Τρίτη 6 Μαΐου 2014

ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΕΧΝΗ ΚΟΙΝΩΝΕΙΝ
ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
Η Γκαλερί Έρση με την υποστήριξη διακεκριμένων ελλήνων εικαστικών σήμερα Τρίτη 06 Μαΐου στις 20:30 δημοπρατεί τα έργα τους, τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν για την φροντίδα ατόμων με Νευρομυϊκες Παθήσεις (www.mdahellas.gr) στο πλαίσιο της ομαδικής έκθεσης “ ΤΕΧΝΗ ΚΟΙΝΩΝΕΙΝ ” η οποία πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.
Τα έργα της δημοπρασίας βρίσκονται στον χώρο της γκαλερί από την προηγούμενη Δευτέρα, δίνοντας την δυνατότητα στο κοινό και στους ενδιαφερόμενους να θαυμάσουν τα έργα των καλλιτεχνών από κοντά.
Σε μια περίοδο πολύ δύσκολη για την ελληνική κοινωνία, η Τέχνη αποδεικνύει έμπρακτα ότι είναι μέρος άρρηκτα συνδεδεμένο με τη λειτουργία της κοινωνίας. Οι έλληνες καλλιτέχνες ζουν, εμπνέονται και δημιουργούν ως μέλη αυτής της κοινωνίας και δεν μπορούν να μένουν παθητικοί στα κελεύσματα των καιρών.
Στην έκθεση συμμετέχουν οι εικαστικοί: Μ. Αρφαρά, Γ. Δέρπαπα, Ε. Δροσάκη, Μ. Θεοφυλακτόπουλου, Γ. Κόττη, Χ. Καρά, Γ. Λάππα, Θ. Μανωλίδη, Τ. Μαντζαβίνου, Κ. Μορταράκου, Θ. Πανταλέων, Α. Παπακώστα, Β. Παπανικολάου, Θ. Παπαγιάννη, Χ. Παπαποστόλου, Χ. Σαρακατσιάνου, Γ. Σταθόπουλου, Σ. Σορόγκα, Β. Σπεράντζα, Α. Φασιανού, Δ. Χιωτόπουλου, Κ. Ξενάκη. Από Τετάρτη 28 Απριλίου έως την Πέμπτη 6 Μαΐου 2014, στη Γκαλερί Έρση.
Μια σημαντική συλλογική προσπάθεια της οποία ο σκοπός έχει καθαρά φιλανθρωπικό χαρακτήρα και καλεί το κοινό να δώσει το “παρών” και να στηρίξει αυτή την πρωτοβουλία που έχει ως στόχο να αποτελέσει θεσμό και να πραγματοποιήσει και άλλες αντίστοιχες εκδηλώσεις στο μέλλον.
Η Δημοπρασία των έργων θα πραγματοποιηθεί στο St. George Lycabettus Hotel.

Δεν υπάρχουν σχόλια: