Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

ΠΕΡΙ ΠΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ 8


Και ενώ πλησιάζουν οι εκλογές, ενώ ακούμε τα μύρια όσα τερατουργήματα που λέγονται «προγράμματα κομμάτων» για την επομένη των εκλογών, ενώ ο κάθε πολιτικάντης προσπαθεί να μας πείσει να τον ψηφίσουμε με μεγάλα ΘΑ, συμβαίνουν και ορισμένα γεγονότα που λόγο των ημερών περνούν απαρατήρητα από τα ΜΜΕ, αλλά (τι κρίμα) και από τον ίδιο το λαό.
Είχα ξεκινήσει μια σειρά δημοσιεύσεων με τον τίτλο του σημερινού άρθρου, στις οποίες έφερα στο φως στοιχεία διαφθοράς στο χώρο της υγείας, στοιχεία που βρίσκονται στα χέρια της δικαιοσύνης, αλλά που τα γνωρίζουν ΟΛΟΙ, από το γραφείο του πρωθυπουργού και του υπουργού υγείας, μέχρι και απλούς γραμματείς.
Έχω πολλά στοιχεία ακόμα στα χέρια μου, καταγγελίες ασθενών και δημοσίων λειτουργών, τα οποία είναι έτοιμα προς δημοσίευση, όταν έρθει η ώρα.
Στοιχεία επίσημα, με σφραγίδες, υπoγραφές, κλπ.
Έτσι, για να μη νομίζουν ορισμένα λαμόγια πως την γλύτωσαν. Ο χρόνος δημοσίευσης των στοιχείων – καταγγελιών αυτών, είναι στην κρίση τη δική μου και των συνεργατών μου, και όχι στη κρίση των όποιων ενόχων, οι όποιοι προκειμένου να βγουν και από πάνω, επιδίδονται εδώ και καιρό σε απειλές, λες και κάποιος θα τους φοβηθεί.
Είναι αυτό που έλεγαν οι παλιοί «φωνάζει ο κλέφτης»…..
Και μια και μιλάμε για «κλέφτες», να και μια ειδησουλα για να ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑ…
«Η τρομερή καταγγελία Λαζόπουλου γι’ αυτούς που πότισαν τον Έλληνα με ανώνυμα γενόσημα για να πλουτίσει πολυεθνική!
(Στην εκπομπή του της 13/1/2015)
Ποιος πήρε μίζα για να ευνοηθεί συγκεκριμένη πολυεθνική ποτίζοντας με σκουπίδια τους Έλληνες;
Είναι ανάγκη να βρεθεί έμβασμα;
ΟΧΙ.
Όταν η δικαιοσύνη διερευνήσει το σκάνδαλο του μνημονίου, όπως γίνεται σε όλες τις πολιτισμένες χώρες της Δύσης, αναλύει τις ύποπτες πολιτικές αποφάσεις.
Τι σημαίνει αυτό;
Πολιτικές αποφάσεις που καταστρέφουν την λογική του ελεύθερου ανταγωνισμού και δημιουργούν συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού υπέρ συγκεκριμένης επιχείρησης ή καρτέλ.
Αυτομάτως, σε όλες τις χώρες της Δύσης, αυτό συνιστά ποινικά κολάσιμη πράξη. Ακόμα και αν μίζα δεν βρεθεί ποτέ.
Αναμένουμε…»
ΠΗΓΗ OLYMPIA.GR
Πως σας φάνηκε αδέλφια;
Βέβαια, περί γενόσημων και πρωτότυπων φαρμάκων, έχω γράψει ένα σωρό, πολλά άρθρα, που μόλις δημοσιεύτηκαν άρμεξαν τα διάφορα κομματόσκυλα, οι διάφοροι γυμνοσάλιαγκες να με φάνε γιατί εγώ, ο κανένας, τόλμησα να θίξω τους «πανσόφους» των κυβερνήσεων και τα παιχνίδια τους σε βάρος της ζωής μας.
Έγραψα μάλιστα αρκετές φορές, και θα το επαναλάβω μπας και το χωνεψεις συνέλληνα ΕΣΥ, πως για το αν ζήσουμε η πεθάνουμε σε αυτή τη χώρα, ΔΕΝ το αποφασίζει η επιστήμη, οι γιατροί, αλλά οι γραφιαδες, οι φαρμακευτικές εταιρίες, και οι ΑΣΧΕΤΟΙ.
ΟΛΟΙ εκείνοι δηλαδή, που βγάζουν χρήμα παράνομα από τον ανθρώπινο πόνο, από τις πλάτες ενός ολόκληρου λαού, με τις ευλογίες των «κυβερνήσεων» που κατά τα άλλα «πατάσσουν τη διαφθορά» ( κούνια που τις κουναγε).
ΟΛΟΙ αυτοί, έρχονται τώρα και ζητούν την ψήφο μας, ζητούν δηλαδή ΤΙ;
Να συνεχίσουν να «τρώνε» αυτοί και οι ακόλουθοι τους τις σάρκες μας, να συνεχίσουν να παίζουν με τις ζωές μας.
Είπατε τίποτα συνέλληνες;

Βασίλης Τσούγκαρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: