Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Ενημέρωση απο το K-news

Προκήρυξη του ΑΣΕΠ για 19 θέσεις στην ΔΕΗ

 
Εκδόθηκε η 1Ε/2014 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ που αφορά στην πλήρωση με τις διαδικασίες του άρθρου 19 του Ν.2190/1994, 19 θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου στη ΔΕΗ ΑΕ.
Διαβάστε περισσότερα »

Πουλάει το νεφρό της για να πληρώσει την κηδεία του παιδού της! 

Ο λόγος για μια 54χρονη Τρικαλινή, η οποία έχει απευθυνθείεδώ και 5 μήνες περίπου στον Δήμο Τρικκαίων για μια οικονομική στήριξη ώστε να τακτοποιήσει το χρέος της απέναντι σε γραφείο τελετών που έκανε την κηδεία του γιου της…
Διαβάστε περισσότερα »

Σέξι και αποκαλυπτική η Ζέτα Θεοδωροπούλου


Τα γενέθλιά της είχε η Ζέτα Θεοδωροπούλου και τα γιόρτασε με καλούς φίλους σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής.
Διαβάστε περισσότερα »

Μωρό με οχτώ άκρα λατρεύεται ως θεός

Για θαύμα μιλούν οι κάτοικοι χωριού της Ινδίας. Ένα μωρό που έχει γεννηθεί με τέσσερα χέρια και με τέσσερα ποδιά έχει προκαλέσει κοσμοσυρροή σε ένα χωριό στη δυτική Βεγγάλη από Ινδούς, καθώς πιστεύουν πως είναι θεός.
Διαβάστε περισσότερα »

Ψωμί με ελαιόλαδο για γερή καρδιά

Αποτελέσματα σε μόλις έξι εβδομάδες. Νιώθετε ενοχές κάθε φορά που βουτάτε το ψωμί σας στο λάδι της χωριάτικης σαλάτας; Σας έχουμε καλά νέα. Οι επιστήμονες συστήνουν τις «βούτες» στο ελαιόλαδο!
Διαβάστε περισσότερα »

Μπήκαν 42 εκατ. ευρώ στα ταμεία από τις «μετά θάνατον» συντάξεις

 
Τα στοιχεία διαβίβασε στη Βουλή ο Γκίκας Χαρδούβελης
Το ποσό των 42.188.411,59 ευρώ έχει ανακτηθεί από το δημόσιο για αχρεωστήτως καταβληθείσες συντάξεις σε σύνολο 63.139.920,79 ευρώ που έχει αναζητηθεί για συντάξεις 3.423 θανόντων συνταξιούχων, σύμφωνα με στοιχεία που διαβίβασε στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης.
Διαβάστε περισσότερα »

Πέντε τρόποι να του τραβήξεις την προσοχή στο facebook


Το ακούμε όλο και πιο συχνά: Γιατί να βγω για ποτό αφού υπάρχει το facebook; Όσο παράλογο κι αν ακούγεται το επιχείρημα, η αλήθεια είναι πως λίγο οι αφραγκίες και λίγο ο δισταγμός των αντρών στο φλερτ, το παιχνίδι πολλές φορές παίζεται στο διαδίκτυο. Πώς όμως θα του τραβήξεις το ενδιαφέρον; Πώς θα τον σπρώξεις να κλείσει το λάπτοπ και να σε βγάλει για ένα ποτό σαν άνθρωπος; 
Διαβάστε περισσότερα »

«Κάτι κοριτσάκια πουλούσαν το κορμί τους και έλεγαν πως έκαναν modeling

H Ρέα Τουτουντζή σε πρόσφατη συνέντευξή της ξέσπασε και μίλησε σ' όλους εκείνος που έχουν παρεξηγήσει τον χώρο της μόδας.
Διαβάστε περισσότερα »

Vintager: Δωρεάν επεξεργασία εικόνας με εφέ Instagram


Το Vintager είναι ένα νέο δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας για Windows. Έρχεται με αρκετές διαφορετικές προεπιλογές και εφέ που μπορείτε να εφαρμόσετε σε εικόνες και προσφέρει βασικές επιλογές επεξεργασίας εικόνας, όπως περιστροφή, περικοπή ή αλλαγή μεγέθους.
Διαβάστε περισσότερα »

Κανένας υπολογιστής δεν είναι πλέον ασφαλής!

Κάποια από τα πιο ευαίσθητα αρχεία, μυστικά έγγραφα και δεδομένα εθνικής σημασίας αποθηκεύονται σε υπολογιστές που δεν συνδέονται ποτέ στο ίντερνετ. Η πρακτική αυτή θεωρούταν μέχρι τώρα μια ασφαλής λύση για την προστασία ευαίσθητων δεδομένων… Είναι όμως;
Διαβάστε περισσότερα »

Δέκα ιερόδουλες επιτέθηκαν σε 54χρονο άνδρα και τον λήστεψαν!

 
Αντιμέτωπος με ένα περίεργο συμβάν ήρθε 54χρονος άνδρας στην Πάτρα.
Διαβάστε περισσότερα »

Ανεβαίνει ο διπλωματικός πυρετός καθώς συνεχίζονται οι τουρκικές προκλήσεις

Με το αδιέξοδο να παραμένει στο Κυπριακό, τις τουρκικές προκλήσεις να συνεχίζονται και το Barbaros να συνεχίζει την πορεία και τις έρευνές του στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κυπριακής Δημοκρατίας, το διπλωματικό παιχνίδι που αφορά την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.
Διαβάστε περισσότερα »

Εκδήλωση με θέμα: “Όλυμπος: 2.918 μ. Μύθου και Ιστορίας”

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας και την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας θα πραγματοποιήσουν στις 23 Νοεμβρίου 2014 εκδήλωση με θέμα τον Όλυμπο.
Διαβάστε περισσότερα »

Σέξι διάσημες με μπικίνι που κόβουν την ανάσα

Λίγες εβδομάδες έμειναν για να έρθει το 2015, τα κρύα σιγά-σιγά κάνουν την εμφάνιση τους και εμείς θυμηθήκαμε τις πιο sexy εμφανίσεις του 2014 στις παραλίες συνδυάζοντας καλοκαίρι και sexy αναμνήσεις!
Διαβάστε περισσότερα »

Τιμήθηκε στην Κατερίνη η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ
28ης Οκτωβρίου 40, Κατερίνη
e-mail: press@pieria.pkm.gov.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Διαβάστε περισσότερα »

Δέκα δώρα που η Ελλάδα χάρισε στον κόσμο

Η Βρετανική εφημερίδα Huffington Post, σε πρόσφατο δημοσίευμα της εκθειάζει την κληρονομιά της αρχαίας Ελλάδας, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι ο κόσμος δεν θα έπρεπε να ξεχνά ότι χρωστά πολλά στα λαμπερά μυαλά των Ελλήνων.
Διαβάστε περισσότερα »

Εκβιάζει η τρόικα για την επιστροφή της

 

Για συμφωνία ως τις 30 Νοεμβρίου με την τρόικα πιέζουν και εκβιάζουν οι Βρυξέλλες. Απειλούν με παράταση του μνημονίου για έναν χρόνο αν δεν τελειώσει η αξιολόγηση εντός των επόμενων ημερών. 
Διαβάστε περισσότερα »

Ώρα για... Mikel. Ζήστε την εμπειρία ενός απόλυτα αληθινού καφέ μ' ένα απλό τηλεφώνημα!!!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: