Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Κουρουμπλής: Μέσα στο 2015 και οι 4500 προσλήψεις

  logo newsletter
   
 

Κουρουμπλής: Μέσα στο 2015 και οι 4500 προσλήψεις

Φιλόδοξο αποδεικνύεται το σχέδιο Κυβέρνησης και Υπουργείου Υγείας για την ενίσχυση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας με ανθρώπινο δυναμικό, όχι μόνο σε επίπεδο χρηματοδότησης αλλά και χρονοδιαγράμματος.
Περισσότερα

Κατατέθηκαν οι πρώτες πιστώσεις για τις εφημερίες

Στους λογαριασμούς των νοσοκομείων 2ης και 6ης ΥΠΕ κατατέθηκαν οι πιστώσεις για την καταβολή εφημεριών και υπερωριών. Στα τέλη Απριλίου ολοκληρώνεται η διαδικασία.
Περισσότερα

Προσλήψεις, Ανασφάλιστοι, Φάρμακο και Διαφθορά στο στόχαστρο της Κυβέρνησης

«Από την  Υγεία θα ξεκινήσει η μεγάλη προσπάθεια για κοινωνική ανατροπή και διάσωση των πολιτών από τα δεινά των μνημονίων». Με αυτή τη φράση έκλεισε την ομιλία στο Υπουργείο Υγείας, ο Πρωθυπουργός, ο οποίος ανακοίνωσε τις προτεραιότητες του προγράμματος της Κυβέρνησης για το χώρο της Υγείας.
Περισσότερα

Υπεγράφη η κατάργηση της ΥΔ 39Α

Με σχόλια και φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Υγείας έβαλε την “ταφόπλακα” στην Υγειονομική Διάταξη 39Α, βάση της οποίας είχαν διασυρθεί οροθετικές γυναίκες, πριν από 3 χρόνια.
Περισσότερα

Το σχόλιο Άδωνη για τις εξαγγελίες Τσίπρα

Οι εξαγγελίες του Πρωθυπουργού για την Υγεία προκάλεσαν την αντίδραση του πρώην Υπουργού Υγείας, Αδ. Γεωργιάδη, ο οποίος τις σχολίασε μέσω twitter…
Περισσότερα

Άρχισαν τα όργανα... Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και επίσχεση από τους εργαζόμενους του Ευαγγελισμού

Οι συνεχιζόμενες ελλείψεις, οι περικοπές, οι οφειλές, ο αυταρχισμός και τα «χαράτσια» των ασθενών, έφεραν στα όρια την υπομονή των εργαζομένων στον Ευαγγελισμό, οι οποίοι τη Δευτέρα «κατεβάζουν ρολά» 8-10 το πρωί και συγκεντρώνονται στα ΤΕΠ, για να απαιτήσουν αποκλε&iotaiota;στικά δημόσια και δωρεάν σύστημα υγείας χωρίς επιχειρηματική δράση.
Περισσότερα

Νέο τεστ αίματος - DNA για διάγνωση του συνδρόμου Ντάουν από την Roche

Ένα νέο μη επεμβατικό τεστ αίματος – DNA δοκίμασαν αμερικανοί επιστήμονες το οποίο μπορεί να διαγνώσει με μεγαλύτερη ακρίβεια εάν το έμβρυο μιας εγκύου γυναίκας έχει σύνδρομο Ντάουν.
Περισσότερα

Ασφαλές το εμβόλιο Merck - NewLink κατά του Έμπολα

Ασφαλές ως προς τη χρήση σου χαρακτηρίζεται το νέο πειραματικό εμβόλιο κατά του Έμπολα που αναπτύχθηκε από την Merck και NewLink, καθώς στο στάδιο των πρώιμων δοκιμών που διεξήχθη στις ΗΠΑ, Ευρώπη και Αφρική, έδειξε ισχυρή παραγωγή αντισωμάτων κατά του ιού.
Περισσότερα

Γιατροί του Κόσμου: Στέγη κι εργασία σε εξαθλιωμένες οικογένειες του Δ. Περάματος

«Ανάσα» σε οικογένειες ανέργων απειλούμενων από έλλειψη στέγης, που διαβιούν σε ακατάλληλες συνθήκες και υπό καθεστώς φτώχειας, προσφέρουν οι Γιατροί του Κόσμου σε συνεργασία με το Δήμο Περάματος.
Περισσότερα

Αλλεργική επιπεφυκίτιδα: Μην κλαις "μάτια μου"!

Θραύση κάνει αυτή την εποχή η επιπεφυκίτιδα, η οποία είναι ιδιαίτερα ενοχλητική και μπορεί να σας ταλαιπωρήσει για περισσότερο από μία εβδομάδα. Τρόπους με τους οποίους μπορούμε να προφυλάξουμε ή να ανακουφίσουμε τα ερεθισμένα μας μάτια, προτείνουν οι οφθαλμίατροι, που συνιστούν ιδιαίτερη προσοχή κατά τις εξορμήσεις στην ύπαιθρο.
Περισσότερα

ΙΑΣΩ General: Ημερίδα για την επίδραση της παχυσαρκίας στη σύλληψη και στην κύηση

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες είναι εφικτή η κύηση των παχύσαρκων γυναικών, έχει ως αντικείμενο η Επιστημονική Ημερίδα που διοργανώνει η Γ’ Χειρουργική Κλινική του ΙΑΣΩ General, υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, το Σάββατο 4 Απριλίου 2015, στις 10:30 π.μ. στο Αμφιθέατρο της Γενικής, Μαιευτικής & Γυναικολογικής Κλινικής ΙΑΣΩ (Λ. Κηφισίας 37-39, Μαρούσι).
Περισσότερα

Euromedica: Οικονομικά αποτελέσματα χρήσης 2014

H επικέντρωση σε δραστηριότητες του εξωτερικού, που αντιστάθμισε σε κάποιο βαθμό τις δυσμενείς συνθήκες που επικρατούν στην ελληνική οικονομία και τις νομοθετικές παρεμβάσεις για το rebate και το clawback ήταν ο βασικός παράγοντας που επηρέασε την χρήση 2014 του Ομίλου εταιρειών Euromedica.
Περισσότερα

Ηπιότερες διακυμάνσεις έναντι προηγούμενων ετών αποτυπώνουν τα αποτελεσμάτων χρήσης 2014 του Ομίλου ΙΑΣΩ

Αύξηση του κύκλου εργασιών και των κερδών για το 2014, παρά τις δυσμενείς συνθήκες και την εφαρμογή των μηχανισμών rebate και clawback, ανακοίνωσε ο Όμιλος ΙΑΣΩ.
Περισσότερα

Κάντε σήμερα 3 απλά βήματα και "λάμψτε" στην Ανάσταση!

Τι προλαβαίνετε να κάνετε μέσα σε λίγες μέρες για να κερδίσετε τις εντυπώσεις στη Λαμπρή; Οι ειδικοί προτείνουν: πήλινγκ, αυτόλογη μεσοθεραπεία, λεύκανση. Συνδυάστε και τα τρία για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα ή επιλέξτε όποιο έχετε άμεσα ανάγκη για λαμπερό πρόσωπο ή χαμόγελο. 
Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια: