Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Κ.Μπακογιάννης:Eμείς δεν ήρθαμε για να «φτιαχτούμε» αλλά για να φτιάξουμε

Κ.Μπακογιάννης:Eμείς δεν ήρθαμε για να «φτιαχτούμε» αλλά για να φτιάξουμε

"Γιατί εμείς δεν ήρθαμε για να γκρεμίσουμε αλλά για να χτίσουμε"... "Η κοινωνία είναι πολύ πιο μπροστά από την πολιτική και είναι αυτή που μας επιβάλει να αλλάξουμε σελίδα"
"Βέβαιος πως με τη δύναμη των Ευρυτάνων, θα τα καταφέρουμε για άλλη μια φορά"
"Τη λύση στη διαχείριση των σκουπιδιών της Ευρυτανίας δεν την έδωσε ο Σαμαράς και τα καθημερινά προβλήματα των Καρπενησιωτών δεν τα έλυσε ο Τσίπρας"
Την πεποίθησή του και την φιλοδοξία του ότι η περιφέρεια Στερεάς  μπορεί να έχει παρέμβαση και να γίνει ουσιαστικός μοχλός ανάπτυξης και φορέας διαμόρφωσης εφαρμόσιμων πολιτικών, αρκεί να εξαντλήσει της αρμοδιότητές της και να αξιοποιήσει στο έπακρο τα χρηματοδοτικά εργαλεία που τις παρέχονται,εξέφρασε σε συνέντευξή του στο PrasiaOnline o  υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Κώστας Μπακογιάννης.
"Η δική μας πρόταση διαφέρει. Διαφέρει, γιατί έχουμε ένα πλήρως εφαρμόσιμο αναπτυξιακό πρόγραμμα που δε λέει απλά τι θα κάνουμε, αλλά και πώς θα το κάνουμε" επισήμανε ο απερχόμενος δήμαρχος Καρπενησίου και υποψήφιος Περιφερειάρχης.Διευκρίνησε τις "μεγάλες αναπτυξιακές ευκαιρίες για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, την ενίσχυση του αγρότη, του ελεύθερου επαγγελματία, του επιχειρηματία.Με επανασχεδιασμό των δομών και των λειτουργιών της Περιφέρειας".
Τόνισε με έμφαση ότι η ανάδειξη του σε Περιφερειάρχη θα "αποτελέσει ένα καλό παράδειγμα για την ανάπτυξη μεγαλύτερων και πιο διευρυμένων συνεργασιών, με τις Ευρωπαϊκές δυνάμεις αυτής της χώρας να λειτουργούν συλλογικά για την έξοδο της Ελλάδας από την ύφεση".
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην Ευρυτανία αναφέροντας ότι "πουθενά  δεν είναι σαν το σπίτι σου" ενώ τόνισε ότι "θα θεωρήσω αποτυχία αν δεν καταφέρουμε να βελτιώσουμε την προσβασιμότητα τις Ευρυτανίας απ’ όλους τους όμορους νομούς και να βελτιώσουμε το εσωτερικό οδικό μας δίκτυο".
Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη που παραχώρησε στο PrasiaOnline ο απερχόμενος δήμαρχος Καρπενησίου και υποψήφιος Περιφερειάρχης.
http://prasiaonline.blogspot.com/2014/05/e_15.html#ixzz31mNPR8nc

Δεν υπάρχουν σχόλια: