Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Κάμερες Ασφαλείας - Συναγερμοί - Δίκτυα & Επισκευές Η/Υ

 

Windows XP ΤΕΛΟΣ!! Αναβαθμιστείτε Οικονομικά

Η Microsoft έχει εδώ και καιρό ανακοινώσει, ότι στις 8 Απριλίου σταματά την τεχνική υποστήριξη και τις περιοδικές ενημερώσεις ασφαλείας. Αν και αρκετά προγράμματα κατά των ιών -όπως π.χ. της Symantec- θα συνεχίζουν να «καλύπτουν» τα Windows XP, η προστασία μπορεί πια να μην είναι πλήρως αποτελεσματική, από τη στιγμή που η Microsoft θα σταματήσει τις δικές της ενημερώσεις ασφαλείας (updates). Ένα πρόγραμμα κατά των ιών μπορεί πιθανώς να ανιχνεύσει και να εξουδετερώσει έναν ιό, όμως δεν είναι σε θέση να «μπαλώσει» ένα κενό ασφαλείας που οι χάκερ έχουν ανακαλύψει στο ίδιο το λειτουργικό σύστημα
  • ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ !! Σε κάθε περίπτωση, οι ειδικοί συνιστούν στους χρήστες να μην χρησιμοποιούν μετά τις 8 Απριλίου τους υπολογιστές τους με ΧΡ για να κάνουν επιγραμμικές (online) συναλλαγές με τράπεζες, αγορές από ηλεκτρονικά καταστήματα και γενικά ανταλλαγές ευαίσθητων προσωπικών και επαγγελματικών δεδομένων. Υπό ιδανικές συνθήκες, οι υπολογιστές με ΧΡ θα πρέπει να μην είναι δικτυωμένοι, αλλά να χρησιμοποιούνται μόνο για επεξεργασία κειμένου, παιγνίδια κ.α.
  • Εμείς προτείνουμε τον ΔΩΡΕΑΝ έλεγχο του υπολογιστή σας στο χώρο σας για το κόστος αναβάθμισης (εάν χρειάζεται) ή εγκατάστασης νέου λειτουργικού συστήματος (windows 7, windows 8.1).
  • Ενδεικτικά ,  εγκατάσταση ΜΟΝΟ λειτουργικού συστήματος (με όλα τα προγράμματα) το κόστος ανέρχεται στο ποσό των 35,00€ + ΦΠΑ
  • Εμείς προτείνουμε τον παρακάτω οικονομικό ηλεκτρονικό υπολογιστή σε περίπτωση που δεν αναβαθμίζεται ο παλιός σας.
Ηλεκτρονικός Υπολογιστής με 330,00€
Επικοινωνήστε τώρα στο 210.51.52.657 για περισσότερες πληροφορίες καθώς και άλλες προσφορές.

Τοποθετήσεις Καμερών & Καταγραφικών

  
  Η Εταιρία μας ειδικεύεται στην Πώληση και Εγκατάσταση Ολοκληρωμένων Λύσεων Ασφάλειας Χώρων με κάμερες και καταγραφικά συστήματα επώνυμων κατασκευαστών και διαθέτουν σύστημα σύνδεσης με κινητά τηλέφωνα, ώστε να μπορείτε να ελέγξετε το χώρο σας από οπουδήποτε και αν βρίσκεστε.  Στόχος μας πάντα είναι η κάλυψη των αναγκών του πελάτη με τον πλέον σωστό και ορθολογικό τρόπο. Για να το πετύχουμε αυτό, χρησιμοποιούμε την πολυετή εμπειρία μας και φυσικά αξιόπιστα προϊόντα από κορυφαίους κατασκευαστές με διεθνή αναγνώριση και πιστοποίηση.
Εγκαθιστούμε:
  • Εγκαταστάσεις καμερών σε χώρους γραφείων, εμπορικών επιχειρήσεων, εργοστασίων, βιοτεχνιών, αποθηκών, καταστημάτων κτλ. 
  • Εγκαταστάσεις καμερών σε χώρους διασκέδασης, όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφετέρειες, μπαρ κτλ.
  • Εγκαταστάσεις καμερών σε ανοιχτούς χώρους, όπως parking, φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις, γήπεδα, μεγάλες κατοικίες κτλ.
Η εταιρία μας αναλαμβάνει τη δωρεάν μελέτη του χώρου σας καθώς και την πλήρη εγκατάσταση των συστημάτων.
 Καλέστε τώρα στο 210.51.52.657 να σας προτείνουμε το κατάλληλο σύστημα για τον χώρο σας καθώς και Δωρεάν μελέτη του χώρου σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: