Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Thessaloniki International Film Festival

FestivalNews #467
Η εξαιρετική ταινία Boyhood του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ, που παρουσιάζει με πρωτόγνωρο τρόπο στην ιστορία του κινηματογράφου την ενηλικίωση ενός παιδιού, προβάλλεται αυτή την εβδομάδα στο Ολύμπιον. Στην αίθουσα Παύλος Ζάννας συνεχίζονται οι προβολές της ταινίας Η τελική αποπληρωμή του Αλέξανδρου Λεονταρίτη, ενώ ξεκινούν οι προβολές της ταινίας Ο Νο 1 Καταζητούμενος του Άντον Κόρμπιν, της τελευταίας ταινίας που ολοκλήρωσε ο Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν. Στο Μουσείο Κινηματογράφου - Ταινιοθήκη Θεσσαλονίκης ξεκινά την Παρασκευή 19 Ιουνίου το 16ο Διεθνές Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης ΓκΛΑΤ (Γκέι, Λεσβιακών, Αμφισεξουαλικών και Τρανσεξουαλικών, Διεμφυλικών) Ταινιών, το οποίο θα διαρκέσει έως τις 28 Σεπτεμβρίου. 
 
  Δείτε αυτή την κινηματογραφική εβδομάδα (22/5/2014 - 28/5/2014)
BOYHOOD
Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ
ΗΠΑ, 2014
  Ο ΝΟ 1 ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ Άντον Κόρμπιν  Ην. Βασίλειο, ΗΠΑ, Γερμανία, 2014  
Η ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ

Αλέξανδρος Λεονταρίτης
Ελλάδα, 2013
 
 
 
CineΚάρταf 
Ξεκίνησε η πώληση της ετήσιας CineΚάρταf για την κινηματογραφική σεζόν 2014-2015. Ενημερωθείτε για τις παροχές και τα προνόμια της CineΚάρταF και αποκτήστε την από τα γραφεία του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ή online στο www.filmfestival.gr/cinekartaf σε προνομιακή τιμή!
 
16ο Διεθνές Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης ΓκΛΑΤ 
Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης συνδιοργανώνει με τη μη κερδοσκοπική εταιρία Σύμπραξη για το Κοινωνικό Φύλο το 16ο Διεθνές Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης ΓκΛΑΤ, οι κινηματογραφικές εκδηλώσεις του οποίου θα πραγματοποιηθούν από τις 19 έως τις 28 Σεπτεμβρίου 2014, στην αίθουσα Τάκης Κανελλόπουλος του Μουσείου Κινηματογράφου - Ταινιοθήκης Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: