Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Thessaloniki International Film Festival

FestivalNews #470
Οι Ανοιχτοί Ορίζοντες του 55ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης αναδεικνύουν τις πλέον πρωτοπόρες και τολμηρές κινηματογραφικές φωνές του παγκόσμιου ανεξάρτητου σινεμά. Σπουδαία κι αγαπημένα ονόματα, καθώς και πολλά υποσχόμενοι νέοι δημιουργοί, υπογράφουν ορισμένες από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες που θα προβληθούν φέτος στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, οι Ειδικές Προβολές της φετινής διοργάνωσης παρουσιάζουν τις καινούριες παραγωγές των Ζαν Πιερ και Λικ Νταρντέν, Φατίχ Ακίν, Αντρέι Ζβιάγκιντσεφ, Ναόμι Καβάσε, Αμπντεραμάν Σισακό, Σουσάνε Μπίερ, Όλε Κρίστιαν Μάντσεν και Κρίστιαν Πέτσολντ.
  Δείτε αυτή την κινηματογραφική εβδομάδα (09-15/10/2014)

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ

Νταμιάν Σιφρόν
Αργεντινή / Ισπανία, 2014
 
ΔΙΑΣΤΑΥΡΟΥΜΕΝΕΣ ΖΩΕΣ

Σρνταν Γκολούμποβιτς
​Σερβία / Γερμανία / Γαλλία / Σλοβενία / Κροατία, 2013
 
 
 
27ο Κινηματογραφικό Αφιέρωμα για τα ανθρώπινα δικαιώματα
Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης υποστηρίζει το
27ο Κινηματογραφικό Αφιέρωμα για τα ανθρώπινα δικαιώματα που διοργανώνουν τα μέλη του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας στην Θεσσαλονίκη. Το αφιέρωμα θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως τις 14 Οκτωβρίου 2014 στην αίθουσα Τάκης Κανελλόπουλος του Μουσείου Κινηματογράφου - Ταινιοθήκης Θεσσαλονίκης.
 
CineΚάρταf 
Ενημερωθείτε για τις παροχές και τα προνόμια της CineΚάρταf για την κινηματογραφική σεζόν 2014-2015, και αποκτήστε την από τα γραφεία του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ή online στο www.filmfestival.gr/cinekartaf σε προνομιακή τιμή!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: