Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Ένα μουσείο χωρίς ταμπέλα «μην αγγίζετε»

Ένα μουσείο χωρίς ταμπέλα «μην αγγίζετε» Είναι ένα από τα πιο σπουδαία μουσεία της χώρας μας. Οι επισκέπτες του είναι άτομα που χρήζουν τον σεβασμό όλων μας. Είναι ίσως και το μοναδικό μέρος που μπορούν να έρθουν σε επαφή με την πολιτιστική μας κληρονομιά. Σε αυτό του μουσείο η ταμπέλα «μην αγγίζετε» δεν εχει καμιά θέση.
 

Δείτε και άλλες προσφορές...


Φοινικούντα: 50€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα
Φοινικούντα: 50€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα. Μια τιμή απίστευτη για ένα 3ήμερο που θα σας μείνει αξέχαστο! Για περιορισμένο αριθμό κουπονιών... προλάβετε!
 
Τολό - Χαμ. Περίοδος: 139€ ένα 3ήμερο για 3 - 5 άτομα σε μεζονέτα
Τολό - Χαμ. Περίοδος: 139€ ένα 3ήμερο για 3 - 5 άτομα σε μεζονέτα. Ζήστε το καλοκαίρι οικογενειακά ή με την παρέα σας στο μαγευτικό Τολό. Διαμονή σε μια άνετη και όμορφη μεζονέτα ακριβώς πάνω στο κύμα σε εκπληκτική τιμή!
 
Αμοργός - Αιγιάλη : 59€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα
Αμοργός - Αιγιάλη : 59€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα. Ένα ιδιαίτερο νησί, γεμάτο πανέμορφες παραλίες και γραφικά χωριουδάκια, εξερευνήστε το με την μοναδική μας προσφορά!
 
Ναύπλιο : 139€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Ναύπλιο : 139€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Ένα πανέμορφο ξενοδοχείο με ξεχωριστό χαρακτήρα σας εξασφαλίζει την πιο άνετη διαμονή, εμείς σας εξασφαλίσαμε την καλύτερη τιμή!
 
Σαντορίνη: 340€ για 5ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή σε 5άστερο resort
Σαντορίνη: 340€ για 5ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή σε 5άστερο resort. Η πολυτέλεια δεν θα λείπει από τις φετινές σας διακοπές. Απολαύστε καθημερινά μία θεραπεία Spa Hammam, Jacuzzi ή Sauna.
 

Δείτε και άλλα άρθρα...


Μουσείο Χαρακτικής στο Αιτωλικό
Η Ελλάδα είναι μία χώρα που εκφράζει αλλά και προβάλλει πολιτισμό! Στα κύτταρά της, σε μακρινά σημεία υπάρχουν στολίδια που θυμίζουν με κάθε τρόπο στο καθένα από εμάς ξεχωριστά πως ζούμε αλλά και αναπνέουμε σε ένα κόσμο που αποτελεί διδαχή αλλά και παράδειγμα για τις άλλες Ευρωπαϊκές Χώρες.
 
Ένα μουσείο αφιερωμένο στις γάτες
Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι ξύριζαν τα φρύδια σε ένδειξη πένθους όταν η γάτα της οικογένειας πέθαινε, ενώ στη Μεσαιωνική Ευρώπη οι μαύρες γάτες συνδέονταν με τη μαγεία. Όλες αυτές οι δοξασίες αλλά και πολλά σημαντικά αντικείμενα συνδεδεμένα με τα συμπαθή τετράποδα βρίσκονται στο Μουσείο της Γάτας στην πόλη Kuching του Βόρνεο στη Μαλαισία.
 
Ένα εντυπωσιακό… απολιθωμένο μουσείο
Είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά μουσεία της χώρας μας. Τα εκθέματα του είναι μοναδικά και δεν μεταφέρθηκαν από κανενα μακρινό σημείο του πλανήτη. Η εικόνα του εντυπωσιακή και «κόβει» την ανάσα. Αυτό διαπίστωσαν άλλωστε και οι εκλεκτοί επισκέπτες του.
 
Πρόσωπο με πρόσωπο με τους στρατιώτες του Αυτοκράτορα
Για πρώτη φορά, μια ολόκληρη ομάδα από αυθεντικούς πήλινους στρατιώτες του Αυτοκράτορα Qin Shi Huangdi θα βρεθούν στην Ελβετία για μια μοναδική έκθεση στο κοινό της Βέρνης.