Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Θεατρικό Παιχνίδι για παιδιά 5-9 ετών, τα Σάββατα του Μάη!

Θεατρικό Παιχνίδι κάθε Σάββατο του Μαΐου στο dancevacuum
Για παιδιά 5 έως 9 χρονών.
Τα Σάββατα του Μαΐου* τα παιδιά απολαμβάνουν ποιοτική διασκέδαση, στο Εργαστήρι Θεατρικού Παιχνιδιού στο dancevacuum, στο Χαλάνδρι. Κάθε εργαστήρι έχει διαφορετική θεματολογία και μετατρέπει το Σάββατό μας σε μια ημέρα διασκέδασης γεμάτη κέφι και ομαδικό παιχνίδι!
Οι ειδικοί εμψυχωτές Θεατρικού Παιχνιδιού, “ξεκλειδώνουν” τη φαντασία των παιδιών και δημιουργούν ένα μοναδικό κόσμο παιχνιδιού και  διασκέδασης. Τα παιδιά, με εκπαιδευτικό εργαλείο το θεατρικό παιχνίδι, παίζουν, αυτοσχεδιάζουν και κοινωνικοποιούνται μέσα στην ομάδα. Το θεατρικό παιχνίδι τα βοηθάει να εκφραστούν μέσα από το σώμα τους, να ανακαλύψουν τον κόσμο μέσα από τις αισθήσεις τους και να αποκτήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία ψυχαγωγίας.
Κάθε παιδί της ομάδας παίρνει για αναμνηστικό της ημέρας τη χειροτεχνία, που θα κατασκευάσει το ίδιο, στο τέλος του προγράμματος.
Ενδεικτικές θεματικές:
Σάββατο 3/5: Ξεμπερδεύοντας τον κόσμο των Συναισθημάτων μας
Μέσα από παραμύθια, βιωματικά παιχνίδια και χειροτεχνίες αναγνωρίζουμε και αποδεχόμαστε τα συναισθήματά μας και συνειδητοποιούμε καταστάσεις και συμπεριφορές.
Σάββατο 10/5: Όλοι ίδιοι, όλοι διαφορετικοί
Με ζωηρά θεατρικά παιχνίδια και μέσω της δημιουργικότητας μαθαίνουμε να αποδεχόμαστε τους άλλους και ευαισθητοποιούμε τα παιδιά ως προς την διαφορετικότητα και τις διακρίσεις βοηθώντας τα να γνωρίσουν και να αποδεχτούν τον εαυτό τους και τους άλλους.
Πληροφορίες-Κρατήσεις: 210-2723415 και 6937-734259
Κόστος Συμμετοχής: 10 € το παιδί (στα αδελφάκια παρέχεται έκπτωση)
Ώρα Υλοποίησης: 10:30-12:30
dancevacuum: Διογένους 42, Χαλάνδρι, στάση Μετρό “Αγία Παρασκευή”
(*το εργαστήρι δεν θα λειτουργήσει το Σάββατο 17 Μαΐου)

Δεν υπάρχουν σχόλια: