Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Ταξιδεύοντας στα μεγαλύτερα ποτάμια του κόσμου

Ταξιδεύοντας στα μεγαλύτερα ποτάμια του κόσμου Γνωρίστε τα τρία μεγαλύτερα ποτάμια του κόσμου και μερικά από τα πιο επιβλητικά μνημεία αρχαίων πολιτισμών, γλιστρώντας στα νερά τους και ταξιδεύοντας πίσω στο χρόνο, συνδέοντας έτσι το παρελθόν με το σήμερα.
 

Δείτε και άλλες προσφορές...


Σαντορίνη - Πάσχα: 220€ ένα 5ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Σαντορίνη - Πάσχα: 220€ ένα 5ήμερο για 2 άτομα με πρωινό.Ένα πανέμορφο ξενοδοχείο στα Φηρά σας υποδέχεται με κρασί και φρούτα στο δωμάτιο σας για ένα Πάσχα που όμοιο του δεν έχετε ζήσει ποτέ! Μια μοναδική προσφορά που δεν πρέπει να χάσετε!
 
Ορεινή Κορινθία - Καστανιά - Πάσχα: 195€ ένα 5ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Ορεινή Κορινθία - Καστανιά - Πάσχα: 195€ ένα 5ήμερο για 2 άτομα με πρωινό.Γιορτάστε το Πάσχα σε ένα καταπράσινο τοπίο μέσα στη φύση! Μια εκδρομή ιδανική για τον Ανοιξιάτικο καιρό σε μοναδική τιμή!
 
Μύκονος - Πάσχα : 298€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε πολυτελές δίκλινο δωμάτιο
Μύκονος - Πάσχα : 298€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε πολυτελές δίκλινο δωμάτιο. Η Ανοιξιάτικη κοσμοπολίτικη Μύκονος σας περιμένει για γιορτές ξεχωριστές! Η παράδοση συναντά την άνεση και την πολυτέλεια σε έναν μοναδικό συνδυασμό σε τιμή απίστευτη!
 
Κως - Πάσχα: 178€ ένα 4ήμερο σε δίκλινο για 2 άτομα με ημιδιατροφή στο Corali Hotel
Κως - Πάσχα: 178€ ένα 4ήμερο σε δίκλινο για 2 άτομα με ημιδιατροφή στο Corali Hotel. Μια καταπληκτική προσφορά για να γνωρίσετε αυτό το πανέμορφο νησί στα Ανοιξιάτικα του! Γιορτάστε όπως ποτέ με τιμή μοναδική!
 
Πάτμος - Πάσχα: 340€ ένα 5ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Πάτμος - Πάσχα: 340€ ένα 5ήμερο για 2 άτομα με πρωινό Πάτμος , ένα νησί με έντονο το θρησκευτικό ενδιαφέρον και όχι μόνο!Αν θέλετε να ξεκουραστείτε,να χαλαρώσετε και να χαρείτε τις ομορφιές αυτού του νησιού πρέπει να το επισκεφθείτε!
 
Σύρος-Πάσχα: 89€ ένα 4 ήμερο για 2 άτομα
Σύρος-Πάσχα: 89€ ένα 4 ήμερο για 2 άτομα. Γιορτάστε το Πάσχα στο μαγευτικό Κυκλαδίτικο νησί δοκιμάζοντας τοπικές γεύσεις και ιδιαίτερα τα περιφημα και ξακουστα λουκούμια. Μια εξαιρετική προσφορά για το Πάσχα!
 

Δείτε και άλλα άρθρα...


Η Αθήνα με τα μάτια του Γούντι Άλεν
Ενώ τίποτα στην Αθήνα δεν φαίνεται να μπορεί να φέρει αισιόδοξα μηνύματα, μια διαφορετική ματιά μπορεί μάλλον να δει την Αθήνα αλλιώς. Τι καλό μπορεί να φέρει η κρίση; Σύμφωνα με πληροφορίες, τον Γούντι Άλεν για την επόμενη ταινία του!
 
Πως να παραγγείλετε τον καφέ σας σε όλο τον κόσμο
Αγαπημένη συνήθεια, απόλαυση, καθημερινή τελετουργία, η κατανάλωση καφέ είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας και φυσικά δεν υπάρχει λόγος να στερηθούμε την απόλαυση αυτή ακόμη και αν βρεθούμε στην άλλη άκρη του κόσμου!
 
Προορισμοί για φίλημα!
Έχει χρησιμοποιηθεί για να δείξει φλογερό ερωτικό πάθος, στοργή, ευλάβεια ακόμη και προδοσία. Το φιλί κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας αλλά και στις φωτογραφίες των διακοπών μας.
 
Τα ταξίδια... κλειδί στην ανθρώπινη ευτυχία
Παγκόσμια ημέρα ευτυχίας θεσπίστηκε η 20η Μαρτίου σε Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ και συμπτωματικά μια νέα έρευνα για τα ταξίδια και την ευτυχία δημοσιοποιήθηκε από Βρετανούς και έφερε στο φως τα εξής στοιχεία.