Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

16ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

 
FestivalNews #450
Το επιτυχημένο πρωτοποριακό εγχείρημα του  Streaming Project - Ντοκιμαντέρ σε Ταυτόχρονη Ψηφιακή Μετάδοση που εγκαινιάστηκε πριν από τρία χρόνια στο 13ο ΦΝΘ, συνεχίζεται να εφαρμόζεται και φέτος, σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ηλεκτρακουστικής και Τηλεοπτικών Συστημάτων της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ, υπό την επίβλεψη του καθηγητή Γιώργου Παπανικολάου.
Με όχημα τις νέες τεχνολογίες, το 16ο ΦΝΘ «ταξιδεύει» από σήμερα Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014 σε 5 πόλεις της Ελλάδας, το Ρέθυμνο, τη Λάρισα, την Πάτρα, την Κόρινθο, την Ρόδο, και στη Λευκωσία της Κύπρου, σε συνεργασία με τα κατά τόπους Πανεπιστημιακά Ιδρύματα (ΤΕΙ Κρήτης, ΤΕΙ Θεσσαλίας, Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Πανεπιστήμιο Αιγαίου και Frederick Institute of Technology Cyprus).
Πιο συγκεκριμένα, θα μεταδοθούν ταυτόχρονα σε live streaming οι προβολές του Φεστιβάλ οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στο Ολύμπιον, καθημερινά έως και την Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014 στη ζώνη των 20.30, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε κάθε φίλο του ντοκιμαντέρ να το παρακολουθήσει χωρίς να χρειαστεί να επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη. Απόψε, στην πρεμιέρα του Live Streaming Project, θα προβληθεί η ταινία Δρομείς της ερήμου.  Φέτος μάλιστα, θα πραγματοποιηθεί και μια πιλοτική προβολή στη Σύρο, την Πέμπτη 20 Μαρτίου 2013, σε συνεργασία με τον Δήμο Σύρου. 
 
 
Έλληνες και ξένοι σκηνοθέτες μιλούν για τις ταινίες τους 

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν τη Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014, στο πλαίσιο του 16ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, οι σκηνοθέτες Ήρα Ντίκα και Γιώργος Σαβόγλου (Αλυκές), Δημήτρης Στατήρης (Relentless) και Νικόλαος Βεντούρας (Παλικάρι – Ο Λούις Τίκας και η σφαγή του Λάντλοου).


περισσότερα... 
 
Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν τη Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014, στο πλαίσιο του 16ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, οι σκηνοθέτες Ντέμπορα Πέρκιν (Μπάσταρδα), Μπέρναρντ Ντίτσεκ (Το Καλούς που νόμιζα πως ήξερα) και Τζέσι Ρόουσλερ (Πετώντας αστερίες στη θάλασσα).


περισσότερα...
 
Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν τη Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014, στο πλαίσιο του 16ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, οι σκηνοθέτες Ανναμαρία Γκαλόνε (Αυτή είναι ο σύζυγός μου), Πολ Άντερς Σίμα (Όλγκα), Γκάμπορ Φερέντσι (Όβερντοους-Τρέχοντας για ένα όνειρο) και Νταβίντ Αντρέ (Μας βγήκε πάνω στο τραγούδι).

περισσότερα...
 
 
 
 
Κουπόνια προβολών
10 εισιτήρια για όλη την παρέα! Αποκτήστε τα από τα Πωλητήρια με 25€.
Τα κουπόνια προβολών δεν αποτελούν εισιτήρια. Για την είσοδό σας στις προβολές είναι απαραίτητη η έκδοση εισιτηρίου στα ταμεία του Φεστιβάλ. Εισιτήρια επιστρέφονται/ανταλλάσσονται μέχρι και 3 ώρες πριν την έναρξη της προβολής, στα ταμεία του Ολύμπιον.
Εκπτώσεις - προσφορές
Το 16ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με καφέ και εστιατόρια της πόλης, παρέχει στους προσκεκλημένους της διοργάνωσης, στους κατόχους της CineΚάρταF και σε κατόχους εισιτηρίων ημέρας ειδικές προσφορές σε μενού, καφέ και ποτά.
 
Πωλητήριο
Προμηθευτείτε τις εκδόσεις και τα αναμνηστικά του 16ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης από τα πωλητήρια του Φεστιβάλ. Στις τιμές των εκδόσεων, οι κάτοχοι της Κάρτας Μέλους CineΚάρταF GOLD έχουν έκπτωση 50%, ενώ οι κάτοχοι της ετήσιας Kάρτας Mέλους CineΚάρταF, έχουν έκπτωση 30%.
Meet 'n' Mingle Party
Τρίτη 18 Μαρτίου 2014, 22:00  Pasta flora, darling!  (Ζεύξιδος 6)
Ειδικές τιμές για διαπιστευμένους
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: