Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Το Χαμόγελο του Παιδιού

Ιούλιος 2013
Για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε όλη την Ελλάδα ο Ιούλιος ήταν ένας μήνας με σημαντικά γεγονότα σε πολλά επίπεδα.  Περιηγηθείτε στις σελίδες μας, ενημερωθείτε και ζήστε ό,τι καθημερινά βιώνει «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Καλοκαιρινά παζάρια με «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!
Φέτος, τον Αύγουστο «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσκαλεί τους φίλους του να στηρίξουν τον οργανισμό, συμμετέχοντας στα καλοκαιρινά παζάρια που διοργανώνει σε όλη την Ελλάδα.   

Μέσα σε κλίμα καλοκαιρινό, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το ευρύ φάσμα δράσεων του Οργανισμού και να διαλέξουν ανάμεσα σε ποικιλία καλοκαιρινών και άλλων ειδών, πάντα σε προσιτές τιμές!

Και αν δε βρεθείτε σε κάποιο από τα παζάρια μας, μπορείτε να βρείτε όλα μας τα είδη στο e-shop μας: www.hamogelo-eshop.gr ή να επικοινωνήσετε για ερωτήσεις και παραγγελίες στο 211-7709980 και 210-7647760.


Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ.


Διακομιδές μωρών από και προς το νοσοκομείο
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» πάντα δίπλα στα παιδιά και στις οικογένειες που αντιμετωπίζουν κίνδυνο, συνέβαλε με τα ασθενοφόρα του οργανισμού και με την συνοδεία γιατρών στη διακομιδή μωρών και μικρών παιδιών από και προς το νοσοκομείο.

Πάντα με ασφάλεια, υπευθυνότητα και σε συνεννόηση με το ΕΚΑΒ, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» βρίσκεται κοντά σε κάθε παιδί που έχει ανάγκη, 24 ώρες, καθημερινά σε όλη την Ελλάδα!

Παρακάτω, μπορείτε να διαβάσετε για κάποιες από τις διακομιδές που πραγματοποιήσαμε τον μήνα Ιούλιο:

● Μια διακομιδή μωρού από το νοσοκομείο στο σπίτι του (δείτε εδώ)
● Διακομιδή ενός 18μηνου αγοριού με σοβαρό ιατρικό ιστορικό (δείτε εδώ)
● Η διακομιδή της μικρής μας φίλης στο σπίτι της (δείτε εδώ)


Η επίσκεψη του «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ» στην Κέρκυρα,
στον καταυλισμό ΚΙΑΦΑ και στο Ίλιον
Το κινητό πολυϊατρείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» βρέθηκε στην Κέρκυρα, στον καταυλισμό «ΚΙΑΦΑ» και στο Ίλιον, πραγματοποιώντας προληπτικές παιδιατρικές εξετάσεις σε 353 παιδιά!

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» υλοποιεί προγράμματα Προληπτικής Ιατρικής από το 2002, όπου έως και το 2012 έχουν συνολικά εξεταστεί 23.852 παιδιά σε όλη τη χώρα.

Από τις αρχές του 2013 μέχρι και σήμερα, 11.137 παιδιά εξετάστηκαν στην Κρήτη, την Εύβοια, τα Κύθηρα, το Μαρούσι, τη Δράμα, την Κέρκυρα, στον καταυλισμό ΚΙΑΦΑ και στο Ίλιον!

Για το 2013 ο στόχος είναι να εξεταστούν πανελλαδικά 18.000 παιδιά!
  
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ.


Αγωνιστήκαμε όλοι μαζί για ένα Χαμόγελο!
Μια κερκίδα με χαμόγελο δημιούργησε ο ΣΕΓΑΣ, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου το οποίο έγινε το Σαββατοκύριακο 20 & 21 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ. Ο ΣΕΓΑΣ αφιέρωσε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στις προσπάθειες της μεγάλης οικογένειας του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»! 

Τα παιδιά μας σηματοδότησαν την έναρξη του πρωταθλήματος με έναν αγώνα 100 μέτρων!

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, λίγες μέρες πριν, οι πρωταθλητές μας Νικόλ Κυριακοπούλου, Μιχάλης Σταματόγιαννης και Αθανασία Πέρρα, υποδέχθηκαν στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά παιδιά και τους αποκάλυψαν τα μυστικά της προπόνησης.

Ήμασταν κι εμείς εκεί και δημιουργήσαμε ένα video με τους πρωταθλητές και τα παιδιά!

Το video μπορείτε να το δείτε εδώ.


Κολύμπησε για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»
από τη Χρυσή μέχρι την Ιεράπετρα!
Από την Χρυσή μέχρι το λιμάνι της Ιεράπετρας κολύμπησε ο Νίκος Αθανασόπουλος,  αφιερώνοντας την προσπάθειά του αυτή στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά καθώς πριν από 12 χρόνια είχε κολυμπήσει με κατεύθυνση τότε από την Ιεράπετρα στη Χρυσή.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ.

 
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» επισκέφτηκε ο Πρόεδρος
της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής
Τις αυξανόμενες ανάγκες προστασίας των παιδιών και των οικογενειών τους εν μέσω της οικονομικής κρίσης και τον ιστό στήριξης που προσφέρεται από την κοινωνία των πολιτών είχε την ευκαιρία να συζητήσει ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής, Henri Malosse, με ομάδα του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», κατά την επίσκεψη του την Παρασκευή 5 Ιουλίου.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ.