Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

FM Records : DJ Ever B - Mykonos Vibes



DJ Ever B
'Mykonos Vibes'
ΚΔ :  FM 17003084
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ : DJ Ever B 
ΤΙΤΛΟΣ : "Mykonos Vibes"
. . .
Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το τραγούδι "Mykonos Vibes"
. . .

TRACKLISTING :

1. Opening
2. Bbreak Steps
3. Electro Fantasies
4. Square Rhythms
5. The Golden Of Color Moon
6. Dumping Shaking
7. Chill Hop
8. Mykonos Vibes
9. Summer Mood
10. Dup Song
11. Inside The Robots
. . .
 . . .
Dj Ever B
Γεννημένος στον Πειραιά απο μουσική οικογένεια, ξεκίνησε την αναζήτηση του το 1997. 
Άρχισε να ακούει διάφορα είδη ψάχνοντας τον ήχο που θα του άρεσε να ακολουθήσει περισσότερο. 
Η μουσική λοιπόν που του άρεσε από την αρχή ήταν το hip-hop/old school break dance και η ηλεκτρονική μουσική , τον ενθουσίαζε το βαρύ beat της τότε old School εποχής(80’s 90’s) και γενικά όλο το στήσιμο της μουσικής επένδυσης τα samples (δείγματα) με τα οποία οι παραγωγοί ταίριαζαν ομοιόμορφα παίζοντας τις δικές τους νότες , και τον DJ που συμπλήρωνε τα εφέ (scratches) από τα πικ-απ.
Παράλληλα όμως έψαχνε και την ηλεκτρονική μουσική - κυρίως πειραματικά σχήματα που δούλευαν πάνω σε διάφορα beats και συνθεσάιζερ , φτιάχνοντας ήχους , πειράζοντας ηλεκτρονικές συχνότητες.
Tου ήρθε λοιπόν η ιδέα να κρατήσει το ένα από τα τέσσερα στοιχεία του hip-hop to djing (Turntablism), και τον ηλεκτρονικό ήχο εμπνευσμένο από διάφορα ευρωπαϊκά και αμερικάνικα σχήματα και να συνθέσει τα δικά του vibes.
Εργάστηκε ως μουσικός παραγωγός, διακρίθηκε με την τρίτη θέση στο DMC Hellas Dj Championships to 2006. Το 2009 συνεργάστηκε δίνοντας τον δικό του ήχο στην ελληνική jazz band Baby Trio.
Αυτόν το καιρό η μουσική του βρίσκεται στα top 10 DJ Charts in Athens παίζοντας απο τη δεύτερη εώς την πέμπτη θέση στον γνωστό αμερικάνικο μουσικό ιστό reverbnation.
. . . "Mykonos Vibes" album :  iTunes - Download album

AMAZON - Download album
FM Records - Αγοράστε το album