Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Καθημερινά Νέα από το Tilegrafima.gr


 

                                Καθημερινά Νέα από το tilegrafima.gr

                                                                  

---
---

                                       

Με στρατιωτικές τιμές υποδέχτηκε η Μέρκελ τον Τσίπρα (ΦΩΤΟ)

Με στρατιωτικές τιμές υποδέχτηκε η Άνγκελα Μέρκελ τον Αλέξη Τσίπρα στη Γερμανία.
Η τελετή υποδοχής περιελάμβανε τιμές από στρατιωτικό άγημα, ενώ ανακρούστηκαν οι εθνικοί ύμνοι Ελλάδας και Γερμανίας.
Read More

Φονική πυρκαγιά με έναν νεκρό σε πλοίο στη Δραπετσώνα

Τραγωδία με έναν νεκρό σημειώθηκε στη Δραπετσώνα. Πιο συγκεκριμένα, μπροστά στο μακάβριο θέαμα ενός απανθρακωμένου άνδρα βρέθηκαν πυροσβέστες, οι οποίοι έσπευσαν στη περιοχή στο πλαίσιο κατάσβεσης μεγάλης πυρκαγιάς στο εσωτερικό του High Speed 5.
Read More

Reuters: Η Ελλάδα ζητά 100 εκατ. ευρώ αποζημίωση από τις γερμανικές αμυντικές εταιρείες

Πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ ζητάει η ελληνική κυβέρνηση ως αποζημίωση από τις γερμανικές αμυντικές εταιρείες που φέρεται να έχουν δωροδοκήσει για να κερδίσουν εξοπλιστικές συμφωνίες, δήλωσε σήμερα στο Reuters, ανώτερη πηγή του υπουργείου Άμυνας.
Read More

Μαραθώνιος φιλιού έξω από την Καγκελαρία στο Βερολίνο για την Ελλάδα (ΦΩΤΟ)

Αρκετός κόσμος συγκεντρώθηκε μπροστά από την Καγκελαρία στο Βερολίνο, πριν από τη συνάντηση της Ανγκελα Μέρκελ με τον Αλέξη Τσίπρα.
Δεν πρόκειται όμως για συγκέντρωση διαμαρτυρίας αλλά... αγάπης, που είχε μέχρι και μαραθώνιο φιλιού.
Read More

Βρέθηκε το κρησφύγετο των ναζί σε ζούγκλα στην Αργεντινή;

Ερείπια από τρία κτίρια μέσα στη ζούγκλα της Αργεντινής, ανακάλυψε μία ομάδα αρχαιολόγων.
Μέσα σε αυτά, εντοπίστηκαν πέντε γερμανικά νομίσματα με ημερομηνίες από το 1938 έως το 1941, διάφορα ναζιστικά σύμβολα, συμπεριλαμβανομένης μίας σβάστικας και ένα κομμάτι από πορσελάνινο πιάτο με την υπογραφή made in Germany. Οι αρχαιολόγοι από την Αργεντινή πιστεύουν ότι βρίσκονται μπροστά απο μία σπουδαία ανακάλυψη, αυτή της κρυψώνας των ναζί.
Read More

Ιερά Μονή Παναγίας στη Γουμένισσα (ΦΩΤΟ)

Η Ιερά Μονή Παναγίας Γουμένισσας, στο νομό Κιλκίς, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα προσκυνήματα της Μακεδονίας και υπήρξε το εκκλησιαστικό κέντρο της ευρύτερης περιοχής για αιώνες.
Παράλληλα, η μονή αποτέλεσε την αφορμή να δημιουργηθεί η ομώνυμη πόλη της Γουμένισσας, γύρω από το ιστορικό αυτό μοναστήρι.
Read More

Συνάντηση με τον Γ.Βαρουφάκη ζητούν οι στρατιωτικοί για την αποκατάσταση των μισθών

Οι στρατιωτικοί της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών ζητούν συνάντηση από τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη.
Σε επιστολή τους του εξηγούν πως έχει αυτή τη στιγμή η κατάσταση και του επισημαίνουν ότι ήδη η Επιτροπή Συμμόρφωσης του ΣτΕ έχει επιβάλλει στο υπουργείο Οικονομικών πρόστιμο για την μη εκτέλεση της απόφασης σχετικά με τις αποδοχές των στρατιωτικών.
Read More

Οκτώ νεκροί σε αεροπορική επιδρομή στη Λιβύη

Οκτώ άμαχοι έχασαν τη ζωή τους σε μια αεροπορική επιδρομή κοντά στην Τρίπολη σήμερα, ανακοίνωσε η πρεσβευτής των ΗΠΑ στη Λιβύη Ντέμπορα Τζόουνς, αναφερόμενη σε μια επιχείρηση που ανακοινώθηκε νωρίτερα ότι διεξήγαγε η διεθνώς αναγνωρισμένη κυβέρνηση της Λιβύης.
Read More

Έριξαν γκαζάκια στα δικαστήρια Ηρακλείου

Υλικές ζημιές προκάλεσαν άγνωστοι, περίπου στις 03.30 τα ξημερώματα της Δευτέρας, στην πίσω πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου Κρήτης, όπου τοποθέτησαν γκαζάκι το οποίο εξερράγη.
Read More

