Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Μουσικόραμα "Καλό Χειμώνα"

Μουσικόραμα

Το Μουσικόραμα είναι κοντά σας

 logo mousikorama 60Τραγούδια σταθμοί σε μοναδικές εκτελέσεις αλλά και απίστευτα διασκευασμένα, μουσικές παρουσιάσεις αλλά και εκ βαθέων εξομολογήσεις από γνωστούς και πολυαγαπημένους καλλιτέχνες, οι οποίοι από την καρέκλα του συνεντευξιαζόμενου δεν έχουν περιθώριο να μην απαντήσουν σε ό, τι κι αν τους ερωτηθούν, επίσημες θεατρικές πρεμιέρες και καλλιτεχνική ενημέρωση για όλα αυτά που λαμβάνουν χώρα στην ελληνική επικράτεια. Αυτό πρόκειται να είναι το προφίλ του Μουσικοράματος αυτό το χειμώνα, το οποίο δηλώνει παρόν, για να σχολιάσει, να ενημερώσει αλλά και να ξεσηκώσει το φιλότεχνο κοινό του. Ο σκοπός είναι ένας: Η προβολή της σοβαρής και σκεπτόμενης τέχνης , εκείνης που με το λόγο και τη μελωδία δείχνει ότι εμπνέεται από τα απλά και τελικά συνθέτει τα έργα των μεγάλων!
Ενδεικτικά, σας παραθέτουμε μερικές από τις τελευταίες καλοκαιρινές μας συνεντεύξεις και σας αναμένουμε στην παρέα μας, για να συμπορευτούμε και αυτή τη χρονιά σε αυτό το μοναδικό ταξίδι τέχνης και πολιτισμού.

Καλό χειμώνα
Μουσικόραμα
mousikorama Delivorias foivos
002Συνέντευξη του Φοίβου Δεληβοριά στην Αντιγόνη Κατσούρη για το "Μουσικόραμα"
Ένας καλλιτέχνης με ξεχωριστό και ιδιότυπο ύφος, με χαρακτηριστική συνθετική και τραγουδιστική παρουσία και ένα αφηγηματικό προσωπικό στυλ που δεν φοβάται να κρατήσει έξω και πέρα από τον συρμό και τις σύγχρονες φόρμας της «μόδας», ο Φοίβος  Δεληβοριάς έχει πάντα τους φανατικούς θαυμαστές του, για τους οποίους μου παραχώρησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης, στο «Μουσικόραμα».

mousikorama kelly stamoulaki 001 thumb100Συνέντευξη της Κέλλυ Σταμουλάκη στη Μαρία Παπαδάκη για το "Μουσικόραμα"Η Κέλλυ Σταμουλάκη, επικεφαλής του θιάσου «Αβάντι», γράφει και σκηνοθετεί το θεατρικό έργο «Ως την άκρη τ’ ονείρου». Κουβεντιάζοντας μαζί της περπατώ κι’ εγώ τους δρόμους της μικρής Πετρίνας της βασικής ηρωίδας του έργου και φωτίζομαι απ’ τον φύλακα άγγελό της! Ακολουθείστε μας!!
mousikorama-skoulas 001 thumb100Βασίλης Σκουλάς συνέντευξη στη Μίνα Μαύρου για το "Μουσικόραμα"
Ήταν χειμώνας του 2006, όταν σε γνωστή τηλεοπτική εκπομπή εμφανίστηκε και τραγούδησε το «Άσπρο μαντήλι ανέμιζε». Δεν συγκίνησε μόνο τους τηλεοπτικούς συνδαιτημόνες του, αλλά και όλους εμάς, που καθήμενοι στα σπίτια μας, παρακολουθούσαμε έναν ερμηνευτή που με τη φωνή του μας ταξίδευε στα μέρη που μεγάλωσε και επέλεξε να ζει, αλλά και  μας δίδασκε ήθος, σεμνότητα και μεγαλοπρέπεια. Κάποια χρόνια μετά, το Μουσικόραμα έχει την πολύ μεγάλη χαρά και τιμή να φιλοξενεί τον κύριο Βασίλη Σκουλά!

mousikorama asteriadi 004 thumb100Πόπη Αστεριάδη συνέντευξη στην Αρετή Κοκκίνου για το "Μουσικόραμα"
Από το νέο κύμα στο hip hop: Συνέντευξη με την Πόπη Αστεριάδη.
Η συζήτηση με ανθρώπους σαν την κ. Αστεριάδη είναι μια απόλαυση για πολλούς και διάφορους λόγους. Πρώτα πρώτα αποτελούν μέρος της ίδιας της ιστορίας του ελληνικού τραγουδιού. Όσα κι αν έχουμε ακούσει, όσα κι αν έχουμε διαβάσει τίποτα δεν είναι πιο ζωντανό από τις διηγήσεις ανθρώπων που βίωσαν γεγονότα και ήταν ενεργό κομμάτι τους. Το κλίμα της εποχής των μπουάτ παρουσιάστηκε μπροστά μου χωρίς πομπώδεις εκφράσεις και μυθοποιήσεις, με φυσικότητα και ομορφιά. Όμως δεν μείναμε εκεί. Από τότε μέχρι σήμερα η κ. Αστεριάδη έχει διανύσει πολλά «χιλιόμετρα» στη δισκογραφία και σε συναυλιακές σκηνές με ευρύ  ρεπερτόριο αλλά και διάθεση πειραματισμού. Μου έκανε εντύπωση η έμφαση που δίνει στην ανάγκη του να βγουν νέα πρόσωπα στο προσκήνιο «τα νέα παιδιά» όπως συχνά ανέφερε. Και βέβαια, δεν μπορώ να μην αναφερθώ στην  απλότητα, τη φιλοξενία  και την ανοιχτόκαρδη συμπεριφορά της..

Περισσότερες συνεντεύξεις
 Παντελής Αμπαζής συνέντευξηΠεριστέρης Φίλιππος ΣυνέντευξηΚωνσταντίνος Χανιάς - ΣυνέντευξηΚουμπιός Μιχάλης ΣυνέντευξηΦάμελλος Μανώλης συνέντευξη
Τουρκογιώργης Άκης συνέντευξηΓιάννης Γλέζος Συνέντευξη
Πασχάλης Τόνιος Συνέντευξη «Παναγούλεια Άσματα»Λαυρέντης Μαχαιρίτσας Συνέντευξη
Γιάννης Κότσιρας ΣυνέντευξηΗρώ Συνέντευξη
Συνέντευξη με τον Κώστα Παρίση από τα «Υπόγεια Ρεύματα»
Μάντζιος Κώστας Συνέντευξη

Επισκεφτείτε το «Μουσικόραμα»
  Το "Μουσικόραμα" προτείνει για την έξοδό σας και είναι χορηγός επικοινωνίας στις εκδηλώσεις..