Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Γυναίκες που ταξίδεψαν τη φαντασία μας…

Γυναίκες που ταξίδεψαν τη φαντασία μας… Τα φώτα σβήνουν, η αυλαία πέφτει και εκείνοι στοιχήματα απλά μιας επιτυχίας!!!!!
 

Δείτε και άλλες προσφορές...


Μεσσηνιακή Μάνη: 79€ ένα 3ήμερο για 4 - 6 άτομα σε πολυτελή μεζονέτα
Μεσσηνιακή Μάνη: 79€ ένα 3ήμερο για 4 - 6 άτομα σε πολυτελή μεζονέτα. Στο Ακρογιάλι Αβίας δίπλα στην Καλαμάτα, μια μοναδική προσφορά για διαμονή με όλες τις ανέσεις και σε ασύληπτη τιμή! Μην τη χάσετε!
 
Καρπενήσι: 99€ για 2ήμερο σε Boutique Hotel
Καρπενήσι: 99€ για 2ήμερο σε Boutique Hotel. Περάστε ενα Σαββατοκύριακο σε ένα φανταστικό προορισμό σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο σε τιμή πραγματικό δώρο.
 
Μήλος - Αδάμαντας έως 30/06: 99€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε studio
Μήλος - Αδάμαντας έως 30/06: 99€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε studio. Στο κέντρο του νησιού ώστε να μπορείτε να δείτε τα πάντα και να πάτε παντού, μια εξαιρετική προσφορά για να γνωρίσετε ή να επισκεφθείτε ξανά τη Μήλο!
 
Φοινικούντα: 50€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο studio
Φοινικούντα: 50€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο studio. Μια μοναδική προσφορά για έναν από τους ομορφότερους προορισμούς της Ελλάδας, αποκτήστε την τώρα
 
Τολό - Χαμ. Περίοδος: 139€ ένα 3ήμερο για 3 - 5 άτομα σε μεζονέτα
Τολό - Χαμ. Περίοδος: 139€ ένα 3ήμερο για 3 - 5 άτομα σε μεζονέτα. Ζήστε το καλοκαίρι οικογενειακά ή με την παρέα σας στο μαγευτικό Τολό. Διαμονή σε μια άνετη και όμορφη μεζονέτα ακριβώς πάνω στο κύμα σε εκπληκτική τιμή!
 

Δείτε και άλλα άρθρα...


Υπήρξατε ποτέ ιδιοκτήτης ενός νησιού;
Έχουμε υπάρξει πολλές φορές ιδιοκτήτες πραγμάτων και υλικών αγαθών. Ιδιοκτήτες όμως νησιών πόσοι από εμάς είχαν την ευκαιρία να υπάρξουν; Στην Ελλάδα την ευτυχία αυτή την είχε αλλά και την απόλαυσε μόνο ο διάσημος εφοπλιστής και μεγιστάνας Αριστοτέλης Ωνάσης.
 
Οι φθηνές διακοπές του ιδρυτή του Facebook - Ζουκερμπεργκ
Ο Ζουκερμπεργκ ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους του πλανήτη- ο ιδρυτής του Facebook, επιλέγει πολύ οικονομικούς τρόπους για περάσει όμορφες διακοπές με την σύντροφό του.
 
Οι Kardashians διαφημίζουν Μύκονο και Σαντορίνη
Οι αδελφές Kardashians και η μητέρα τους είναι στη χώρα μας και συγκεκριμένα στη Μύκονο και την Σαντορίνη. Ένα πολυμελές τηλεοπτικό συνεργείο τις καταγράφει για το reality στο οποίο πρωταγωνιστούν με τίτλο «Keep Up With The Kardashians» και προβάλλεται από το τηλεοπτικό δίκτυο E! Entertainment.
 
Η Κορομηλά στα Χανιά!
Η ίδια περπατώντας από το ξενοδοχείο με τη συνοδεία του παιδικού τμήματος του Λαογραφικού Ομίλου Χανίων έφθασε στο χώρο οπού θα γινόταν η παρουσίαση!