Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Υπήρξατε ποτέ ιδιοκτήτης ενός νησιού;

Υπήρξατε ποτέ ιδιοκτήτης ενός νησιού; Έχουμε υπάρξει πολλές φορές ιδιοκτήτες πραγμάτων και υλικών αγαθών. Ιδιοκτήτες όμως νησιών πόσοι από εμάς είχαν την ευκαιρία να υπάρξουν; Στην Ελλάδα την ευτυχία αυτή την είχε αλλά και την απόλαυσε μόνο ο διάσημος εφοπλιστής και μεγιστάνας Αριστοτέλης Ωνάσης.
 

Δείτε και άλλες προσφορές...


Μονεμβασιά: 50€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα
Μονεμβασιά: 50€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα. Με θέα το πανέμορφο κάστρο απολαύστε την ρομαντική αυτή πόλη και εξερευνήστε τη γύρω περιοχή, μια προσφορά σε τιμή απίστευτη! Για περιορισμένο αριθμό κουπονιών!
 
Λευκάδα- Νικιάνα: 95€ για 4ήμερο για 4 άτομα
Λευκάδα- Νικιάνα: 95€ για 4ήμερο για 4 άτομα σε πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα. Οικογενειακό Πάσχα χαλάρωσης στη καταπράσινη Νικιάνα με θέα το Ιόνιο, σε μια καταπληκτική τιμή!
 
Κρήτη - Χερσόνησος: 251€ για ένα 4ήμερο All Inclusive για 2 άτομα στο Eri Beach & Village
Κρήτη - Χερσόνησος: 251€ για ένα 4ήμερο All Inclusive για 2 άτομα στο Eri Beach & Village, απολαύστε όλες τις 4αστερες ανέσεις του ξενοδοχείου με γεύματα, πλούσιες δραστηριότητες, πισινές, όμορφους κήπους, παραλία κυριολεκτικά δίπλα σας και άψογη εξυπηρέτηση!
 
Αιδηψός: 50€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα για όλο τον Ιούνιο
Αιδηψός: 50€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα για όλο τον Ιούνιο. Χαλαρώστε δίπλα στη θάλασσα, απολαύστε καλό φαγητό και εξερευνήστε την γύρω περιοχή μόνο με 50€!
 
Καρπενήσι: 39€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Καρπενήσι: 39€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Βρείτε την ηρεμία σε συνδυασμό με την διασκέδαση στο κέντρο του της πολής. Περάστε 2 απίστευτες ημέρες στο πανέμορφο Καρπενήσι που θα σας μείνουν αξέχαστες.
 
Μονεμβασιά - 79€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Μονεμβασιά - 79€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε ένα προσεγμένο παραδοσιακό ξενοδοχείο πάνω στη παράλια της Μονεμβασιάς μόλις 100 μέτρα από τη κεντρική αγορά! Προτιμήστε το!
 

Δείτε και άλλα άρθρα...


Γυναίκες που ταξίδεψαν τη φαντασία μας…
Τα φώτα σβήνουν, η αυλαία πέφτει και εκείνοι στοιχήματα απλά μιας επιτυχίας!!!!!
 
Οι φθηνές διακοπές του ιδρυτή του Facebook - Ζουκερμπεργκ
Ο Ζουκερμπεργκ ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους του πλανήτη- ο ιδρυτής του Facebook, επιλέγει πολύ οικονομικούς τρόπους για περάσει όμορφες διακοπές με την σύντροφό του.
 
Οι Kardashians διαφημίζουν Μύκονο και Σαντορίνη
Οι αδελφές Kardashians και η μητέρα τους είναι στη χώρα μας και συγκεκριμένα στη Μύκονο και την Σαντορίνη. Ένα πολυμελές τηλεοπτικό συνεργείο τις καταγράφει για το reality στο οποίο πρωταγωνιστούν με τίτλο «Keep Up With The Kardashians» και προβάλλεται από το τηλεοπτικό δίκτυο E! Entertainment.
 
Η Κορομηλά στα Χανιά!
Η ίδια περπατώντας από το ξενοδοχείο με τη συνοδεία του παιδικού τμήματος του Λαογραφικού Ομίλου Χανίων έφθασε στο χώρο οπού θα γινόταν η παρουσίαση!
 
Μελανιασμένη εθεάθη η Lindsay Lohan στη Βραζιλία
Η γνωστή ηθοποιός Lindsay Lohan που το τελευταίο διάστημα έχει απασχολήσει τον Τύπο αλλά και τα ξένα μέσα μαζικής ενημέρωσης, για άλλη μια φορά κλέβει τα φώτα της δημοσιότητας.