Σάββατο 4 Μαΐου 2013

50.000 θέσεις για πτήσεις εσωτερικού από 39€

Aegean Airlines: 50.000 θέσεις για πτήσεις εσωτερικού από 39€ Aegean Airlines: 50.000 θέσεις για πτήσεις εσωτερικού από 39€!
 

Δείτε και άλλες προσφορές...


Μεσσηνιακή Μάνη: 39€ ένα 2ήμερο για 4 - 6 άτομα σε πολυτελή μεζονέτα
Μεσσηνιακή Μάνη: 39€ ένα 2ήμερο για 4 - 6 άτομα σε πολυτελή μεζονέτα. Στο Ακρογιάλι Αβίας δίπλα στην Καλαμάτα, μια μοναδική προσφορά για διαμονή με όλες τις ανέσεις και σε ασύληπτη τιμή! Μην τη χάσετε!
 
Μεσσηνιακή Μάνη - Καρδαμύλη : 59€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα
Μεσσηνιακή Μάνη - Καρδαμύλη : 59€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα.Ιδανικός προορισμός για όλο το χρόνο, με δεκάδες δυνατότητες εξερεύνησης και διασκέδασης! Μια προσφορά σε πραγματικά χαμηλή τιμή για μικρές αποδράσεις!
 
Φοινικούντα: 50€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα
Φοινικούντα: 50€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα. Μια τιμή απίστευτη για ένα 3ήμερο που θα σας μείνει αξέχαστο! Για περιορισμένο αριθμό κουπονιών... προλάβετε!
 
Αιδηψός: 50€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα για όλο τον Ιούνιο
Αιδηψός: 50€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα για όλο τον Ιούνιο. Χαλαρώστε δίπλα στη θάλασσα, απολαύστε καλό φαγητό και εξερευνήστε την γύρω περιοχή μόνο με 50€!
 

Δείτε και άλλα άρθρα...


Lufthansa: Παροχές για hi tech αεροπορικούς ταξιδιώτες
Αποθηκεύστε εισιτήριο και κάρτα επιβίβασης στο… κινητό σας ή στο tablet. Αν αλλάξει κάτι με την πτήση σας θα ενημερωθείτε είτε με sms ή με e mail. Σας φαίνονται λίγο περίεργα όλα αυτά; Η αεροπορική εταιρία Lufthansa βραβεύτηκε για την νέα παροχή στους επιβάτες της.
 
Τα… κοσμήματα και τα ψιλά γράμματα στα ταξίδια
Σας λένε από την αεροπορική εταιρία ότι δεν μπορείτε να μεταφέρετε στη βαλίτσα σας κοσμήματα; Αυξήθηκε η τιμή του εισιτηρίου σας… ξαφνικά; Στη σύμβαση της αεροπορικής εταιρίας εχει δεκάδες παραπομπές και ψιλά γράμματα. Μπορούν να συμβούν όλα αυτά; Το www.touristorama.com σας παρουσιάζει τις ευρωπαϊκές δικαστικές αποφάσεις.
 
Etihad Airways : Πτήσεις σε διάσημους προορισμούς από 149€
Etihad Airways : Πτήσεις σε διάσημους προορισμούς από 149€
 
Πολυτέλεια και επιλογές από την Lufthansa
Νέα δρομολόγια, πιο άνετα ταξίδια, πρόσβαση στο διαδίκτυο εν ώρα πτήσης αλλα και check in από την θέση του αεροπλάνου για την επόμενη πτήση σας. Αυτές είναι μερικές από τις κινήσεις γνωστής αεροπορικής εταιρίας που έχουν ήδη δρομολογηθεί.
 
Ηλεκτρονική κράτηση εισιτηρίου χωρίς πιστωτική κάρτα
Θέλετε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας αλλά είτε δεν έχετε είτε φοβάστε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα. Κανένα πρόβλημα, μια από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρίες στον κόσμο, σας δίνει ένα νέο «εργαλείο» για να κλείσετε το εισιτήριο σας και μάλιστα οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.