Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

55ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης


 

 
FestivalNews #475
Οι εθελοντές του 55ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης βρίσκονται σε πρώτο πλάνο! Υπό τους ήχους των μοτέρ, η ομάδα με τα κόκκινα βρίσκεται πάντα σε ετοιμότητα, με όπλα το χαμόγελο, τη συνέπεια και τη διάθεση, δίνοντας τον δικό τους ξεχωριστό παλμό και τη ζωντάνια και φέτος στο Φεστιβάλ. 
Ο εθελοντισμός, εδώ και χρόνια, αποτελεί για το Φεστιβάλ βασικό τομέα δράσης και υποστηρίζεται ποικιλοτρόπως. Αναζητούμε διαρκώς νέους τρόπους εποικοδομητικής συνεργασίας με τους εθελοντές μας σε μία συνεχή αναζήτηση με ματιά στραμμένη στην έβδομη τέχνη. To ΦΚΘ μέσω του εθελοντισμού, πέρα από μία κίνηση ελεύθερης βούλησης για προσφορά υπηρεσιών, επιδιώκει να προβάλλει ότι είναι δράση με προγραμματισμό και μεθοδικότητα, δυναμική διαδικασία προσφοράς, μάθησης, ευθύνης και ανάπτυξης και τελικά μία καθ’ όλα συναρπαστική εμπειρία.
 
 
 
ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΑΞΙΑΣ €10
10 κουπόνια ανταλλάξιμα με 10 εισιτήρια. Διαθέσιμα στο πωλητήριο του Φεστιβάλ. Για την είσοδό σας στις προβολές είναι απαραίτητη η έκδοση εισιτηρίου στα ταμεία του Φεστιβάλ. Τα εισιτήρια που έχουν εκδοθεί με κουπόνια προβολών δεν επιστρέφονται και δεν ανταλλάσσονται. Δεν υπάρχει η δυνατότητα τηλεφωνικής κράτησης.
  ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Το 55ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με καφέ και εστιατόρια της πόλης, παρέχει στους προσκεκλημένους της διοργάνωσης, στους κατόχους της CineΚάρταF και σε κατόχους εισιτηρίων ημέρας ειδικές προσφορές σε μενού, καφέ και ποτά.
  ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ
Προμηθευτείτε τις εκδόσεις και τα αναμνηστικά του 55ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης από τα Πωλητήρια του Φεστιβάλ. Στις τιμές των εκδόσεων, οι κάτοχοι της Κάρτας Μέλους CineΚάρταF GOLD έχουν έκπτωση 50%, ενώ οι κάτοχοι της ετήσιαςKάρταςMέλους CineΚάρταF, έχουν έκπτωση 30%.
 
 
 
 
Masterclass με τον Ζέλιμιρ Ζίλνικ
Πραγματικότητα και θαύμα
(Αίθουσα Παύλος Ζάννας – Δευτέρα 3 Νοεμβρίου, 11:00)
Σε αυτό του το masterclass, ο Σέρβος σκηνοθέτης θα παρουσιάσει τη μεθοδολογία που εφαρμόζει στη δημιουργία σχεδόν όλων των έργων του, που καταπιάνονται με τη δέσμευση με τα κοινά, το χιούμορ, το γκροτέσκο, την κωμωδία και τη ρητή κοινωνική κριτική.
 
Τιμητική εκδήλωση για τον Ζέλιμιρ Ζίλνικ 
Το 55ο ΦΚΘ τιμά τον Σέρβο κινηματογραφιστή Ζέλιμιρ Ζίλνικ, σε μια τελετή που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014 στις 19:30 στην αίθουσα Παύλος Ζάννας. Θα ακολουθήσει η προβολή της ταινίας του Πρώιμα Έργα.
 
     
   

Δεν υπάρχουν σχόλια: