Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

DEMY - Η ΧΡΥΣΗ ΑΠΟΝΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ALBUM "ΡΟΔΙΝΟ ΟΝΕΙΡΟ"!

DEMY
ΡΟΔΙΝΟ ΟΝΕΙΡΟ
Ο χρυσός δίσκος και η λαμπερή απονομή!

Aκούστε ολόκληρο το νέο album εδώ:
Spotify: bit.ly/SpotifyDemyRodinoOneiroAlbum
I-tunes : bit.ly/ItunesDemyRodinoOneiroAlbum
Youtube: http://bit.ly/DemyRodinoFullalbumYT

 Η πριγκίπισσα της ελληνικής ποπ μουσικής σκηνής DEMY, γιόρτασε την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου τη χρυσή επιτυχία του ολοκαίνουργιου δίσκου της "Ρόδινο Όνειρο" σε ένα party μαζί με τον ΔΡΟΜΟΣ 89,8 στο live stage του Athens Metro Mall!
Η βραδιά ξεκίνησε με τη χρυσή απονομή του δίσκου της DEMY "Ρόδινο Όνειρο" που κυκλοφορεί απο τη PANIK Records και αγάπησε ο κόσμος από την πρώτη στιγμή!
Στο πλευρό της γλυκιάς DEMY βρέθηκαν οικογένεια, φίλοι και συνεργάτες, μεταξύ των οποίων οι καλλιτέχνες ΜΕΛΙSSES, PLAYMEN, Alex Leon, OGE,Μάριος Ψιμόπουλος κ.α, ενώ χιλιάδες θαυμαστές είχαν κατακλύσει από νωρίς το Athens Metro Mall, δημιουργώντας μια απίστευτη ατμόσφαιρα!
Αμέσως μετά τη χρυσή απονομή, την εμφάνισή του στο stage έκανε ο ΜΙΚΕ, ενώ λίγο αργότερα την σκυτάλη πήρε η DEMY, η οποία με ανεβασμένη διάθεση και αστείρευτη θετική ενέργεια, ερμήνευσε όλες τις μεγάλες επιτυχίες της και ξεσήκωσε σε ένα πάρτι που “αναστάτωσε”!

Δείτε φωτογραφίες από τη λαμπερή βραδιά της απονομής!
Demy


Χρήστος Τσιαπανίτης, Demy , MEΛΙSSES

Demy ,Γιώργος Αρσενακος (CEO της Panik Records)

Συντελεστές Χρυσού Δίσκου

Playmen , Alex Leon

Demy

Mike, Demy






Το δεύτερο album της αγαπημένης τραγουδίστριας κυκλοφορεί με τραγούδια  που θα μας ταξιδέψουν! 
 Η ζεστή χροιά της Demy, συναντά μελωδίες που διαλέχτηκαν, για να ολοκληρώσουν τη δεύτερη δισκογραφική δουλειά της, με τίτλο "Ρόδινο Όνειρο"!
 Συνθέτες που υπογράφουν επιτυχίες, Δημήτρης Κοντόπουλος, Alex Leon, Playmen, Μάριος Ψιμόπουλος, Βασίλης Γαβριηλίδης, Oge,
και άλλοι, στιχουργοί που γράφουν απο καρδιάς, Νίκος Μωραϊτης, Θάνος Παπανικολάου, Romy Παπαδέα, και μοναδικά ντουέτα με καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως οι ΜΕΛΙSSES και η Σοφία Βόσσου αλλά και η προσωπική πινελιά της Demy, σε ένα δίσκο, με μοναδικά τραγούδια και ερμηνείες!
To δεύτερο ολοκληρωμένο album της Demy, κυκλοφορεί για να μας παρασύρει στο δικό της «Ρόδινο Όνειρο» από την Panik Records!

Δεν υπάρχουν σχόλια: