Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Η ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΤΡΑΥΛΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΗΣ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ



Η Μήδεια δεν χόρεψε ποτέ
Το νέο μυθιστόρημα της Πασχαλίας Τραυλού μόλις κυκλοφόρησε σε όλα τα βιβλιοπωλεία και σε ψηφιακή μορφή
Το νέο βιβλίο από την αγαπημένη συγγραφέα των αναγνωστών βρίσκεται ήδη στις προθήκες των βιβλιοπωλείων και στο ibookstore της Apple.
Η σύγχρονη Μήδεια του βιβλίου είναι η Αιμιλία Στρατάκη. Τέσσερις άνθρωποι παλεύουν να διαρρήξουν τη σιωπή της κι έρχονται αντιμέτωποι με τα δικά τους μυστικά. Ποιες προδοσίες όπλισαν το χέρι της; Είναι άραγε μύθος η ακλόνητη μητρική αγάπη;
Οι απαντήσεις στο νέο συγκλονιστικό βιβλίο της Πασχαλίας Τραυλού που μόλις κυκλοφόρησε.
Σελίδες: 504
Λιανική τιμή: 16,60 €
Τιμή e-book: 10,99 €
Θέλετε να γνωρίσετε από κοντά τη συγγραφέα;
Τις επόμενες ημέρες η Πασχαλία Τραυλού σας περιμένει για να σας υπογράψει το συγκλονιστικό της μυθιστόρημα:
• στο κατάστημα του Hondos Center στη Γλυφάδα (Αγίου Κωνσταντίνου 2), από τις 12 το μεσημέρι, το Σάββατο 14 Ιουνίου
• στην 37η Γιορτή Βιβλίου, στο Ωδείο Αθηνών (Ρηγίλλης και Βασ. Γεωργίου Β΄ 17-19), από τις 8 έως τις 10 το βράδυ, την Κυριακή 15 Ιουνίου
• στο κατάστημα του Hondos Center στον Πειραιά (Τσαμαδού 17-19), από τις 12 το μεσημέρι, το Σάββατο 21 Ιουνίου
• στο κατάστημα του Hondos Center στο Περιστέρι (Πελοπίδα 8), από τις 12 το μεσημέρι, το Σάββατο 28 Ιουνίου
Στις 19 Ιουνίου, σας περιμένουμε στη δροσερή ταράτσα του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, 6ος όροφος), στις 8:30 το βράδυ, σε μια γιορτινή βραδιά με τη συγγραφέα για ποτό και κουβέντα.
Οι πρώτες εκδηλώσεις για το βιβλίο έχουν ήδη προγραμματιστεί.
• Την Πέμπτη 26 Ιουνίου, στις 8 μ.μ., στο βιβλιοπωλείο ΤΟ ΘΕΜΑ (Φιλολάου 62 και Εκφαντίδου, Παγκράτι). Θα μιλήσουν οι συγγραφείς και αρχισυντάκτες του ηλεκτρονικού λογοτεχνικού περιοδικού diavasame.gr Στέφανος Ξένος και Αγγέλα Γαβρίλη.
• Την Παρασκευή 27 Ιουνίου, στις 8:30 μ.μ., στο βιβλιοπωλείο ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ (26ο χλμ Λ. Μαραθώνος, Ν. Βουτζάς). Η συγγραφέας συνομιλεί με τον Νίκο Θρασυβούλου, δημοσιογράφο-αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού ΒΗΜΑ FM.
• Τη Δευτέρα 30 Ιουνίου, στις 7:30 μ.μ., στο βιβλιοπωλείο Into the Bag (Γ. Παπανδρέου 35, Δάσος Χαϊδαρίου).
• Την Τρίτη 1 Ιουλίου 2014, στις 8 μ.μ., στο βιβλιοπωλείο ΠΕΡΔΙΚΗΣ (Χαροκόπου 53-55, Καλλιθέα).
Από τις 7 έως τις 9 Ιουλίου η Πασχαλία Τραυλού θα επισκεφτεί την Κρήτη για να παρουσιάσει το βιβλίο της (Χανιά, Ηράκλειο και Άγιος Νικόλαος).
Για να πάρετε μια γεύση από το νέο βιβλίο, διαβάστε ΕΔΩ ένα απόσπασμα.
Δείτε το book trailer.
Η Πασχαλία Τραυλού στην 37η Γιορτή Βιβλίου, στο Ωδείο Αθηνών. Δείτε το βίντεο.
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
To νέο μυθιστόρημα της πολύ επιτυχημένης συγγραφέα Πασχαλίας Τραυλού Η Μήδεια δεν χόρεψε ποτέ έχει ως αφόρμηση τον γνωστό μύθο, τον οποίο μεταφέρει στη σύγχρονη εποχή και τον προχωρά ένα βήμα πιο πέρα, στη δίκη της παιδοκτόνου. Μια δίκη που δεν στηρίζεται στη συμβατική δικαιοσύνη της λογικής και των νόμων, αλλά στη δικαιοσύνη που επιτάσσει μια τραυματισμένη ψυχή.
Η σύγχρονη Μήδεια του βιβλίου, η κατά κόσμον Αιμιλία Στρατάκη, πλαισιώνεται από τέσσερις ακόμα ήρωες. Τον ψυχολόγο Νικήτα, τον ζωγράφο Αλέξανδρο, τη συγγραφέα Έλλη Ευριπίδου και τον μποέμ δικηγόρο Μίνωα, καθένας εκ των οποίων ζει τη ζωή του υπό τη σκιά μιας Μήδειας συζύγου ή μητέρας ενόσω παλεύουν να διεισδύσουν στην ψυχή της κατηγορουμένης και να αποσπάσουν το μυστικό της.
Η κάθαρση έρχεται για όλους μέσα από ανατρεπτικές αλήθειες, θαμμένα μυστικά και σκοτεινούς έρωτες, από εκείνους που άλλοτε καθαγιάζουν την ανθρώπινη ύπαρξη και άλλοτε αποδεικνύουν τα ανεξέλεγκτα όριά της.
Η Αιμιλία, ο Αχιλλέας και η Έλλη, ο Μίνωας, η Ροδή και η Τάνια, ο Αλέξανδρος, η Σεβαστή και ο Ανέστης, εναλλάσσουν συνεχώς τους ρόλους του θύτη και του θύματος, ώσπου να οδηγηθούν στο συναρπαστικό φινάλε μιας ιστορίας που κανείς δεν θα μπορούσε να προβλέψει.
Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα για τη συγγραφέα, επισκεφτείτε το blog της και τη σελίδα του βιβλίου στο facebook.
Η ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΤΡΑΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ σε πρώτο πρόσωπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: