Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

Σταυρόλεξο για γερούς λύτες οι προσλήψεις – Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη Υπουργείων Υγείας – Εσωτερικών

  logo newsletter
  ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ
 

Σταυρόλεξο για γερούς λύτες οι προσλήψεις – Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη Υπουργείων Υγείας – Εσωτερικών

Σε αγώνα δρόμου για τον άμεσο διορισμό 1500 επικουρικών γιατρών, νοσηλευτών και άλλων ειδικοτήτων επιδίδεται το Υπουργείο Υγείας, σε συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και το ΑΣΕΠ. Πρόκειται για προσλήψεις πέραν των 4,5 χιλιάδων, ξεκαθαρίζει η Αριστοτέλους.
Περισσότερα

Φυσικοθεραπευτές «τέλος» για τον ΕΟΠΥΥ

Σε αναστολή παροχής υπηρεσιών προς τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ μετά το Πάσχα προσανατολίζονται οι Φυσικοθεραπευτές, διαμαρτυρόμενοι για την καθυστέρηση στην επίλυση των προβλημάτων του κλάδου. 
Περισσότερα

Τραγικά υποστελεχωμένo από νοσηλευτές το ΕΣΥ

Το καμπανάκι κρούει η Πανελλήνια Συνδικαλιστική Νοσηλευτική Ομοσπονδία του ΕΣΥ για τις ελλείψεις σε νοσηλευτές στις δημόσιες δομές Υγείας, χαρακτηρίζοντας όμως θετικές τις πρόσφατες εξαγγελίες του Πρωθυπουργού.
Περισσότερα

Νέο τεστ με κόστος 1 δολ. στη μάχη κατά του καρκίνου του προστάτη

Περισσότερο ευαίσθητο και ακριβές αποδεικνύεται ένα νέο τεστ που κοστίζει λιγότερο από 1 δολάριο και εξάγει αποτελέσματα σε λίγα μόλις λεπτά, σε σχέση με τα σημερινά πρότυπα τεστ για τον καρκίνο του προστάτη πρώιμου σταδίου (PSA).
Περισσότερα

Πέθανε η υπερ-αιωνόβια γυναίκα που είχε γεννηθεί το... 1897!

Η Φιλομένα Ταϊπέ μια γυναίκα που ζούσε σε ένα χωριό του Περού στην καρδιά των Άνδεων πέθανε σε ηλικία 117 χρόνων, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές.
Περισσότερα

Το Πάσχα και ο μύθος γύρω από το έλκος

Έως και 33 χρόνια πριν, οι γιατροί πίστευαν ότι το έλκος και η χρόνια γαστρίτιδα οφείλονται στο στρες, ίσως και στα πολλά μπαχαρικά, μέχρι που το Πάσχα του 1982, άλλαξε ριζικά η αντίληψη αυτή.
Περισσότερα

Στήριξη ΠτΔ στους Γιατρούς

Στο πλευρό των γιατρών όλης της χώρας, που συνεχίζουν ακούραστα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους πολίτες, τάχθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατά τη συνάντηση του με οτν Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (ΠΙΣ).
Περισσότερα

Υπεύθυνη για πολλές ασθένειες η ρύπανση της ατμόσφαιρας

Η ρύπανση της ατμόσφαιρας, το κάπνισμα, η υψηλή αρτηριακή πίεση, η παχυσαρκία και η ατμοσφαιρική ρύπανση αποτελούν τους βασικούς παράγοντες κινδύνου για 5 εκατ. θανάτους ετησίως από εγκεφαλικό.
Περισσότερα

ΕΦΕΤ: Οδηγίες για ασφαλείς & υγιεινές διατροφικές επιλογές

Να σκεφτούμε για μια στιγμή πόσο ασφαλές είναι το φαγητό που καταναλώνουμε, μας παροτρύνει ο ΕΦΕΤ, με αφορμή την 7η Απρίλη – Παγκόσμια Ημέρα Υγείας.
Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια: