Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Πρόσκληση: 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ορεινής Διάσωσης


Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη της Κεντρικής Διοίκησης της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης έχουν τη χαρά να σας προσκαλέσουν στο 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ορεινής Διάσωσης, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17, το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Μαίου 2013, στη Θεσσαλονίκη.
Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα δρώμενα στο χώρο της Ορεινής Διάσωσης, το οποίο διοργανώνει κάθε χρόνο η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, με στόχο την ενημέρωση όλων όσοι ασχολούνται με την ορειβασία, τη διάσωση και τον ορεινό τουρισμό για τις εξελίξεις στο χώρο.
Το θεωρητικό μέρος του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Μαίου στις εγκαταστάσεις της ασφαλιστικής εταιρείας Interlife, στη Θέρμη με τη συμμετοχή Γαλλικών (P.G.H.M.) και Ελβετικών (Air Zermatt) διασωστικών ομάδων, ενώ οι ασκήσεις - επιδείξεις θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή στο Ρετζίκι και στο Χορτιάτη, με τη συμμετοχή ελικοπτέρου. Την Παρασκευή 17 Μαϊου θα πραγματοποιηθούν προσυνεδριακές δραστηριότητες που θα αφορούν πρακτικές εκπαιδεύσεις των μελών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.
Λεπτομέρειες για το Συνέδριο μπορείτε να δείτε εδώ
Θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας!
Με εκτίμηση
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης