Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΟΡΓΗ 2015

Τελικά, κανένας δεν παίρνει χαμπάρι πόσο γρήγορα κυλά ο καιρός…. Πότε ξαναήρθε το καλοκαίρι, πότε έφτασαν οι μέρες για την εκδήλωση ΘΕΣΜΟ, τη Συναυλία για την Ελπίδα και τη στοργή, δεν το καταλάβαμε…
Σάββατο πρωί, και βρέθηκα στις εγκαταστάσεις του Κέντρου τέχνης Σύνθεση, για να τα πούμε λίγο με τον φίλο μου το Ζαφείρη, που για να πούμε και του στραβού το δίκιο, η πίεση που του ασκώ όταν πρόκειται να γίνει η εκδήλωση αυτή, δεν έχει προηγούμενο.
Έπεσα λοιπόν επάνω στις «πρόβες» των μουσικών, των παιδιών της Σύνθεσης που γίνονται στο studio του ωδείου, και δεν έχασα την ευκαιρία να φωτογραφίσω κάποιες «στιγμές».

Δε μπορώ φίλοι μου να σας περιγράψω τον ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ των παιδιών, την ΑΓΑΠΗ που βγάζουν για να είναι έτοιμα να μας ταξιδέψουν για μια βραδιά στον απέραντο κόσμο της μουσικής. Οι φωτογραφίες, δε μπορούν να περιγράψουν το ΚΕΦΙ, το ΜΕΡΑΚΙ των παιδιών αλλά κυρίως τα αισθήματα, τη ΘΕΛΗΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ προς το συνάνθρωπο. Και ξέρετε κάτι;
Τις ΙΔΙΕΣ εικόνες, τα ΙΔΙΑ συναισθήματα αντικρίζω όλα αυτά τα χρόνια που γίνεται η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ.
Θα επαναλάβω για πολλοστή φορά, πως τα παιδιά, αν και δεν είναι «επαγγελματίες» μουσικοί, στέκονται στην εκδήλωση με τρόπο ΜΟΝΑΔΙΚΟ, τέτοιο που ΔΕΝ τον συναντάμε ούτε στον επαγγελματικό χώρο.
Οι μέρες πλησιάζουν, η εκδήλωση φέτος θα γίνει το Σάββατο 27 Ιουνίου, στον γνωστό σε όλους χώρο, στο Αμφιθέατρο των Μουδανιών στις 21:00!
ΘΑ βρεθούμε για ακόμα μια χρονιά ΟΛΟΙ εκεί, για να καμαρώσουμε τα παιδιά του ωδείου και της σχολής χορού, και να δώσουμε μαζί τους, ΕΛΠΙΔΑ, ΣΤΟΡΓΗ, και ΑΝΘΡΩΠΙΑ!


Βασίλης Τσούγκαρης
tsougarisgnomi@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: