Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Τα καλύτερα beach bars στον κόσμο

Τα καλύτερα beach bars στον κόσμο Παιχνίδια στην άμμο, βουτιές σε γαλαζοπράσινα νερά, λίκνισμα σε καλοκαιρινούς ρυθμούς και το ποτό ανά χείρας, είναι η περιγραφή της κατάστασης που επικρατεί σε όλα τα beach bars ανά τον κόσμο. Έτσι, το διεθνές site CNN προχώρησε σε καταγραφή των καλύτερων beach bars στον κόσμο, συμπεριλαμβάνοντας στη λίστα του και την Ελλάδα.
 

Δείτε και άλλες προσφορές...


Φοινικούντα: 50€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα
Φοινικούντα: 50€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα. Μια τιμή απίστευτη για ένα 3ήμερο που θα σας μείνει αξέχαστο! Για περιορισμένο αριθμό κουπονιών... προλάβετε!
 
Μεσσηνιακή Μάνη: 196€ για ένα 6ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο με πρωινό
Μεσσηνιακή Μάνη: 196€ για ένα 6ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο με πρωινό. Ένα ξενοδοχείο φτιαγμένο για να σας προσφέρει την απόλυτη άνεση και ηρεμία, ένας προορισμός ξεχωριστός και πανέμορφος, μια προσφορά σε εκπληκτική τιμή!
 
Camping Τολό - Χαμ. Περίοδο: 36€ ένα 3ήμερο σε δίκλινο σπιτάκι
Camping Τολό - Χαμ. Περίοδο: 36€ ένα 3ήμερο σε δίκλινο σπιτάκι. Χαρείτε την επαφή με τη φύση, την απλότητα, την χαλάρωση και την ξεκούραση των διακοπών σε ένα κάμπινγκ με όλες τις ανέσεις και με τιμή πρόκληση!
 
Αμοργός - Αιγιάλη : 59€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα
Αμοργός - Αιγιάλη : 59€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα. Ένα ιδιαίτερο νησί, γεμάτο πανέμορφες παραλίες και γραφικά χωριουδάκια, εξερευνήστε το με την μοναδική μας προσφορά!
 
Μονεμβασιά: 50€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα
Μονεμβασιά: 50€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα. Με θέα το πανέμορφο κάστρο απολαύστε την ρομαντική αυτή πόλη και εξερευνήστε τη γύρω περιοχή, μια προσφορά σε τιμή απίστευτη! Για περιορισμένο αριθμό κουπονιών!
 
Ναύπλιο : 139€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Ναύπλιο : 139€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Ένα πανέμορφο ξενοδοχείο με ξεχωριστό χαρακτήρα σας εξασφαλίζει την πιο άνετη διαμονή, εμείς σας εξασφαλίσαμε την καλύτερη τιμή!
 

Δείτε και άλλα άρθρα...


Δελτίο νέφους για το Πεκίνο
Αν για οποιονδήποτε άλλο προορισμό κοιτάμε το δελτίο καιρού πριν ταξιδέψουμε, το Πεκίνο αποτελεί τη ζοφερή εξαίρεση, με το δελτίο νέφους να είναι πλέον ζωτικής σημασίας για τους ταξιδιώτες που κατευθύνονται στην κινεζική πρωτεύουσα. Η ατμοσφαιρική ρύπανση είναι ένα από τα κυριότερα προβλήματα των κινεζικών μητροπόλεων, μάλλον το τίμημα που πληρώνει η Κίνα για την ραγδαία οικονομική ανάπτυξή της.
 
Ταξιδεύουν για να βρουν την υγεία
Οι εποχές που κανείς ταξίδευε μόνο για να δει τα αξιοθέατα και να βγάλει φωτογραφίες έχουν περάσει αφού ο τουρισμός υποδέχεται νέους, ανερχόμενους κλάδους που σταδιακά κατακτούν όλο και περισσότερους οπαδούς. Ένας από αυτούς είναι ο ιατρικός τουρισμός και μάλιστα σε τομείς που ούτε φανταζόμασταν μέχρι πρότινος.
 
Ανοιξιάτικο Φεστιβάλ εκεί που γεννήθηκε η τζαζ
Τον Απρίλιο του 1970 η μεγάλη τραγουδίστρια του γκόσπελ Mahalia Jackson επέστρεψε στη γενέτειρά της, τη Νέα Ορλεάνη για να εμφανιστεί στο πρώτο Φεστιβάλ Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Νέας Ορλεάνης. Όταν ο παραγωγός και διοργανωτής του φεστιβάλ George Wein της έδωσε το μικρόφωνο, τότε γεννήθηκε το Jazz Festival.
 
Μια πόλη για κάθε αμαρτία
Μπορεί το Λας Βέγκας να έχει το όνομα, αλλά υπάρχουν και άλλες πόλεις που έχουν τη χάρη! Καθένα από τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα έχει και μια πόλη – προορισμό που έχει το στίγμα της αμαρτίας που σας ταιριάζει περισσότερο.
 
Δρόμοι που αξίζει να διασχίσεις
Τι κάνει μερικούς δρόμους του κόσμου να ξεχωρίζουν στον τουριστικό χάρτη; Ένα τέλειο μείγμα από προκλητικές και περίπλοκες στροφές, γρήγορες ευθείες, λίγο έως καθόλου κίνηση και κυρίως εκπληκτική θέα!
 
Η Αθήνα με τα μάτια του Γούντι Άλεν
Ενώ τίποτα στην Αθήνα δεν φαίνεται να μπορεί να φέρει αισιόδοξα μηνύματα, μια διαφορετική ματιά μπορεί μάλλον να δει την Αθήνα αλλιώς. Τι καλό μπορεί να φέρει η κρίση; Σύμφωνα με πληροφορίες, τον Γούντι Άλεν για την επόμενη ταινία του!