Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης 2014

Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης 2014
στα πλαίσια των:

Η 6η Ελαιοτεχνία 2014 είναι γεγονός και πραγματοποιείτε φέτος συνδιοργάνωση με την Οινόραμα 2014, έκθεση κρασιού και αποσταγμάτων. Δημιουργούμε ένα θεσμό για την προβολή και προώθηση του ελαιοκομικού-οινοποιητικού κλάδου. Με την δική σας στήριξη, συμμετέχοντας με δικό σας περίπτερο, μεγεθύνετε την αποτελεσματικότητα της έκθεσης και κερδίζετε από την διπλή επισκεψιμότητά της.
Με αυτή μας την επιστολή θέλουμε να σας κοινοποιήσουμε την ενέργεια Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης της έκθεσης. Στόχος είναι-πέραν του να είμαστε αποδοτικοί επαγγελματικά-να συνεισφέρουμε στην Ελληνική κοινωνία που τόσο δοκιμάζεται από την οικονομική κρίση. Στην προσπάθεια μας αυτή αρωγός είναι ο σύλλογος Φροντίδα. Ένας από τους σκοπούς του είναι η στήριξη με τρόφιμα 150 οικογενειών με παιδιά με ειδικές ανάγκες που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας. Δείτε στο συνημμένο αρχείο σύντομο ιστορικό του συλλόγου.
ΚΑΛΟΥΜΕ λοιπόν, επιχειρήσεις ελαιολάδου για την παραχώρηση ποσοτήτων ελαιολάδου για την ανακούφιση συμπολιτών μας. Οποιαδήποτε ποσότητα ελαιολάδου είναι αποδεκτή, από 10 λίτρα ελαιόλαδο μέχρι όποια ποσότητα επιθυμεί κάθε επιχείρηση.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
Διάθεση ελαιολάδου για τις 150 οικογένειες
που στηρίζει ο Σύλλογος «Φροντίδα». (*)

Οι επιχειρήσεις που αποφασίσουν την διάθεση ελαιολάδου θα έχουν έξτρα προβολή μέσα από ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί κατά τις μέρες λειτουργίας της έκθεσης.
Περιμένουμε λοιπόν την άμεση ανταπόκρισή σας. Σημειώστε ότι είναι δεκτή οποιαδήποτε ποσότητα. Μπορείτε να επικοινωνείτε είτε με την εταιρεία οργάνωσης της έκθεσης, είτε κατευθείαν με τον σύλλογο στα τηλέφωνα επικοινωνίας που βρίσκονται στο συνημμένο αρχείο.


Ακολουθήστε τον ηγέτη της αγοράς ελαιολάδου!!!


http://www.eleotexnia.gr/request.html http://www.eleotexnia.gr/exhibition.html http://www.eleotexnia.gr/dkotinos.html


Περιμένουμε λοιπόν την άμεση ανταπόκρισή σας

Για λεπτομέρειες: 210 7568888   info@eleotexnia.gr