Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

ΟΙ «ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ» ΚΑΙ Η ΥΓΕΙΑ.


Στη χώρα του ΠΟΤΕ, μας έχουν συνηθίσει σε «βαρύγδουπους» όρους όταν θέλουν να περιγράψουν κάτι άσχημο το οποίο αφορά τον λαουτζίκο.
Όταν λοιπόν οι πολιτικοί τα θαλασσώνουν σε κάτι, εκτός των άλλων μιλούν και για «μαύρες τρύπες» (κυρίως στην οικονομία για να περιγράψουν τα ελλείμματα).
Οι «μαύρες τρύπες» στη χώρα του ΠΟΤΕ είναι πάρα πολλές.
Τώρα που το σκέφτομαι, η ύπαρξη τους ειδικά τα τελευταία χρόνια είναι κάτι φυσιολογικό!
Ο πρωθυπουργός αν θυμάστε, είχε μιλήσει για κάποια «τροχιά» που θα έμπαινε η χώρα….
Τροχιά, διάστημα, και μαζί πάνε «σετ» οι μαύρες τρύπες, διότι «διάστημα» χωρίς τις τρύπες του είναι τζατζίκι χωρίς σκόρδο!
Αλλά ας αφήσουμε το διάστημα, και τους ξένους πλάνητες (εκείνους στους οποίους ζουν οι έλληνες πολιτικοί) και να δούμε τι γίνεται εδώ, στη γη, στην ψωροκώσταινα.
ΤΩΡΑ τελευταία οι «διάνοιες» ανακάλυψαν την μαύρη τρύπα στον Ε.Ο.Π.Υ.Υ, ΤΩΡΑ ανακάλυψαν ότι ο «οργανισμός» που τον πλήρωναν μια ζωή οι ασφαλισμένοι, χρεωστάει παντού, και ΔΕΝ έχει χρήματα.
ΤΩΡΑ, ανακάλυψαν τις λάσπες, και μάλιστα ΠΟΙΟΙ;
Εκείνοι που καταχρέωσαν, που κατέστρεψαν, τα ασφαλιστικά ταμεία, και κατ επέκταση ΟΛΗ την υγεία.
Και το «πανηγύρι» των χρεών ξεκίνησε πολύ πριν την «κρίση», και ακούει σε πολλά και διάφορα ονόματα όπως προμήθειες υλικών, υπερχρεώσεις φαρμάκων, κλεψιές και άλλα πολλά.
Φτάσαμε πλέον στον πάτο του πάτου, και ακόμα έχουμε μέλλον μπροστά μας για χειρότερα.
Η μαύρη τρύπα στην οποία πέταξαν μέσα την υγεία οι μεταρρυθμιστές, οι έχοντες μεγαλόπνοα σχέδια καθημερινά ρουφά τα πάντα, μαζί και τους ασφαλισμένους.
Να επαναλάβω ότι ο κοσμάκης πλήρωνε μια ζωή, αλλά τα χρήματα του πήγαιναν στις μαύρες τρύπες και στις βαθιές τσέπες των επιτηδείων.
Και οι «διάνοιες» οι τροικανοί και τα τσιράκια τους (αυτοί που λέγονται κυβέρνηση) προβληματίζονται ΚΥΡΙΩΣ για την «μαύρη τρύπα» (που δεν τους ρουφά όλους να ησυχάσουμε) στον Ε.Ο.Π.Υ.Υ και ξέρετε τι σημαίνει ο προβληματισμός αυτός ε;
Πως έρχονται και άλλες περικοπές σε συντάξεις, φάρμακα, παροχές, επιδόματα.
Είδαμε όλοι τι γίνεται σήμερα, τι κατραπακιές τρώνε καθημερινά οι ασφαλισμένοι.
Τι να πρωτοπούμε;
Για τα ΚΕ.Π.Α;
Για τις συμμετοχές στα φάρμακα;
Για τις ΑΔΕΙΕΣ φαρμακαποθήκες των νοσοκομείων;
Για τους αρρώστους που παίζουν κορώνα γράμματα για το αν θα αγοράσουν τα φάρμακα τους, η το φαί του σπιτιού;
ΝΑ πούμε και άλλα;
Δεν χρειάζεται νομίζω.
Στη χώρα του ΠΟΤΕ, οι κλέφτες θα έχουν μόνιμα το χέρι στις τσέπες του λαουτζίκου, με τις επιλογές τους θα είναι οι ΕΝΟΧΟΙ για τον θάνατο πολλών ανθρώπων, αλλά θα βγαίνουν πάντα «λάδι», γιατί θα φταίνε για όλα αυτά οι «μαύρες τρύπες».
Βασίλης Τσούγκαρης