Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Καθημερινά Νέα από το Tilegrafima.gr


 

                                Καθημερινά Νέα από το tilegrafima.gr


---
---

                                       

Τζιχαντιστικό μακελειό σε εστιατόριο Ευρωπαίων στο Μάλι 5 νεκροί

Τρεις Ευρωπαίοι, μεταξύ αυτών ένας Γάλλος και δύο Βέλγοι, και δύο Μαλινέζοι σκοτώθηκαν τη νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο σε επίθεση που σημειώθηκε σε δημοφιλές εστιατόριο στο Μπαμακό (Bamako), την πρωτεύουσα του Μάλι (πρώην γαλλικό Σουδάν) στην Αφρική.
Όπως ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία του Μάλι ένοπλοι εισέβαλαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα, τοπική ώρα, στο εστιατόριο La Terrasse, που βρίσκεται σε μια περιοχή του Μπαμακό όπου συχνάζουν αλλοδαποί, και άνοιξε πυρ. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι κρατούνται δύο ύποπτοι για την αιματηρή τρομοκρατική επίθεση.
Read More

H φυτοφαγία ασπίδα προστασίας της καρδιαγγειακής υγείας

Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο
Τα άτομα που κάνουν κατά βάση, αλλά όχι κατ' ανάγκη, φυτοφαγική διατροφή κινδυνεύουν λιγότερο να εκδηλώσουν καρδιαγγειακά προβλήματα, συγκριτικά με όσους προτιμούν τροφές ζωικής προέλευσης, σύμφωνα με βρετανική μελέτη που παρουσιάστηκε στο ετήσιο συνέδριο του Αμερικανικού Κολεγίου Καρδιολογίας.
Read More

Οι δραματικές ώρες του Χάρισον Φορντ (εικόνες & βίντεο)

Ηχητικό ντοκουμέντο από την πτώση του αεροπλάνου που πιλόταρε ο Χάρισον Φορντ ήρθε στο φως της δημοσιότητας.
Το Vintage αεροσκάφος του B' Παγκοσμίου Πολέμου που οδηγούσε ο διάσημος ηθοποίος παρουσίασε πρόβλημα στον κινητήρα λίγη ώρα μετά την απογείωσή του.
Read More

Κικίλιας: Ντρέπομαι για την απόφαση που αθωώνει τον Κασιδιάρη

Ντροπή για την απόφαση απαλλαγής του Ηλία Κασιδιάρη για τη βιαιοπραγία του ενάντια στη Λιάνα Κανέλλη εξέφρασε ο βουλευτής της Ν.Δ. Βασίλης Κικίλιας.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε σήμερα, Σάββατο (07/03/2015) ο κ. Κικίλιας μιλώντας στο Mega τίθεται ένα θέμα πάρα πολύ σημαντικό για την ελληνική κοινωνία.
Read More

Κατηγορίες για «καταπίεση» και καψώνια στον Βαγγέλη Γιακουμάκη

Σειρά μαρτυριών για καταπίεση και παρενόχληση του εξαφανισθέντα 20χρονου σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων Βαγγέλη Γιακουμάκη από ομάδα συμφοιτητών του, κυρίως κρητικής καταγωγής, φέρεται να περιλαμβάνει το πόρισμα της ΕΔΕ των τριών ελεγκτών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης που συντάχθηκε την Παρασκευή και θα παραδοθεί τις επόμενες ημέρες. Στην ίδια ομάδα σπουδαστών αποδίδονται και άλλα παραπτώματα που έμειναν σχεδόν όλα ατιμώρητα.
Read More

Αυτή είναι η τελική ρύθμιση για τις 100 δόσεις στα Ταμεία

Οφειλέτες που τα χρέη τους προς τα Ασφαλιστικά Ταμεία κατέστησαν ληξιπρόθεσμα μέχρι και την 1η Φεβρουαρίου 2015 θα μπορούν να ενταχθούν στην ρύθμιση για τις 100 δόσεις , σύμφωνα με το σχετικό το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.
Στη ρύθμιση των 100 δόσεων προς τα ασφαλιστικά ταμεία, όπως αναφέρει η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος, μπορούν να ενταχθούν και τα φυσικά πρόσωπα που έχουν διακόψει την επαγγελματική τους δραστηριότητα (ΟΑΕΕ ή ΕΤΑΑ), καθώς και οι ασφαλισμένοι του ΕΤΑΑ με μηδενικό εισόδημα για το 2014, με περίοδο χάριτος 12 μηνών, χωρίς τη λήψη κανενός αναγκαστικού μέτρου, υπό την προϋπόθεση ότι θα υποβάλλουν αίτηση για ρύθμιση των χρεών τους ως τις 31 Μαρτίου 2016.
Read More