Την ώρα που ο Τσίπρας δίνει μάχη στο Βερολίνο, ο Σαμαράς βγάζει selfie!(Φώτο)

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά κατά την διάρκεια της συνάντησης του με φίλους στο ξενοδοχείο Ελίτ αλλά και στην πλατεία της Καλαμάτας.
Read More

Κερέ: Αλλαγές στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα για να διευκολυνθεί η Ελλάδα

Το πρόγραμμα χρηματοδοτικής βοήθειας της Ελλάδας πρόκειται να αλλάξει ώστε να διευκολυνθεί η νέα κυβέρνηση, δήλωσε τη Δευτέρα ανώτερος αξιωματούχος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, επισημαίνοντας ότι η ΕΚΤ παραμένει έτοιμη να υποστηρίξει τη χώρα.
Read More

Οι ημερομηνίες των ημιτελικών του Κυπέλλου


Η Ελληνική ομοσπονδία ανακοίνωσε τις ημερομηνίες διεξαγωγής των πρώτων αγώνων της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό να αγωνίζεται την Τετάρτη 8 Απριλίου στις 19.00 με τον Απόλλωνα, ενώ μια μέρα αργότερα θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ηρακλή και την Ξάνθη.
Read More

Έκρηξη και Φωτιά στο πλοίο High Speed 5

Σε εξέλιξη επιχείρηση της Πυροσβεστικής, για την κατάσβεση φωτιάς που ξέσπασε στο High Speed 5, στον μόλο του Κερατσινίου. 
Read More

Ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει την Μεγάλη Τρίτη στο... τσαντίρι

Έρχεται εκρηκτικό, ορμητικό, απρόβλεπτο, αστείρευτο. Αμφισβητεί, καυτηριάζει, σαρκάζει, αυτοσαρκάζεται, γελάει, συγκινείται.
Read More

Αγρια επίθεση του BBC στον Τσίπρα

«Για τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, πρέπει να ήταν προσωπικά ταπεινωτικό να στείλει αυτήν την "παρακαλώ-στείλτε-χρήματα-σύντομα" επιστολή του προς την Ανγκελα Μέρκελ», αναφέρει σε ένα εξαιρετικά επιθετικό προς την ελληνική πλευρά κείμενο, ο αρθρογράφος του BBC Ρόμπερτ Πέστον.
Read More

Οι «βλέψεις» της Μόσχας στην Αθωνική Πολιτεία

Την περασμένη εβδομάδα ρωσική αντιπροσωπεία με επικεφαλής υψηλόβαθμο ιερωμένο πέρασε στο Αγιον Ορος και μετέβη στις Καρυές.
Της αποστολής ηγείτο το «δεξί χέρι» του Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών, μητροπολίτης Βολοκολάμσκ, κ. Ιλαρίων, τον οποίο συνόδευε και ο νομικός σύμβουλος του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, Γ. Γκουροβανίδης. 
Read More

Βερολίνο: Θέλουμε να ακούσουμε τι θα μας πει ο Τσίπρας

Η Ελλάδα έχει δεσμευθεί έναντι του Eurogroup, όχι διμερώς έναντι της Γερμανίας, τόνισε ο Γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Ζάιμπερτ, απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικώς με το εάν η καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ περιμένει σήμερα από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να της παρουσιάσει λίστα με προτάσεις μεταρρυθμίσεων.
Read More

12χρονη προσπάθησε δύο φορές να δηλητηριάσει τη μητέρα της για ένα κινητό

Ενα 12χρονο κορίτσι κατηγορείται ότι προσπάθησε να σκοτώσει τη μητέρα της ρίχνοντας χλωρίνη σε ένα ρόφημα φρούτων επειδή εκείνη της είχε πάρει το κινητό. 
Read More

Ανακάλυψε την ταυτότητα του βιαστή της στο Facebook!

Μια γυναίκα από την Βρετανία έπεσε θύμα βιασμού από τον 28χρονο Shaun Hopkins, που γνώρισε σε μπαρ στο Λίβερπουλ, το 2005. Η νεαρή γυναίκα, της οποίας η ταυτότητα δεν έχει αποκαλυφθεί, ένιωσε ντροπή για τον βιασμό της, σαν να ήταν η ίδια υπεύθυνη, όπως εξομολογήθηκε ανώνυμα στο ειδησεογραφικό δίκτυο BBC και από τότε δεν είχε τολμήσει να μιλήσει για το οδυνηρό περιστατικό, ούτε στην οικογένειά της.
Read More

Τρίπολη: Μήνυση για τα σκουπίδια άσκησε ο Ιατρικός Σύλλογος

Μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε σήμερα το πρωί κατά παντός υπευθύνου ο Ιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας, για τη μη αποκομιδή των σκουπιδιών από τους δρόμους της Τρίπολης. Στη μηνυτήρια αναφορά επισημαίνεται ότι η συσσώρευση των σκουπιδιών στους δρόμους σε συνδυασμό με την αύξηση της θερμοκρασίας, θέτει σε σοβαρότατο κίνδυνο τη δημόσια υγεία.
Read More

Δεν υπάρχουν σχόλια: