Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ FLORAL

Τετάρτη 26 Ιουνίου, Live, 22:00
The Stepfathers @ 1st American Opereta
Μετά το "μικρό” διάλειμμα 5 ετών οι Stepfathers είναι και πάλι εδώ στα μουσικά δρώμενα, με ανανεωμένο σχήμα που συνδυάζει ταλέντο, εμπειρία και πολλών ειδών ακούσματα.
Ξεκινάνε δυναμικά για φέτος το καλοκαίρι με τη "The 1st American Opereta”, όπου θα συναντήσουμε τραγούδια απο Ella Fitzgerald, Johnny Cash, Lionel Richie μέχρι Elvis Presley και Men at Work παντρεμένα με ήχους απο Clash, Social Distortion μέχρι Ramones και Misfits, σε ένα μοναδικό και ιδιαίτερο συνδιασμό, ένα στύλ Americana.
Εάν όλα τα παραπάνω τα βάλετε μαζί θα έχετε ένα εκρηκτικό μείγμα δυνατών riff με μελωδικές εξάρσεις που απλά το δυναμιτίζουν οι stepdaughters κ οι stepbrothers που ακολουθούν σε κάθε εμφάνιση.
Η 1st American Opereta είναι εδώ, live απο μια ελληνική μπάντα που ήρθε για να μείνει και να αφήσει το στίγμα της στο χώρο της μουσικής.
Κάθε live των Stepfathers είναι μια ακόμα μουσική εμπειρία.
Είσοδος Ελεύθερη
Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 22:00, Live
Pad Trio
Οι Pad Trio σχηματίστηκαν στα μέσα του 2010 από τους beatmakers Billa Qause, J. Melik και Kill Emil. Δουλεύοντας πάνω σε παλιούς και νέους ήχους, δίνοντας πάντα τον δικό τους χαρακτήρα και προοπτική στη μουσική, κυκλοφόρησαν το 2012 το πρώτο του άλμπουμ με τίτλο "Raw Sessions".
Samplers, πικάπ, μείκτες, είναι ό,τι χρειάζονται για να δημιουργήσουν τον ήχο τους σε συνδυασμό πάντα με φυσικά όργανα.
Ο J. Melik χειρίζεται τα πικάπ, ο Billa Qause, ως "drummer" προσθέτει περισσότερο groove στον ήχο τους ενώ ο Kill Emil ολοκληρώνει το τελικό αποτέλεσμα προσθέτοντας το μπάσο, την ίδια στιγμή που οι ρόλοι τους μπορούν να αντιστραφούν από κομμάτι σε κομμάτι.
Έχουν παίξει με σημαντικούς καλλιτέχνες όπως οι Gramatik, Dub Pistols, Wax Tailor, Chinese Man ανοίγοντας τις συναυλίες τους.
Το 2013 τους βρίσκει να δουλεύουν πάνω στο δεύτερο album τους με τίτλο "Raw Sessions" Vol.2.
Είσοδος Ελεύθερη
Δευτέρα 1 Ιουλίου, 22:00
Α Lindy hop dance event
Mondays in the Mood

Αγαπητοί Lindy Hoppers, όσοι από εσάς μείνετε στην εξωτική Αθήνα, σας περιμένουμε στο Floral για χορό και ξεφάντωμα!
Είσοδος Ελεύθερη
Πέμπτη 4 Ιουλίου, 22:00
ProleteR live dj set
Ο Γάλλος ProleteR, ο παραγωγός που έχουμε ήδη γνωρίσει μέσα από τo τεράστιο hit Τhe Misfit song έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας για ένα ξεχωριστό live dj set!
ProleteR: Ένας από τους πιο ανερχόμενους beatmaking παραγωγούς της σύγχρονης γαλλικής μουσικής σκηνής έρχεται να μιξάρει για εμάς broken beats, vintage swing, jazz, charleston και τόσους άλλους ήχους που φιλτράρονται μέσα από ρυθμούς hip hop, κάνοντας τους πάντες να χορεύουν ασταμάτητα!
Είσοδος Ελεύθερη
FLORAL: Θεμιστοκλέους 80, 106 81 Εξάρχεια | τηλ: 210 3800070 | fax: 210 3800071| email: info@floralcafe.gr|