«Καίει» την εξαδέλφη του ο Βλαστός: Μου έφαγε 1,5 εκατ. ευρώ

«Καίει” την εξαδέλφη του ο Παναγιώτης Βλαστός μετά την μαραθώνια απολογία του για τη «μαφία των φυλακών».
Ο βαρυποινίτης απολογούμενος επί τρεις συνεχόμενες ημέρες στους ανακριτές διαφθοράς Ρέα Κατσιβέλη και Δημήτρη Φούκα ζητεί να τιμωρηθεί όπως ο ίδιος και εκείνη αφού όπως είπε του «έφαγε» 1,5 εκατομμύριο ευρώ.
Read More

Συγκλονιστικό Θαύμα Παναγιάς της Σεϊντάγιας. Η Παναγία τελείωσε και τις τελευταίες ραφές του λαιμού μου (Βίντεο)

Το Δεκέμβριο του 2004 ένας μουσουλμάνος Σαουδάραβας βγήκε στα ΜΜΕ και διηγήθηκε ένα ζωντανό συγκλονιστικό γεγονός που έζησε και που άλλαξε από τότε όλη του τη ζωή.
(Το διηγήθηκε από την τηλεόραση το ραδιόφωνο. Δημοσιεύτηκε σε εφημερίδες και περιοδικά σε όλη τη Σαουδική Αραβία, Παλαιστίνη και προφανώς σε όλες τις γειτονικές χώρες ενώ δημοσιεύεται και στα Αραβικά σε ιστοσελίδα).
Read More

Δούρου για Κασιδιάρη: Δεν παραγράφονται ποτέ ζητήματα ήθους

Δεν παραγράφονται ποτέ ζητήματα ήθους, δήλωσε μεταξύ άλλων, η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου με αφορμή την απαλλαγή του Ηλία Κασιδιάρη για την επίθεση κατά της Λιάνας Κανέλλη.
Read More

Ομαδικός τάφος με 500 θύματα των τζιχαντιστών βρέθηκε στο βόρειο Ιράκ

Ένα μακάβριο εύρημα στο βόρειο Ιράκ έλυσε το μυστήριο του τι απέγιναν οι κρατούμενοι των φυλακών της Μοσούλης, όταν η πόλη έπεσε στο Ισλαμικό Κράτος στις 10 Ιουνίου του 2014.
Τότε, όπως είχε γίνει γνωστό, το Ισλαμικό Κράτος άδειασε τις φυλακές από τους κρατούμενους και τις χρησιμοποίησε για να «στεγάσει» τις γυναίκες και τα κορίτσια των Γιαζίντι που είχε πιάσει σκλάβες κατά την προέλασή του στο βόρειο Ιράκ. Αργότερα, τον Νοέμβριο του 2014, το Ισλαμικό Κράτος ανατίναξε τις φυλακές.
Read More

Μια είδηση, που εδώ και 3 χρόνια δεν προβλήθηκε από την ελληνική τηλεόραση! (Βίντεο)

Η φιμωμένη είδηση, που δεν προβλήθηκε από την ελληνική τηλεόραση!!!
Η δικαστής Γρεβενών κα Μαρία Μαργαρίτη, εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το δικαστικό σώμα, όταν έβγαλε στην φόρα παρτίδα κονδυλίων που προορίζονταν ως οικονομική ενίσχυση σε σεισμοπαθείς, τα οποία κατασπαράχθηκαν από κρατικούς και παρακρατικούς φορείς.
Read More

Ινδός γκουρού έπεισε 400 άντρες να ευνουχιστούν για να πλησιάσουν τον Θεό

Ο Gurmeet Ram Rahim Singh, ένας Ινδός ποπ στα και τηλεοπτικός ιεροκήρυκας με προσωπική περιουσία που λέγεται ότι αγγίζει τα 50 εκατομμύρια δολάρια.
Βρίσκεται στο μικροσκόπιο της δικαιοσύνης καθώς φέρεται ότι χειραγώγησε περίπου 400 άνδρες να αφαιρέσουν τους όρχεις τους.
Read More

Ν.Κοτζιάς: "Αν καταρρεύσει οικονομικά η Ελλάδα, η Ευρώπη θα γεμίσει μετανάστες και τζιχαντιστές"

Απίστευτη δήλωση Κοτζιά: Αν καταρρεύσει οικονομικά η Ελλάδα η Ευρώπη θα γεμίσει εκατομμύρια μετανάστες και χιλιάδες τζιχαντιστές

Πρώτο θέμα σε γερμανική και διεθνή ειδησεογραφικά δίκτυα έχουν γίνει εδώ και λίγη ώρα οι σκληρές δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση προς τις χώρες της Ευρώπης.
Read More

Πάλι "στην υπομονή" οι στρατιωτικοί; Οι προσδοκίες ότι "κάτι θα αλλάξει" ξεθυμαίνουν

Μπαίνοντας στον δεύτερο μήνα ζωής της νέας κυβέρνησης ποια είναι τα μηνύματα που έχουν λάβει τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων σ΄ ότι έχει να κάνει με τα εργασιακά και μισθολογικά τους θέματα;
Το βασικό συμπέρασμα είναι ότι θα χρειαστούν για ακόμη μια φορά υπομονή. 
Read More

Η Τουρκία έβαλε φραγμό σε 49 ιστοσελίδες και στο "Charlie Ebdo"

Η γενική εισαγγελία της Άγκυρας αποφάσισε να θέσει φραγμούς στην πρόσβαση στο διαδίκτυο σε 49 ιστοσελίδες, συμπεριλαμβανομένης της γαλλικής σατιρικής περιοδικής έκδοσης ‘Charlie Ebdo’, με δικαιολογία την «προσβολή των θρησκευτικών αξιών των πολιτών».
Read More

Σκόπια: Συνάντηση Αμερικανού πρέσβη με επικεφαλής της Ισλαμικής Κοινότητας

Η αποθάρρυνση των νέων μουσουλμάνων του νοτιοσλαβικού κράτους-FYROM, στον ριζοσπαστισμό, ήταν το αντικείμενο της χθεσινής συνάντησης του πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής , Τζες Μπέιλι με τον επικεφαλής της Ισλαμικής Θρησκευτικής Κοινότητας- ΙΘΚ, Σουλεϊμάν Ρετζέπι.
Ο Αμερικανός πρέσβης, όπως δήλωσε ο Ρετζέπι, έδειξε ενδιαφέρον για την πρωτοβουλία της ΙΘΚ «Σταματήστε την Τρομοκρατία» που απευθύνεται στη μουσουλμανική νεολαία της χώρας.
Read More

Διπλή πρόκληση: Τουρκικά F-16 έστησαν «καρτέρι» στον Καμμένο σε Φαρμακονήσι και Στρογγύλη

Σε μια πολύ σοβαρή -διπλή- πρόκληση προέβη σήμερα η τουρκική πολεμική αεροπορία. Το πρωί, ενώ το ελικόπτερο που μετέφερε τον Πάνο Καμμένο και των αρχηγών ΓΕΕΘΑ, ΓΕΣ και ΓΕΝ που τον συνόδευαν προσγειωνόταν στο Φαρμακονήσι, στην περιοχή εμφανίστηκε ένα ζεύγος τουρκικών F-16, ένα εκ των οποίων πέταξε σε ύψος 15.000 ποδών πάνω από το νησί.
Read More

Α.Τσίπρας: Ενας πρωθυπουργός χωρίς αστυνομική συνοδεία, τρώει σε μια παγωμένη ταβέρνα με σηκωμένο τον γιακά... ( φωτό)

Το τι είναι και τι αντιπροσωπεύει ένας πολιτικός φαίνεται όχι στις επίσημες φωτό από την κυβερνητική ή γενικότερη πολιτική του δραστηριότητα, αλλά από την εικόνα που παρουσιάζει στις ιδιωτικές του στιγμές.
Read More

Αθώωση Κασιδιάρη για τον on air χαστούκι στην Κανέλλη πρότεινε ο εισαγγελέας

Την αθώωση του Ηλία Κασιδιάρη για το τσαμπουκά και το χαστούκι που έδωσε, σε ζωντανό τηλεοπτικό στούντιο, στη Λιάνα Κανέλλη πρότεινε ο Εισαγγελέας.
Ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής ενώπιον του Δικαστηρίου για να εξηγήσει την συμπεριφορά του και την εν τέλι χειροδικία του εναντίον της βουλευτού του ΚΚΕ.
Read More

Πρόταση έκπληξη: Τουρίστες, φοιτητές και ενοικιαστές γίνονται «αστυνομικοί του ΦΠΑ»

Ενα ρηξικέλευθο μέτρο για την αύξηση των εσόδων από το ΦΠΑ περιλαμβάνει η 11σελιδη επιστολή Βαρουφάκη που εστάλη την Παρασκευή στον πρόεδρο του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ όπως αποκαλύπτουν οι Financial Times.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ανταποκριτή των FT στις Βρυξέλλες Πίτερ Σπίγκελ ο υπουργός Οικονομικών προτείνει την επιστράτευση «φοιτητών, ενοικιαστών ακόμα και τουριστών» για να υπηρετήσουν ως μυστικοί «εφοριακοί».
Read More

Δεν υπάρχουν σχόλια: