Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

MidEast








-

-


Γιορτάζουμε 30 Χρόνια με ένα από τα μεγαλύτερα Fam Trips!
Η MidEast διοργάνωσε ένα από τα μεγαλύτερα ταξίδια γνωριμίας (Fam Trip) ξένων τουριστικών πρακτόρων με την Ελλάδα. Περισσότερα από 100 στελέχη καταξιωμένων πρακτορείων της Μέσης Ανατολής, των Ροσώφωνων χωρών αλλά και του Ιράν, επισκέφτηκαν την Αθήνα και τη Μύκονο, όπου απόλαυσαν τις ομορφιές του τόπου, καθώς και την εξαιρετική ελληνική φιλοξενία. Αποκορύφωμα του ταξιδιού ήταν ένα ιδιαίτερο Gala Dinner που παρατέθηκε προς τιμή των καλεσμένων το τελευταίο βράδυ. Μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα στο σχετικό video.

Επιπλέον, η εταιρία μας συμμετείχε στη διοργάνωση τεσσάρων ακόμα ταξιδιών γνωριμίας με την Ελλάδα, με εξέχοντες προσκεκλημένους από την Ινδία, τη Ρωσόφωνη αγορά και τον Αραβικό κόσμο.

Με τις ενέργειες αυτές η MidEast στοχεύει στην ενίσχυση του εισερχόμενου τουρισμού στη χώρα μας.
-

-


Η MidEast επεκτείνεται στη Βουλγαρία
Η άκρως επιτυχημένη πορεία της MidEast στην ελληνική αγορά, οδήγησε στην επέκτασή της στη γειτονική Βουλγαρία.
Ο όμιλός μας εγκαινίασε το νέο του γραφείο στη Σόφια, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση της αγοράς των Βαλκανίων για τον προσκηνυματικό τουρισμό, του οποίου η ζήτηση είναι αυξανόμενη τα τελευταία χρόνια. Η δύναμή μας στο συγκεκριμένο κομμάτι είναι ιδιαίτερα μεγάλη, έπειτα από την εμπειρία τόσων χρόνων στην οργάνωση εκδρομών θρησκευτικού και προσκυνηματικού χαρακτήρα.
Το νέο γραφείο είναι σε άμεση συνεργασία με τα κεντρικά των Αθηνών.

-



-



Επενδύουμε σε ανθρώπινο δυναμικό


Πηγαίνοντας αντίθετα με την τάση των καιρών, η MidEast έχει εντάξει επτά νέα στελέχη στο ανθρώπινο δυναμικό της τους τελευταίους τρεις μήνες, ξεκάθαρο δείγμα της εύρωστης λειτουργίας της.
Πέρα από την ενσωμάτωση νέων στελεχών, η εταιρία επενδύει και στην άρτια εκπαίδευση του δυναμικού της, μέσω ταξιδιών γνωριμίας με προορισμούς του εξωτερικού. Από την αρχή του έτους έχουν πραγματοποιηθεί πολυάριθμα ταξίδια γνωριμίας με χώρες όπως η Σλοβενία, η Κροατία, η Ινδία, το Κατάρ, το Ομάν κ.ά. Τέλος, η συμμετοχή σε σεμινάρια για απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων είναι μέρος της καθημερινής δραστηριότητας των στελεχών της εταιρίας.

-



-


Κάθε μήνα και μια έκπληξη

30 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας, 12 μήνες γιορτής, 12 υπέροχα δώρα! Η MidEast κληρώνει ένα μοναδικό δώρο κάθε μήνα για τους φίλους της στο Facebook! Ταξίδια στην Αράχωβα, τους Δελφούς, την Ορεινή Κορινθία, τη Μύκονο και τη Θεσσαλονίκη, είναι μερικά από τα δώρα που έχουν κερδίσει οι φίλοι μας και θα συνεχίσουμε με πολλές ακόμα εκπλήξεις.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και λάβετε μέρος στους διαγωνισμούς μας!
Μήπως είστε εσείς ο επόμενος τυχερός;

-


-


Η Starwood Hotels & Resorts βραβεύει τη MidEast

Άλλη μια βράβευση έρχεται να ενισχύσει την άκρως επιτυχημένη πορεία της εταιρίας μας στους χώρους του τουρισμού και της διοργάνωσης εκδηλώσεων. Αυτή τη φορά ήταν η Starwood Hotels & Resorts, η μεγαλύτερη αλυσίδα ξενοδοχείων πολυτελείας, που βράβευσε τη MidEast ως τον No1 ταξιδιωτικό πράκτορα στην Ελλάδα. Κριτήρια για το βραβείο ήταν εκτός από τον όγκο των συναλλαγών, η άριστη συνεργασία και ο επαγγελματισμός των στελεχών της.
Το εν λόγω βραβείο δίνεται σε μία μόνο ταξιδιωτική εταιρία από κάθε χώρα, γεγονός που το καθιστά ιδιαίτερα τιμητικό.

-


-


Συμμετέχουμε σε εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η MidEast συμμετέχει στις μεγαλύτερες τουριστικές εκθέσεις και forum της Ελλάδος και του εξωτερικού. Συγκεκριμένα έχουμε ήδη λάβει μέρος σε τρεις εκθέσεις πολυτελούς τουρισμού στη Ρωσόφωνη αγορά (LTM Moscow, DTM Almaty, DTM Kiev), στις δύο σημαντικότερες εκθέσεις τουρισμού στις Αραβικές χώρες (GIBTM, ATM) καθώς και στην IMEX της Γερμανίας. Αντίστοιχα, στο εσωτερικό συμμετείχαμε στο Travel Trade Athens 2013 καθώς και στο Greek Exports Forum.
Στόχος της MidEast είναι να προωθήσει την Ελλάδα ως προορισμό τόσο για ταξίδια αναψυχής όσο και για επαγγελματικές συναντήσεις και να προβάλλει τις αξιόλογες υποδομές που διαθέτει η χώρα μας.
-


-


Υποστηρίζουμε αξιόλογες πρωτοβουλίες

Στους καιρούς που διανύουμε είναι ιδιαίτερα σημαντικό να υποστηρίζονται πρωτοβουλίες που στοχεύουν στη βελτίωση της εικόνας της χώρας μας στο εξωτερικό. Μια τέτοια πρωτοβουλία είναι και η διεθνής εκστρατεία δημόσιας διπλωματίας “Repower Greece”.
Η εταιρία μας υποστηρίζει την εν λόγω εκστρατεία, στο πλαίσιο του προγράμματός της για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη για το 2013.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε: www.repowergreece.com,
www.facebook.com/repowergreeece.

-


-



phone Τηλ.: 211 211 8888 | Βασ. Σοφίας 105-107, 115 21 Αθήνα



MidEast Travel
www.mideast.gr
> Ξεφυλλίστε
τα έντυπά μας!


Ε-mail: mideast@mideast.gr, fax: +30 210 642 6147 ISO 9001:2008 Αρ. Ειδικού Σήματος Λειτουργίας ΕΟΤ: 0206Ε61000259300