Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Q SOUND & LIGHT ΣΤΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ

Από καιρό ήθελα να γράψω ένα άρθρο για τη συγκεκριμένη εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο του επαγγελματικού ήχου και φωτισμού, και όλο το ανέβαλα, μιας και ξεπηδούσαν στη μέση διάφορα γεγονότα της επικαιρότητας.
Σήμερα το μεσημέρι αποφάσισα να μη δώσω άλλη αναβολή, γιατί η συγκριμένη επιχείρηση ΠΡΕΠΕΙ να γίνει γνωστή σε ΟΛΟΥΣ, και αυτό όχι γιατί ανήκει σε δυο καλούς φίλους, αλλά γιατί πραγματικά με την παρουσία της από τη δεκαετία του 90’ απέδειξε ότι ΑΞΙΖΕΙ να την μάθουν όλοι.
Όταν πρωτογνώρισα τον Γιώργο και το Χρήστο Παρασκευοπουλο ήταν η εποχή που και εγώ έχοντας την τρέλα με τις ραδιοεπικοινωνίες, τα CB, βρέθηκα στο μαγαζί τους στο κέντρο των Μουδανιών ψάχνοντας να βρω ένα συγκεκριμένο μηχάνημα.
Τότε το μαγαζί είχε απ’ όλα όσα χρειαζόταν κάποιος για τον εξοπλισμό του αυτοκινήτου του.
Έτσι έγινε η πρώτη μας επαφή….

Τα χρόνια περνούσαν, ο Γιώργος και ο Χρήστος ψαχνόταν με την τεχνολογία, και επεκτάθηκαν στον επαγγελματικό ήχο και φωτισμό, αναλαμβάνοντας την κάλυψη διαφόρων εκδηλώσεων όχι μόνο στη Χαλκιδική, αλλά και σε όλη την Ελλάδα.
Κάνω πολύ περιληπτικά την παρουσίαση, γιατί δε θα μας φτάσουν δέκα σελίδες για να αναφέρω με λεπτομέρειες την παρουσία των παιδιών στο χώρο.

Με τον καιρό, η επιχείρηση μεγάλωσε, και εδώ και πολλά χρόνια τη βρίσκουμε να καλύπτει με ήχο και φώτα μεγάλες εκδηλώσεις, αλλά το σημαντικότερο όλα αυτά τα χρόνια είναι ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ τους που τους καθιέρωσε στο χώρο στην κορυφή της λίστας με τις παρόμοιες εταιρίες που είναι πολλές στην Ελλάδα.
Εδώ πρέπει να τονίσω τις πολύ καλές οικονομικές προσφορές που κάνει σε κάθε ενδιαφερόμενο ο Γιώργος αλλά το κυριότερο, μπορείς να βρεις πραγματικά ότι θέλεις για την εκδήλωση που πρόκειται να κάνεις, είτε αυτή είναι συναυλία, είτε θεατρικό, είτε…….
Βρίσκεις ότι θέλεις, ίσως και…. περισσότερα από αυτά που θέλεις.

Παρακολουθώ όλα αυτά τα χρόνια την πορεία της εταιρίας, και πραγματικά χαίρομαι που ένας φίλος έβαλε τα γυαλιά σε πολλούς ανταγωνιστές του.
Και μη νομίζετε πως η συγκεκριμένη δουλειά είναι εύκολη.
Οι ώρες είναι ατελείωτες, το κουβάλημα πολύ, τα έξοδα πάρα πολλά, και επίσης μεγάλη και η αγωνία, γιατί όταν στήνεις έναν τέτοιο εξοπλισμό έξω, το ένα μάτι που λένε είναι στη γη, και το άλλο στον ουρανό, μιας και τα μηχανήματα δεν αντιδρούν καλά στο… «πότισμα».

Q SOUND & LIGHT ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ στα Νέα Μουδανιά.
Τα ΠΑΝΤΑ στον ΗΧΟ και στα ΦΩΤΑ.
Θα βρείτε τις εγκαταστάσεις της εταιρίας στην παλιά περιφερειακή οδό των Μουδανιών.
Όσο για το τηλέφωνο, είναι το 23730 23090.


Βασίλης Τσούγκαρης
tsougarisgnomi@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: