Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: Νέα Μπυραρία έφτασε στην πόλη! | BEERACUDA. GRAND OPENING 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Beeracuda.
Beer. Food. Philosophy.
GRAND OPENING

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014 | 9.00 μ.μ.

Εθν. Αντιστάσεως 9-11, Χαλάνδρι | Τηλ. 210 6893558
Δυο μήνες τώρα δοκιμάζαμε τα φαγητά μας. Πίναμε από την μεγάλη ποικιλία από τις μπύρες μας. Βάζαμε τις τελευταίες πινελιές στους χώρους μας.  Δύο μήνες τώρα, όσοι μας επισκέφθηκαν και μας γνώρισαν ήταν οι κριτικοί μας.
Τώρα σας υποδεχόμαστε και επίσημα!
Την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου από τις 9:00 μ.μ. και μετά, θα είμαστε στη διάθεσή σας για να σας δείξουμε μια διαφορετική φιλοσοφία στον χώρο της μπύρας. Η επιλογή της μπύρας είναι για εμάς ιεροτελεστία. Εμπιστευθείτε την εμπειρία μας και αφήστε μας να σας μυήσουμε στα μυστικά αυτής της φιλοσοφίας, επιλέγοντας για εσάς και μαζί με εσάς τη γεύση που σας ταιριάζει!
Το Beeracuda διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από μπύρες, που η κάθε μία έχει την ιστορία της, το δικό της ποτήρι για να αναδειχθεί, τους δικούς της λάτρεις. Η φιλοσοφία της μπύρας στο Beeracuda συνοδεύεται από το μελετημένο, από τον καταξιωμένο Σεφ μας, μενού που έρχεται να μπερδέψει γλυκά, γεύσεις και αναμνήσεις.  Πρόκειται για μια φιλοσοφία σε ένα χώρο που νιώθεις ότι είσαι εσύ ο κυριότερος καλεσμένος.
Το Beeracuda είναι ένας χώρος ευρύχωρος αλλά και φιλικός. Με μουσική που σε ταξιδεύει και σε κάνει να χορεύεις, να θυμάσαι, να απολαμβάνεις, από νωρίς το μεσημέρι μέχρι αργά τη νύχτα. Οι πιο εκλεκτοί… θα είναι οι θαμώνες στο νέο must της απόλαυσης… στο Beeracuda!Την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου, θα είμαστε όλοι στο grand opening της πιο ξεχωριστής μπυραρίας της πόλης, στο Beeracuda στο Χαλάνδρι! Μείνετε συντονισμένοι στο Facebook Beeracuda! Το Beeracuda έρχεται και θα μας αναστατώσει!!
Beeracuda.
Beer. Food. Philosophy.
GRAND OPENING
Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014 | 9.00 μ.μ.
Εθν. Αντιστάσεως 9-11, Χαλάνδρι | Τηλ. 210 6893558
Facebook Beeracuda | www.facebook.com/Beeracuda.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: