι προορισμοί, που δεν υπάρχουν! Θα θέλαμε να τους επισκεφτούμε όσο τίποτα άλλο, τους έχουμε ονειρευτεί είτε σαν παιδιά είτε σαν μεγάλοι αλλά το όνομά τους δεν πρόκειται να γραφτεί δίπλα από καμία πτήση. Αυτοί οι ονειρεμένοι προορισμοί δεν υπάρχουν, στην κυριολεξία!
 

Δείτε και άλλες προσφορές...


Κρουαζιέρα Πόρο, Ύδρα & Αίγινα : 49€ το άτομο για μια ημερήσια κρουαζιέρα με γεύμα
Κρουαζιέρα Πόρο, Ύδρα & Αίγινα : 49€ το άτομο για μια ημερήσια κρουαζιέρα με γεύμα . Απολαύστε την ομορφιά τριών νησιών, κολυμπήστε, διασκεδάστε με ζωντανή μουσική και φαγητό εν πλω και γυρίστε εντελώς ανανεωμένοι!
 
Κως - Πάσχα: 195€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα All Inclusive στο Gaia Garden 4*
Κως - Πάσχα: 195€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα All Inclusive στο Gaia Garden 4*. Μια εκδρομή μοναδική στο πανέμορφο νησί των Δωδεκανήσων, αποκτήστε την προσφορά μας και διασκεδάστε, χαλαρώστε και ξεκουραστείτε όσο ποτέ!
 
Πάρος - Πάσχα: 89€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Πάρος - Πάσχα: 89€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό.Μια καταπληκτική προσφορά για διαμονή στη Νάουσα σε όμορφα και άνετα δωμάτια! Αποκτήστε την και περάστε τις γιορτές ιδιαίτερα και οικονομικά!
 
Νάξος - Πλάκα: 162€ ένα 6ήμερο για 2 άτομα σε εξοπλισμένο studio
Νάξος - Πλάκα: 162€ ένα 6ήμερο για 2 άτομα σε εξοπλισμένο studio. Μια καταπληκτική προσφορά για διαμονή σε πανέμορφα δωμάτια με όλες τις ανέσεις, εξερευνήστε το νησί με μια προσφορά σε τιμή μοναδική!
 
Καλάβρυτα - Πάσχα:179€ ένα 4ήμερο για 2-4 άτομα
Καλάβρυτα - Πάσχα:179€ ένα 4ήμερο για 2-4 άτομα. Σε έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς μια μοναδική προσφορά για το φετινό Πάσχα. Αποκτήστε την τώρα και διασκεδάστε όσο ποτέ!
 
Μύκονος - Πάσχα: 300€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και εορταστικά γεύματα
Μύκονος - Πάσχα: 300€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και εορταστικά γεύματα. Γιορτάστε το Πάσχα στην κοσμοπολίτικη Μύκονο με μια καταπληκτική προσφορά! Late check out, Welcome Drink και το πασχαλινό αυγό με ένα τσουρέκι στο δωμάτιο σας!
 
Αμφιθέα - Πέραμα , Πάσχα : 89€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Αμφιθέα - Πέραμα Πάσχα: 89€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Μια ανάσα από τα πανέμορφα Ιωάννινα περάστε το φετινό Πάσχα, παραδοσιακά και ξεκούραστα! Σε καταπληκτική τιμή μια προσφορά για μια εκδρομή αξέχαστη!