Σάββατο 12 Απριλίου 2014

4*Mediterranean Resort Πάσχα|Ημιδιατροφή+Παιδί

Τα πάντα για τον τουρισμό! www.tourism.gr

Προσφορές για 4* Mediterranean Resort
Πάσχα στην Κατερίνη, στο 4 αστέρων Mediterranean Resort! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 14 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, με 240€!
Προσφέρεται Ποτό καλωσορίσματος, Φρούτα, ένα Μπουκάλι Κρασί ή Τσίπουρο στο δωμάτιό σας καθώς και Λαμπάδα, Αυγά και Τσουρέκι το Μεγάλο Σάββατο! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Ουζάκι και Κρασί με Μεζεδάκια κατά το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία με συνοδεία Μουσικής, Παραδοσιακός Εορταστικός Μπουφές και Βραδινό a la carte! Απολαύστε 4 ημέρες ξεκούρασης και αφιερώστε χρόνο στην οικογένειά σας!

Υπέροχοι προορισμοί για να γιορτάσετε το Πάσχα
Κέρκυρα: Το νησί των Φαιάκων, προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις και αξίζει, έστω και για μία φορά στη ζωή σας, να το επισκεφτείτε την περίοδο του Πάσχα. Η ατμόσφαιρα που δίνουν οι φιλαρμονικές κυρίως τη Μ. Παρασκευή είναι μοναδική, ενώ το έθιμο που λαμβάνει χώρα το Πρωινό του Μ. Σαββάτου, από τους κατοίκους της Παλαιάς Πόλης , που πετούν κανάτια γεμάτα νερό από το μπαλκόνι τους, μένει σε όλους τους επισκέπτες αξέχαστο...

Mαγειρίτσα από την Ήπειρο
Η παράδοση το Μεγάλο Σάββατο το βράδυ μετά την Ανάσταση απαιτεί ένα πιάτο αχνιστή μαγειρίτσα! Υπάρχουν διάφορες συνταγές, στην Ήπειρο φτιάχνουν την κλασική αβγοκομμένη μαγειρίτσα... μπορεί να είναι λίγο βαριά, ωστόσο ξεχυλίζει από αρώματα της φύσης!

Τα πάντα για τον τουρισμό! www.tourism.gr Βρείτε μας στο

Δεν υπάρχουν σχόλια: