Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Go Alternative in Greece… στο XINIS EDUCATION FESTIVAL 2013!

Go Alternative in Greece… στο XINIS EDUCATION FESTIVAL 2013! Με γνώμονα την ανάδειξη των εναλλακτικών μορφών Τουρισμού ως καίριο μοχλό ανάπτυξης της οικονομίας της χώρας μας, το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας και ο Δήμος Γλυφάδας συνδιοργανώνουν το 2ο Συνέδριο Τουρισμού, με θέμα: «Οι νέες εναλλακτικές μορφές Τουρισμού ως μοχλός ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας», το οποίο εντάσσεται στο πλήθος των εκπαιδευτικών εκδηλώσεων με δωρεάν συμμετοχή, που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του XINIS EDUCATION FESTIVAL 2013.
 

Δείτε και άλλες προσφορές...


Καρπενήσι: 78€ για 3ήμερο σε Lux ξενώνα
Καρπενήσι: 78€ για 3ήμερο σε Lux ξενώνα. Περάστε ενα Σαββατοκύριακο σε ένα φανταστικό προορισμό σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο σε τιμή πραγματικό δώρο. Με έκπτωση 65%
 
Κρήτη - Σητεία - Πάσχα: 330€ για ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο
Κρήτη - Σητεία - Πάσχα: 330€ για ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, Αναστάσιμο δείπνο και γεύμα την Κυριακή του Πάσχα και late check out. Ξεκουραστείτε σε ένα πανέμορφο ξενοδοχείο!
 
Μονεμβασιά - Φαγητό: 15€ για ένα πλήρες μενού 2 ατόμων στο ΑΠΟΜΕΡΟ
Μονεμβασιά - Φαγητό: 15€ για ένα πλήρες μενού 2 ατόμων στο ΑΠΟΜΕΡΟ. Απολαύστε μοναδικές γεύσεις σε ένα από τα ρομαντικότερα μέρη της Ελλάδας! Σε καταπληκτική τιμή μια προσφορά - δώρο!
 
Τολό - Πάσχα: 129€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Τολό - Πάσχα: 129€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Περάστε το Πάσχα αξέχαστα με την μοναδική μας προσφορά! Διαμονή σε έναν πανέμορφο προορισμό, δίπλα στη θάλασσα, σε απόσταση αναπνοής από το ρομαντικό Ναύπλιο και σε καταπληκτική τιμή!
 
Μυκονος - Rent a Motorbike: 25€ για την ενοικίαση ενός Piaggio για 2 ημέρες
Μυκονος - Rent a Motorbike: 25€ για την ενοικίαση ενός Piaggio για 2 ημέρες. Κάντε τις μετακινήσεις σας παιχνίδι με ένα ολοκαίνουργιο σκούτερ που μπορεί να σας πάει παντού με άνεση και ασφάλεια! Καταπληκτική τιμή!
 
Αγκίστρι - Πάσχα: 240€ ένα 5ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο
Αγκίστρι - Πάσχα: 240€ ένα 5ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο. Διαμονή σε ένα από τα ομορφότερα νησιά του Αργοσαρωνικού, πρωινό και γεύμα κάθε μέρα, γραφικά εκκλησάκια και πράσινα νερά και όλα αυτά σε μια μοναδική τιμή... απίστευτο!
 

Δείτε και άλλα άρθρα...


Συμβουλές για το γυναικείο επιβατικό κοινό
Δεν είναι λίγες οι φορές που κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού μπορούν να συμβούν διάφορα μικρά απρόοπτα αλλά και πιο σοβαρά περιστατικά όπως πχ να πέσει κάποιος θύμα ληστείας. Οι γυναίκες θεωρούνται πιο εύκολοι στόχοι γι αυτό πολλά ταξιδιωτικά γραφεία αλλά και εταιρίες δίνουν συμβουλές αυτοπροστασίας.
 
Tips για την ασφάλεια του διαβατηρίου σας
Σε όποιον έχει συμβεί, το συναίσθημα είναι ένα μίγμα φόβου, αγωνίας και τρομερού άγχους: ψάχνετε τις τσέπες σας, την τσάντα σας, τη βαλίτσα σας ξανά και ξανά αλλά δυστυχώς συνειδητοποιείτε ότι το διαβατήριό σας έχει κάνει φτερά!
 
Πάμε μια βόλτα μέχρι τον... Άρη!
Μια βόλτα μέχρι τον πλανήτη Άρη! Αυτό είναι το φιλόδοξο σχέδιο του Αμερικανού εκατομμυριούχου Ντένις Τίτο ο οποίος χρηματοδοτεί το εγχείρημα όπως έκανε και με το δικό του ταξίδι στο διάστημα το 2001.
 
Με την υπογραφή του Karl Lagerfeld το νέο ξενοδοχείο Sofitel
Η αλυσίδα ξενοδοχείων Sofitel ανέθεσε στο διάσημο σχεδιαστή μόδας του οίκου Chanel, Karl Lagerfeld να σχεδιάσει το έμβλημα του νέου ξενοδοχείου Sofitel So στη Σιγκαπούρη. Το νέο έμβλημα θα συμβολίζει το στυλ του ξενοδοχείου και θα βρίσκεται πάνω σε μια σειρά αποκλειστικών αντικειμένων που θα είναι διαθέσιμα για τους πελάτες κατά τη διάρκεια της παραμονής τους.
 
Οι Κινέζοι συνεχίζουν να ξοδεύουν
Παρά τις δυσοίωνες ειδήσεις για την πορεία της οικονομίας στην Ευρώπη, υπάρχουν ακόμη οι τουρίστες αυτοί που μπορούν να ξοδεύουν και μάλιστα τώρα περισσότερο από το παρελθόν. Ποιοι είναι αυτοί; Μα οι Κινέζοι!