Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Lost_Anthropology με τον Κώστα Θεοδώρου στο Μουσικό Χωριό

music-village-logo
Διεθνής Μουσική Κοινότητα

www.music-village.gr
Lost_Anthropology - Από τη Λαϊκή Παράδοση στη Σύγχρονη Ελεύθερη Φόρμα

Συντονισμός: Κώστας Θεοδώρου
26 Αυγ - 1 Σεπτ 2014
Μουσικό Χωριό - Άγιος Λαυρέντιος Πηλίου
Διάρκεια: 30 ώρες
Ωράριο: 10.00 – 14.00 & 17.00 – 19.00
Το Μουσικό Χωριό έχει τη χαρά να φιλοξενεί, για πρώτη χρονιά, μία από τις ποιο ενδιαφέρουσες καλλιτεχνικές προσωπικότητες της σύγχρονης βαλκανικής (και όχι μόνο) σκηνής.
Ο Κώστας Θεοδώρου, συνθέτης, πολυοργανίστας και παραγωγός, μας καλεί σε ένα εργαστήρι δημιουργικής συνεύρεσης και καλλιτεχνικής συμβίωσης, εντός - εκτός ορίων. 
Αφετηρία του εργαστηρίου αποτελεί η πρόσφατη εργασία του με τίτλο Lost_Anthropology, η οποία και περιοδεύει κατά το τελευταίο διάστημα σε πλήθος μουσικών διοργανώσεων, φέρνοντας κοντά κορυφαίους μουσικούς τόσο από το χώρο της βαλκανικής σκηνής όσο και της ευρωπαϊκής πρωτοπορίας. 
Το εργαστήριο είναι ανοικτό σε μουσικούς όλων των κατευθύνσεων, χορευτές, visual artists και σε κάθε καλλιτέχνη που επιθυμεί να έρθει σε στενή επαφή με την μουσικοποιητική τέχνη του φιλοξενούμενου.
Κατά τη διάρκεια της περιόδου οι συμμετέχοντες θα προετοιμαστούν για μια πολυδιάστατη παρουσίαση του έργου σε μορφή παράστασης.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

To αναλυτικό πρόγραμμα των κατευθύνσεων και εργαστηρίων μπορείτε να το διαβάσετε στην ανανεωμένη ιστοσελίδα του Μουσικού Χωριού (www.music-village.gr).
Αναλυτικές πληροφορίες για τη διαμονή και την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής θα βρείτε επίσης στην ιστοσελίδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: