Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

www.metaixmio.gr/polychoros


Μιμή η Νευρική της Μέγκαν ΜακΝτόναλντ
Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014, στις 12:30 το μεσημέρι, στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
Για παιδιά από 7 ετών
Νευριασμένα νεύρα, ήρεμα νεύρα, ζηλιάρικα νεύρα, ακόμα και σχολικά νεύρα. Η Μιμή τα έχει όλα! Γι’ αυτό και τη φωνάζουν «Νευρική». Είναι ένα μοντέρνο κορίτσι της διπλανής πόρτας. Ανεξάρτητη, δυναμική, γεμάτη ενέργεια. Η «Μιμή η Νευρική» είναι σίγουρα ένα κορίτσι με προσωπικότητα! Και ήρθε η ώρα να τη γνωρίσουμε καλύτερα!
Μέσα από ένα πρωτότυπο θεατροπαιδαγωγικό πρόγραμμα που εμψυχώνει η Εύα Νικηφόρου και περιλαμβάνει παιχνίδια δράσης-αντίδρασης, επικοινωνίας και συνεργασίας, όλα με σκοπό τη δημιουργική έκφραση, ψυχαγωγία αλλά και έναν εναλλακτικό τρόπο παιδαγωγικής διαδικασίας, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη Μιμή, την ηρωίδα της σειράς, καθώς και όλους εκείνους που τη συντροφεύουν στην καθημερινότητά της. Εκείνους δηλαδή που την εκνευρίζουν, αλλά επίσης την κάνουν να γελά και να συνειδητοποιεί αξίες όπως τη φιλία, την επιμονή και την πίστη. Βλέπουμε δηλαδή μέσα από τα μάτια ενός παιδιού έναν τρόπο
να αντιμετωπίζουμε τις χαρές αλλά και τις προκλήσεις της ζωής!
Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για δηλώσεις συμμετοχής στείλτε μήνυμα στο polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τον τίτλο της εκδήλωσης και τα στοιχεία του παιδιού (ονοματεπώνυμο και ηλικία) και του κηδεμόνα του (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας).

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 118, 11472 ΑΘΗΝΑ
Τ: 211 3003580, F: 2113003581, E: polychoros@metaixmio.gr
WWW.METAIXMIO.GR/POLYCHOROS
Βρείτε μας στο facebook
ΩΡΑΡΙΟ:
Δευτέρα-Παρασκευή: 9:00-21:00
Σάββατο: 09:00-15:00
Δείτε ΕΔΩ πώς μπορείτε να έρθετε στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ.