Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Σελίδες Ιουνίου | Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Δείτε όλα τα βιβλία ενηλίκων Δείτε όλα τα παιδικά βιβλία Οι εκδηλώσεις μας



Εδώ μπορείτε να ενημερωθείτε για τις νέες μας εκδόσεις για το φετινό καλοκαίρι. Μικροί και μεγάλοι ελπίζουμε να βρουν κάτι που θα τους αρέσει. Και αν έχετε ακόμα πιο λογοτεχνικές ανησυχίες, τότε δείτε λίγο παρακάτω στο newsletter σχετικά με τον Λογοτεχνικό Διαγωνισμό που οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος προκηρύσσουν για το 2014.

Ας ξεκινήσουμε σιγά σιγά να προετοιμαζόμαστε, παρέα με βιβλία, για ένα καλό καλοκαίρι!

Λογοτεχνία και βιογραφίες

ΣΚΙΟΣ
Michael Frayn

Ο διακεκριμένος καθηγητής Γουίλφρεντ καταφτάνει στο ελληνικό νησί Σκίος, καλεσμένος από το περίφημο Ίδρυμα Φρεντ Τόπλερ. Την ίδια στιγμή αποβιβάζεται και ο Όλιβερ Φοξ, ένας γοητευτικός τυχοδιώκτης. Στην παραλαβή των αποσκευών γίνεται ένα μπέρδεμα...
Περισσότερα...

ΤΑΧΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΡΑΠΗ
Usain Bolt

Η αυτοβιογραφία του ταχύτερου ανθρώπου όλων των εποχών. Από το ταπεινό ξεκίνημα στη Τζαμάικα, στη διεθνή καταξίωση στο Πεκίνο και στην τεράστια επιτυχία στο Λονδίνο.
Περισσότερα...

ΑΔΕΙΑ ΔΩΜΑΤΙΑ
Χρήστος Τερζίδης

Ένας επιτυχημένος Έλληνας δημοσιογράφος, που φιλοδοξεί να γίνει συγγραφέας, αποφασίζει να κυνηγήσει τ’ όνειρό του στην Αμερική. Μια απρόσμενη είδηση, η αυτοκτονία του μεγάλου του αδελφού, πυροδοτεί μέσα του ένα κύμα από ερωτηματικά και αναμνήσεις...
Περισσότερα...

Παιδική Λογοτεχνία

Σειρά ΤΟΜ ΓΚΕΪΤΣ Νο5
ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ
Liz Pichon
Κυκλοφορεί επιτέλους και ο 5ος τίτλος της σειράς, που όλοι οι φίλοι του Τομ Γκέιτς τον περιμένουν. Είναι αφιερωμένος, που αλλού; στην ετήσια εκπαιδευτική εκδρομή του σχολείου. Φαντάζεστε τι έχει να γίνει...
Περισσότερα...

Σειρά ΟΙ ΦΥΤΟΥΛΕΣ Νο 1
ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΘΥΜΑ
Michael Fry
Έφτασαν οι Φύτουλες, η νέα παιδική σειρά με το μεγαλύτερο γέλιο!
Ένα πανύψηλο κορίτσι, ένας χοντρούλης με καλές προθέσεις, και ο Νικ, το πιο κοντό παιδί του πλανήτη, που συνέχεια τον χώνουν μέσα στο ντουλάπι του (γιατί; επειδή χωράει!) Για να σωθούν από τα προβλήματά τους, ενώνουν τις δυνάμεις τους και φτιάχνουν την πιο άπαιχτη ομάδα...
Περισσότερα...

Παιδικά Εικονογραφημένα

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑΝ ΕΛΕΦΑΝΤΑ ΝΑ ΧΟΡΕΨΕΙ
Άγγελος Αγγέλου & Έμη Σίνη

Ποιoς μπορεί να αναγκάσει έναν ελέφαντα να χορέψει; Κάποιος μεγάλος; κάποιος δυνατός; ή μήπως όχι;
Περισσότερα...

ΤΟΥΤ ΚΑΙ ΠΑΝΤΛ
Holly Hobbie

Ολοζώντανες εικονογραφήσεις και λόγια απλά, καθημερινά, βγαλμένα μέσα από τις καρδιές δυο φίλων που αγαπιούνται πολύ και τίποτα δεν μπορεί να τους χωρίσει...
Περισσότερα...

Σειρά πρώτης ανάγνωσης "Πετάει Πετάει"

ΜΗΝ ΤΡΩΣ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ
Εύη Τσιτιρίδου - Χριστοφορίδου

Μια τρυφερή ιστορία για την αδερφική σχέση και για την αξία του μητρικού θηλασμού με εικονογράφηση Ναταλίας Καπατσούλια.
Περισσότερα...

ΘΕΛΩ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣ
Φραντζέσκα Αλεξοπούλου Πετράκη

Μια αληθινή ιστορία που δίνει μια στο κουβάρι της διαφορετικότητας και του ρατσισμού και το πάει παρακάτω: αγαπώ και αποδέχομαι τον φίλο μου και τα έθιμα της χώρας του.
Περισσότερα...

Επανεκδόσεις σε ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ
Αγαπημένα εικονογραφημένα βιβλία για παιδιά, και συναρπαστικά βιβλία για ενήλικες, σε νέες επανεκδόσεις με φανταστικές τιμές, από 2,99 ως 4,99 ευρώ!
Επιλέξτε τη κατηγορία που σας ενδιαφέρει και δείτε τα βιβλία.

Λογοτεχνικός Διαγωνισμός
Αναζητώντας το επόμενο best seller

Είστε γεννημένος/η συγγραφέας; Πιστεύετε στις δημιουργικές σας δυνατότητες και στο ταλέντο σας; Αυτή είναι η δική σας ευκαιρία να αναδειχτείτε στον ωραίο αλλά απαιτητικό κόσμο της λογοτεχνίας.

Οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος αναζητούν το επόμενο best seller, και προσφέρουν την ευκαιρία σε νέους (και όχι μόνο) συγγραφείς να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να ξεχωρίσουν, ερχόμενοι σε επαφή με ένα ευρύ αναγνωστικό κοινό.
Στο Διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος άτομα άνω των 18 ετών, κάτοικοι Ελλάδος ή εξωτερικού, ανεξαρτήτως εθνικότητας και ιδιότητας. Το έργο θα πρέπει να είναι έργο μυθοπλασίας, γραμμένο αποκλειστικά στην ελληνική γλώσσα και δεν θα πρέπει να έχει ξαναεκδοθεί. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετάσχει με ένα έργο μόνο.

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Λογοτεχνικά Βραβεία

Στις μικρές λίστες των υποψηφίων βιβλίων για τα "Λογοτεχνικά Βραβεία του Αναγνώστη 2014" βρίσκονται τρεις τίτλοι των Εκδόσεων Παπαδόπουλος:
Στην κατηγορία Εικονογραφημένο Βιβλίο για παιδιά, το βιβλίο της Αλεξάνδρας Μπίζη "Ένας αδελφός για τη Σίσυ Μπλούμ" (εικονογράφηση Ναταλία Καπατσούλια).
Στην κατηγορία Λογοτεχνικό Βιβλίο για Εφήβους, το βιβλίο της Κατερίνας Γυφτάκη - Μπεκ "Αργκάνταελ, Ταξίδι στην Άλλη Γη" και το βιβλίο της Αλεξάνδρας Μητσιάλη "Θα σε σώσω ότι κι αν γίνει".
Συγχαρητήρια στους δημιουργούς και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!


Δεν υπάρχουν σχόλια: