Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Το Χαμόγελο του Παιδιού

Αύγουστος 2013
Για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε όλη την Ελλάδα ο Αύγουστος ήταν ένας μήνας με σημαντικά γεγονότα σε πολλά επίπεδα.  Περιηγηθείτε στις σελίδες μας, ενημερωθείτε και ζήστε ό,τι καθημερινά βιώνει «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Καλή σχολική χρονιά με τα νέα σχολικά μας είδη!
 «Το Χαμόγελο του Παιδιού» υποδέχεται τη νέα σχολική χρονιά με μια μεγάλη συλλογή από μολύβια, γόμες, στυλό, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, τετράδια, μπλοκ ζωγραφικής και πολλά άλλα είδη ελληνικής κατασκευής και εξαιρετικής ποιότητας, φιλικά προς το περιβάλλον και ανακυκλώσιμα.

Γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί μπορούν να προμηθευτούν τα σχολικά είδη του οργανισμού μας από σημεία πώλησης του οργανισμού μας, σχολικά bazaars σε όλη την Ελλάδα (δείτε εδώ), και ηλεκτρονικά μέσω του e-shop μας (δείτε εδώ)


7 νέες και νέοι από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»
νικητές στη μάχη της ζωής αλλά και στη μάχη των Εξετάσεων.
Επτά παιδιά της μεγάλης οικογένειας του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», απέδειξαν για ακόμα μία φορά πως η αγάπη για τη ζωή ξεπερνάει κάθε εμπόδιο.

Επτά νέες και νέοι που ξεπέρασαν πολλές δυσκολίες, κατάφεραν να είναι ήδη νικητές της ζωής και σήμερα να κερδίσουν ακόμα μία μάχη.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.


Πανελλαδική συγκέντρωση σχολικών ειδών για τα παιδιά που έχουν ανάγκη!
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» για μία ακόμα χρονιά, καλεί όλους να συμμετέχουμε στην πανελλαδική εκστρατεία συγκέντρωσης σχολικών ειδών για τα παιδιά, οι οικογένειες των οποίων αδυνατούν να καλύψουν τις ανάγκες αυτές. Το 2012 στηρίξαμε περισσότερα από 3.000 παιδιά εξασφαλίζοντάς τους τα απαραίτητα σχολικά είδη.

Φέτος, η συμμετοχή όλων μας στην προσπάθεια αυτή, είναι ακόμα πιο σημαντική με δεδομένες τις αντιξοότητες που βιώνουν χιλιάδες παιδιά στην Ελλάδα!

Ενημερωθείτε για τα είδη που συγκεντρώνουμε εδώ.


Ύψωσε τη σημαία του Χαμόγελου στην κορυφή της Ευρώπης
Ο Μάριος Κάρδαρης μαζί με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Ηλείας ύψωσε στο  ψηλότερο βουνό της Ευρώπης, τη σημαία του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!!

Τον ευχαριστούμε που μετέφερε μέχρι τις Άλπεις το μήνυμά μας «Αν ενωθούμε όλοι, θα τα καταφέρουμε»! 

Διαβάστε περισσότερα εδώ.


Τα παιδιά μας πέρασαν υπέροχα και αυτό το καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι πια πέρασε και τα παιδιά μας πέρασαν υπέροχα!
Χάρη στην υποστήριξη και την ευγενική χορηγία φίλων, εθελοντών, τουριστικών επιχειρήσεων, ακτοπλοϊκών εταιρειών οι διακοπές μας ήταν πραγματικά αξέχαστες!

Διαβάστε για τις διακοπές μας στο Ρέθυμνο εδώ.

Διαβάστε για τις διακοπές μας στη Νάξο εδώ.

Διαβάστε για τις διακοπές μας στο Τσιρίγο και τη Μονεμβασιά εδώ.

Διαβάστε για τις διακοπές μας στη Σύρο εδώ.

Διαβάστε για τις διακοπές μας στη Ν. Ηρακλείτσα Καβάλας εδώ.
   

Χιλιάδες Ρεθυμνιώτες έδωσαν το παρόν στη μεγάλη γιορτή που διοργάνωσαν οι «Ανεμόμυαλοι Club» για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Βοτανικός Κήπος του Ρεθύμνου κατακλύστηκε από χιλιάδες κόσμου που συμμετείχε ενεργά στη μεγάλη γιορτή του μη κερδοσκοπικού σωματείου «ΑΝΕΜΟΜΥΑΛΟΙ CLUB», αφιερωμένη στον Οργανισμό «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ».

«Εγώ και εσύ, όλοι μαζί για το Χαμόγελο της Κρήτης» ήταν το σύνθημα της βραδιάς και πραγματικά δεν έμειναν στα λόγια, αλλά με τις πράξεις τους απέδειξαν πως «αν ενωθούμε όλοι, θα τα καταφέρουμε»! 

Διαβάστε περισσότερα εδώ.