Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

5 καλές συνήθειες που θα αλλάξουν το ταξίδι σας


5 καλές συνήθειες που θα αλλάξουν το ταξίδι σας Η καθημερινότητα μας είναι δομημένη με πλήθος καλές και κακές συνήθειες που απλά τις παίρνουμε σαν δεδομένα στη ζωή μας, αλλά μήπως πρέπει να θυμηθούμε γιατί ταξιδεύουμε; Μα για να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα! Η εμπειρία του κάθε ταξιδιού είναι μοναδική και γίνεται καλύτερη αν αποκτήσουμε τις καλές συνήθειες του ταξιδιώτη.
 

Δείτε και άλλες προσφορές...


Ερατεινή : 79€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε εξοπλισμένο δωμάτιο
Ερατεινή : 79€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε εξοπλισμένο δωμάτιο. Κάντε την πρώτη σας εξόρμηση στην παραλία σε μία πανέμορφή τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα!
 
Ίος:75€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στην πανέμορφη Ίο
Ίος:75€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στην πανέμορφη Ίο. Περάστε ένα μαγευτικό 3ήμερο στο νησί που σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή με τα καταγάλανα νερά και τις υπέροχες παραλίες, τα γραφικά ταβερνάκια σε μία τιμή έκπληξη!
 
Μήλος - Αδάμαντας: 58€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα
Μήλος - Αδάμαντας: 58€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα. Διαμονή σε υπέροχα δωμάτια στο κέντρο του Αδάμαντα σε καταπληκτική τιμή! Αποκτήστε την προσφορά μας τώρα και επισκεφθείτε τη Μήλο με τον οικονομικότερο τρόπο!
 
Λευκάδα - Αγίου Πνεύματος: 58€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα
Λευκάδα - Αγίου Πνεύματος: 58€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα.Περάστε αξέχαστες διακοπές στο πανέμορφο αυτό νησί! Μια μοναδική προσφορά για το τριήμερο σε ανεπανάληπτη τιμή!
 
Ρέθυμνο - Αγίου Πνεύματος: 249€ ένα 4ήμερο για 4 άτομα με ημιδιατροφή
Ρέθυμνο - Αγίου Πνεύματος: 249€ ένα 4ήμερο για 4 άτομα με ημιδιατροφή.Οι οικογενειακές διακοπές είναι σημαντικές. Εμείς σας προτείνουμε τον κατάλληλο προορισμό εσείς απλά επιλέξτε τον!
 
Σύρος - Αγίου Πνεύματος: 58€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα
Σύρος - Αγίου Πνεύματος: 58€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα. Μια μοναδική εκδρομή για το 3ήμερο με καταπληκτική τιμή! Μην το χάσετε!
 
Νάξος:89€ Αγίου Πνεύματος για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στο γραφικό Καστράκι
Νάξος:89€ Αγίου Πνεύματος για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στο γραφικό Καστράκι. Αποδράστε στο 3ήμερο του Αγίου Πνέυματος και χαρείτε τις ομορφιές της Νάξου με μια καταπληκτική τιμη !
 

Δείτε και άλλα άρθρα...


Ξενοδοχεία που επιπλέουν
Το ιστορικό Delta Queen, σήμερα αγκυροβολημένο στον ποταμό του Tennessee στο Σατανούγκα, ξεκίνησε το πρώτο του ταξίδι για τη διώρυγα του Παναμά το 1947. Είναι το μόνο σκάφος που μπήκε στο Εθνικό Θαλάσσιο Hall of Fame, ενώ ακόμη βρίσκεται σε λειτουργία. Τα δωμάτια του ξενοδοχείου εκτείνονται σε τρία καταστρώματα.
 
Ευρωπαϊκές πόλεις μακριά από την Ευρώπη
Εύκολα οι φωτογραφίες τους μπορούν να μας μπερδέψουν αφού οι πόλεις αυτές αν και βρίσκονται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την Ευρώπη έχουν όλα τα χαρακτηριστικά μιας ευρωπαϊκής πόλης.
 
Διακοπές μαζί ή χώρια;
Δεν έχει σημασία πόσο καιρό ήσαστε μαζί, το πρώτο μεγάλο ταξίδι σας ως ζευγάρι είναι συναρπαστικό αλλά και λίγο τρομακτικό. Τα ταξίδια μπορεί να βγάλουν έξω το καλύτερό σας εαυτό και σε άλλους το χειρότερο. Ο προσεκτικός σχεδιασμός μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητες ότι το ταξίδι σας θα πάει ομαλά και θα επιστρέψετε ευτυχείς και ακόμα μαζί!
 
Δελτίο νέφους για το Πεκίνο
Αν για οποιονδήποτε άλλο προορισμό κοιτάμε το δελτίο καιρού πριν ταξιδέψουμε, το Πεκίνο αποτελεί τη ζοφερή εξαίρεση, με το δελτίο νέφους να είναι πλέον ζωτικής σημασίας για τους ταξιδιώτες που κατευθύνονται στην κινεζική πρωτεύουσα. Η ατμοσφαιρική ρύπανση είναι ένα από τα κυριότερα προβλήματα των κινεζικών μητροπόλεων, μάλλον το τίμημα που πληρώνει η Κίνα για την ραγδαία οικονομική ανάπτυξή της.
 
Ταξιδεύουν για να βρουν την υγεία
Οι εποχές που κανείς ταξίδευε μόνο για να δει τα αξιοθέατα και να βγάλει φωτογραφίες έχουν περάσει αφού ο τουρισμός υποδέχεται νέους, ανερχόμενους κλάδους που σταδιακά κατακτούν όλο και περισσότερους οπαδούς. Ένας από αυτούς είναι ο ιατρικός τουρισμός και μάλιστα σε τομείς που ούτε φανταζόμασταν μέχρι πρότινος.
 
Μια πόλη για κάθε αμαρτία
Μπορεί το Λας Βέγκας να έχει το όνομα, αλλά υπάρχουν και άλλες πόλεις που έχουν τη χάρη! Καθένα από τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα έχει και μια πόλη – προορισμό που έχει το στίγμα της αμαρτίας που σας ταιριάζει περισσότερο.
 
Δρόμοι που αξίζει να διασχίσεις
Τι κάνει μερικούς δρόμους του κόσμου να ξεχωρίζουν στον τουριστικό χάρτη; Ένα τέλειο μείγμα από προκλητικές και περίπλοκες στροφές, γρήγορες ευθείες, λίγο έως καθόλου κίνηση και κυρίως εκπληκτική θέα!