Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ


Είναι να τρελαίνεται κανείς με όλα αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας, με τα πολιτικά παιχνίδια που παίζονται στις πλάτες ενός ολόκληρου λαού και που αποδεικνύουν πως ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕ ΝΟΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ.
Πολλοί είναι εκείνοι που όπως λένε νοιώθουν ΑΗΔΙΑ όταν μιλούν για τις διάφορες «κυβερνήσεις» που πέρασαν από τον τόπο.
Αν καλοεξετάσουμε τα διάφορα γεγονότα που έχουν συμβεί μέχρι και σήμερα, ίσως να νοιώσουμε και οι υπόλοιποι τα ίδια συναισθήματα…..
Πολύς θόρυβος έχει γίνει για τα «χρωστούμενα» της Γερμανίας προς τη χώρα μας από την Κατοχή, πολλά έχουν ειπωθεί στο παρελθόν, και άλλα τόσα λέγονται ακόμα και τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές λίγο πριν τις εκλογές.
Ένα από αυτά τα πολλά που λέγονται, είναι και το «νούμερο» που έχουμε σα χώρα να λαμβάνουμε το οποίο σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία του ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ υπουργείου, φτάνει τα 200.000.000.000. ΑΥΤΑ είναι τα στοιχεία που βγήκαν από το Ελληνικό (κατά τα άλλα) υπουργείο. Μόνο που θα σας θυμίσω κάποια άλλα νούμερα που είχαν ανακοινωθεί πριν κάτι μήνες…..
Το ρεπορτάζ, έλεγε!
«Το κόστος που θα έπρεπε να πληρώσει η Γερμανία, η οποία κάνει ότι δεν… θυμάται, υπολογίζεται, σύμφωνα με Γερμανούς καθηγητές ως και στο 1 τρισεκατομμύριο ευρώ! (Δείτε αναλυτικό ρεπορτάζ εδώ: http://www.itabloid.gr/?p=1712). Επιπλέον, η Γερμανία έδωσε πολιτικό άσυλο και έκρινε αθώους τους υπευθύνους μιας ολόκληρης γενοκτονίας».
Τι έγινε αδέλφια;
Σαν πολύ μεγάλη απόκλιση δεν έχει το ποσό που ανακοινώσε το υπουργείο ΜΑΣ από εκείνο που ανακοίνωσαν οι Γερμανοί καθηγητές;
Τι τρέχει εδώ περά και δεν τους παίρνουμε τα κεφάλια;
Τι «δώρα» πάμε να κάνουμε σα χώρα στη Γερμανία και ΚΑΝΕΙΣ δεν ξεσηκώνεται; Τόσο πολύ μας απασχολούν οι εκλογές που ΞΕΧΝΑΜΕ τη πραγματικότητα που ζούμε;
ΞΕΧΝΑΜΕ, πως ότι ΔΕΝ κατάφεραν στην κατοχή, το καταφέρνουν ΤΩΡΑ με τις ευλογιές των «Ελληνικών Κυβερνήσεων»;
Ουσιαστικά, το ζητούμενο είναι όχι μόνο να μην πάρουμε τις Αποζημιώσεις και ζημιώσει η Γερμανία (που όχι μόνο θα ξεχρεώναμε σα χώρα αλλά…) αλλά να χωθούμε ακόμα πιο βαθιά στα χρέη όπως άλλωστε κάνουμε τα τελευταία χρόνια. ΕΜΕΙΣ τα κορόιδα, κάνουμε τονωτικές ενέσεις σε ΟΛΗ την Ευρώπη με τις πολιτικές που εφαρμόζουν οι 300 της βουλής.
Αδέλφια, πρέπει αυτά τα «παιχνίδια» που παίζονται σε βάρος της χώρας μας να σταματήσουν ΤΩΡΑ. Εσείς τι λέτε;

Βασίλης Τσούγκαρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: