Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Θωμαή Απέργη - Jazz & Συρτάκι |Πρόταση έκπληξη Eurovision GREECE 2015!

Θωμαή Απέργη "Jazz & Συρτάκι" Μουσική Χρήστος Παπαδόπουλος | Στίχοι Γιάννης Σίννης WATCH OFFICIAL PROMO VIDEO ON YOUTUBE!
Η πρόταση της γοητευτικής Θωμαής Απέργη μαζί με την PANIK Platinum για την φετινή μεγάλη Ευρωπαϊκή γιορτή τραγουδιού της Eurovision ακούει στον τίτλο "Jazz & Συρτάκι"...
Ένας 
σπάνιος συγκερασμός swing ήχων με το κατεξοχήν ελληνικό στοιχείο που ειναι το συρτάκι, κάτι που δεν έχει συνυπάρξει στην ελληνική μουσική σκηνή έως τώρα!
Τη μουσική υπογράφει, ο Χρήστος Παπαδόπουλος που δε χρειάζεται συστάσεις... Ένα από τα αγαπημένα «Παιδιά Από την Πάτρα», Βιρτουόζος μουσικός και συνθέτης, παίζει όλα τα έγχορδα όργανα της Μεσογείου και, μεταξύ άλλων, έχει υπογράφει τη μουσική σε soundtrack πολλών ελληνικών ταινιών!
Στους στίχους, ο χαρισματικός στιχουργός Γιάννης Σίννης, καταφέρνει να αποτυπώσει σε λόγια αγαπημένες εικόνες που μυρίζουν Ελλάδα!
"Νύχτα γλυκιά με jazz και συρτάκι
Άστρα φιλιά στο μπλε μας νησάκι
Είναι ο Θεός κ ο Αύγουστος φίλοι
Μ’ άσπρο κρασί μου βρέχουν τα χείλη!"
Τα σαξόφωνα και οι τρομπέτες ανακατεύονται με το θρυλικό μπουζούκι του Χρήστου Παπαδόπουλου, σε μία γεμάτη ενέργεια και μπρίο ερμηνεία της Θωμαής Απέργη! Η Θωμαή τραγουδά με το δικό της μοναδικό μεσογειακό ταμπεραμέντο και αυτές είναι οι δικές της λέξεις κλειδιά για να μας παρασύρει σε μία ξέφρενη γιορτή... "Jazz & Συρτάκι"!
Ο Ελληνικός Τελικός – Εurosong 2015, όπου η αγαπημένη Θωμαή Απέργη θα διαγωνιστεί για την ανάδειξη του εκπροσώπου της χώρας μας στον 60ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό της Eurovision, 
θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Μαρτίου και ώρα 21.00, σε ειδική εκδήλωση που θα λάβει χώρα στη μουσική σκηνή «Έναστρον» (Πειραιώς 178 – Ταύρος). Μάθετε περισσότερες πληροφορίες εδώ!
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΕΠΙΣΙΜΟ PROMO VIDEO
Θωμαή Απέργη - Jazz & Συρτάκι
Μουσική: Χρήστος Παπαδόπουλος
Στίχοι: Γιάννης Σίννης
Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Γραμματόπουλος
Έπαιξαν οι μουσικοί:
Λευτέρης Πουλιού: Σαξόφωνο
Κώστας Κεφαλάς: Τρομπέτα
Τάσος Ρούσσης: Μπάσο
Χρήστος Παπαδόπουλος: Μπουζούκι
Σταμάτης Χρήστου: Πιάνο/ Πλήκτρα
Άκης Γαβαλάς: Τύμπανα
Κώστας Παπαγερίδης: Ενορχήστρωση/ Ηχοληψία
Ιώ Νικολάου & Κώστας Παπαγερίδης: Φωνητικά
Produced at studio «Χάριν Ευφωνίας»
Exceptional mastering Αντώνης Τζώρτζης
Χρήστος Παπαδόπουλος, Θωμαή Απέργη, Γιάννης Σίννης
Official Artist Page https://www.facebook.com/thomaiapergi Μάθετε περισότερα για την Θωμαή Απέργη... Η γοητευτική Θωμαή Απέργη κατάγεται από το νησί της Τήνου. Η  τραγουδίστρια, απόφοιτος φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο Πατρών, σπούδασε από μικρή μουσική, παράλληλα με κλασσική και ηλεκτρική κιθάρα καθώς και φωνητική, φτιάχνοντας έτσι τη δική της μοναδική καλλιτεχνική προσωπικότητα.  Η ιδιαίτερη φωνή της και οι επιρροές της στη μουσική την έκαναν να στραφεί στη εξερεύνηση της smooth jazz, της χορευτικής bossa nova, downtempo electronica, funk, soul, jazz μουσικής και να ερμηνεύει τραγούδια που εμπνέουν ένα αισθησιακό λίκνισμα σε όσους την παρακολουθούν τα τελευταία χρόνια συντροφιά με ένα σαξόφωνο και ένα πιάνο. Πικάντικη πινελιά στην ερμηνεία της, οι νύχτες που πέρασε τραγουδώντας manouche και gypsy swing, στους Night & Day.  Η έκπληξη στις ερμηνείες της, με τα τραγούδια των Βασίλη Τσιτσάνη και Μανώλη Χιώτη όπως το κλασικό «Ακρογιαλιές Δειλινά» και το «Κουλούρα» αλλά και τραγούδια που έχουν ερμηνεύσει οι μεγάλες κυρίες της ελληνικής δισκογραφίας, Μαρινέλλα, Δήμητρα Γαλάνη, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, δίνουν στη Θωμαή Απέργη μια ταυτότητα αληθινής καλλιτέχνιδας, με ταλέντο και ένα μεγάλο μουσικό εύρος. Η Θωμαή Απέργη μεγαλώνοντας στο νησί του Αιγαίου, την Τήνο, δεν θα μπορούσε παρά να επηρεαστεί απο τους ανέμους, περίπλοκη και πολυσύνθετη, με αλλαγές στη πνοή αλλά σταθερή στην καλλιτεχνική της ένταση, εμπνέει τους συνθέτες που της εμπιστεύονται τη μουσική τους, χωρίς να εντάσσεται σε ένα μόνο είδος μουσικής. Έχει την κλασσική jazz ως πηγή έμπνευσής της και σε κάθε της βήμα προσαρμόζει την ανάγκη για μοναδικότητα έτσι κάθε της τραγούδι είναι το όχημα για ένα νέο ταξίδι στις νότες, τις μελωδικές και τις ερμηνείες. Ωριμάζοντας εσωτερικά και καλλιτεχνικά αλλά και με την εμπειρία των τριών ετών στη δισκογραφία, η Θωμαή Απέργη είναι πλέον έτοιμη να σαγηνέψει την Ευρώπη όπως δεν την έχουμε ξαναδεί!
2015 PANIK PLATINUM
www.panikrecords.gr
http://twitter.com/PanikRecords
https://www.facebook.com/panikrecords
http://www.youtube.com/user/PanikRecordsTube
http://www.dailymotion.com/PanikRecords

Δεν υπάρχουν σχόλια: