Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Κατρούγκαλος – Κουρουμπλής σήμερα στο Υπουργείο Υγείας

  logo newsletter
  ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ
 

Κατρούγκαλος – Κουρουμπλής σήμερα στο Υπουργείο Υγείας

Το Υπουργείο Υγείας επισκέπτεται σήμερα ο Γ. Κατρούγκαλος με κύριο αντικείμενο συζήτησης τις προσλήψεις στο χώρο της Υγείας, η υλοποίηση των οποίων συνοδεύεται για ακόμη μια αφορά από δημιουργική ασάφεια.
Περισσότερα

«Σταγόνα στον ωκεανό» οι πρώτες παραιτήσεις Διοικητών

Οι πρώτες παραιτήσεις Διοικητών και Αναπληρωτών Διοικητών Νοσοκομείων του ΕΣΥ έκαναν χθες δειλά-δειλά την εμφάνιση τους στη Διαύγεια.
Περισσότερα

Αποχώρησε ο Λ. Λιαρόπουλος από την εκπροσώπηση του ΥΥΚΑ στον ΟΟΣΑ

Με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και χωρίς να δίνει σαφείς εξηγήσεις, ανακοίνωσε την παραίτησή του από την εκπροσώπηση του Υπουργείου Υγείας στην αρμόδια Επιτροπή του ΟΟΣΑ, ο Λυκούργος Λιαρόπουλος.
Περισσότερα

Στην εξαγορά μέρους της UniQure προχωρά η Bristol-Myers

Στην εξαγορά μέρους του μετοχικού κεφαλαίου της ολλανδικής βιοτεχνολογικής εταιρείας UniQure NV προχωρά η Bristol-Myers Squibb Co προκειμένου να αποκτήσει πρόσβαση στην πολλά υποσχόμενη αγορά της γονιδιακής θεραπείας.
Περισσότερα

Διακανονισμός Novartis – Juno για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας

Σε συμφωνία διακανονισμού προχωρούν οι φαρμακευτικές επιχειρήσεις Novartis και Juno Therapeutics αναφορικά με την υπόθεση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που αφορούν την ανοσοθεραπεία του καρκίνου.
Περισσότερα

Το νέο Δ.Σ. του ΟΚΑΝΑ

Ο Ευάγγελος Καφετζόπουλος,  έως πρότινος Αναπληρωτής Δ/ντής Εφαρμογής Προγραμμάτων του ΟΚΑΝΑ, είναι ο νέος πρόεδρος του Οργανισμού. Το νέο Δ.Σ. ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας.
Περισσότερα

ΕΚΑΒ: Έκτακτα μέτρα για την περίοδο του Πάσχα

Το ειδικό πρόγραμμα κάλυψης του Εθνικού Οδικού Δικτύου με έκτακτα μέτρα, κατά την περίοδο του Πάσχα, έδωσε στη δημοσιότητα το ΕΚΑΒ, ζητώντας τη συνδρομή όλων για την άμεση και αποτελεσματική του λειτουργία.  
Περισσότερα

ΕΦΕΤ: Οδηγίες για ασφαλείς & υγιεινές διατροφικές επιλογές

Να σκεφτούμε για μια στιγμή πόσο ασφαλές είναι το φαγητό που καταναλώνουμε, μας παροτρύνει ο ΕΦΕΤ, με αφορμή την 7η Απρίλη – Παγκόσμια Ημέρα Υγείας.
Περισσότερα

Το μήνυμα του Παναγιώτη Κουρουμπλή για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

Τη σημασία της καθολικής πρόσβασης στις ποιοτικές υπηρεσίες υγείας, ως αναγκαίου όρου για την αναχαίτιση της υγειονομικής φτώχειας και τη διασφάλιση του αισθήματος ασφάλειας στην κοινωνία, ανέδειξε ο Υπουργός Υγείας στο μήνυμά του, με αφορμή την 7η Απριλίου – Παγκόσμια Ημέρα Υγείας.
Περισσότερα

Στον ΠτΔ ο Πρόεδρος του ΠΙΣ

Στο Προεδρικό Μέγαρο θα βρεθεί σήμερα ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ).
Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια: