Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ



ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Μια υπόθεση για τον ντετέκτιβ Κλουζ: Διαδραστικό παιχνίδι μυστηρίου με αφορμή δύο νέες περιπέτειες του αγαπημένου σας ντετέκτιβ
Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015, στις 7 μ.μ.
Για παιδιά από 7 ετών
Το να είσαι ένας μικρός ντετέκτιβ δεν είναι καθόλου εύκολο, καθώς πρέπει να διαθέτεις αυξημένη παρατηρητικότητα, ορθή αντίληψη, καλή μνήμη, ένστικτο, φαντασία και πάνω από όλα διάθεση για παιχνίδι!!! Πώς αλλιώς να εξιχνιάσεις σκοτεινά μυστήρια, αν δεν είσαι σε θέση να λύσεις πολύπλοκους γρίφους!!!
Ακολουθώντας τα ίχνη του Κλουζ και με τη βοήθεια του εμψυχωτή Δημήτρη Παπαδάτου θα παρουσιάσουμε τα δεδομένα, θα παραθέσουμε τα στοιχεία, θα καταλήξουμε σε υπόπτους και θα εξιχνιάσουμε το δικό μας «αστυνομικό μυστήριο».
Ελάτε να υποδεχτούμε το πιο μυστηριώδες καλοκαίρι όλων των εποχών με δύο νέες περιπέτειες του αγαπημένου σας ντετέκτιβ.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για δηλώσεις συμμετοχής στείλτε μήνυμα στο polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τον τίτλο της εκδήλωσης και τα στοιχεία του παιδιού (ονοματεπώνυμο και ηλικία) και του κηδεμόνα του (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας).



BAZAAR ΒΙΒΛΙΟΥ
Δευτέρα 29 Ιουνίου-Σάββατο 4 Ιουλίου 2015
Σας περιμένουμε με προσφορές από μια μεγάλη γκάμα βιβλίων μας για μικρούς και μεγάλους σε τιμές έκπληξη!
Από τη Δευτέρα, 29 Ιουνίου έως και το Σάββατο, 4 Ιουλίου 2015, σας περιμένουμε στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σε μια εβδομάδα μοναδικών προσφορών από μια μεγάλη γκάμα βιβλίων μας για μικρούς και μεγάλους: έργα καταξιωμένων συγγραφέων, δοκίμια που πραγματεύονται ζητήματα πιο επίκαιρα από ποτέ, παιδικές σειρές με όλους τους αγαπημένους ήρωες των μικρών μας φίλων και πολλά ακόμα βιβλία για όλα τα γούστα, σε τιμές έκπληξη από 1,40 €.
• Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ
• Σάββατο από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι
Οι αναγνώστες μας θα βρουν σε μοναδικές τιμές έργα πολυβραβευμένων σύγχρονων Ελλήνων και ξένων συγγραφέων, ενώ οι φανατικοί του αστυνομικού θα έχουν την ευκαιρία να διαβάσουν μυθιστορήματα σημαντικών εκπροσώπων του είδους. Οι επισκέπτες μας θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν σε πολύ χαμηλή τιμή ενδιαφέροντα δοκίμια, διεισδυτικές μελέτες και εύστοχες αναλύσεις για μια πληθώρα επίκαιρων ζητημάτων. Μεγάλες προσφορές περιμένουν και τους μικρούς μας φίλους, από μια ευρεία γκάμα τίτλων που περιλαμβάνει ιστορίες με τους δημοφιλείς ήρωες της Disney, βιβλία γνώσεων και δραστηριοτήτων και πολλά ακόμα έργα αγαπημένων συγγραφέων.
Επίσης, με αγορές από 10 έως 30 € οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας κάνουν δώρο δύο παιδικά βιβλία από τη σειρά της τρομερής Σκουπιδοπαρέας. Από 30 έως 50 € επιλέγετε και παίρνετε δωρεάν ένα βιβλίο από τις προσφορές, ενώ για αγορές άνω των 50 € σας κάνουμε δώρο δύο βιβλία από τις προσφορές!
Και φυσικά στις προθήκες του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ μας θα βρείτε όλους τους τίτλους της πολύ επιτυχημένης σειράς Μεταίχμιο Pocket και πολλά ακόμα βιβλία σε χαμηλή τιμή.
Επισκεφθείτε τον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ για να εφοδιαστείτε με τα βιβλία των διακοπών σας, να ξεφυλλίσετε τις νέες μας εκδόσεις και να επωφεληθείτε από τις προσφορές μας.
Σας περιμένουμε με δροσερούς χυμούς και καλοκαιρινή διάθεση.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ
Ο JO NESBO ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ
Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015, στις 8:30 το βράδυ
Μια βραδιά για τους φανατικούς αναγνώστες του νορβηγού συγγραφέα αστυνομικής λογοτεχνίας
Μια βραδιά αφιερωμένη στον βασιλιά της σκανδιναβικής αστυνομικής λογοτεχνίας JO NESBO με αφορμή την ολοκλήρωση της σειράς Χάρι Χόλε και την έκδοση του νέου του βιβλίου Αίμα στο χιόνι.
Δέκα αναγνώστες φαν του Nesbo και του διάσημου επιθεωρητή του παρουσιάζουν από πρώτο χέρι τον συγγραφέα και τα βιβλία του. Συντονίζει και παρεμβαίνει η Χίλντα Παπαδημητρίου, συγγραφέας, μεταφράστρια.
Ελάτε να συζητήσουμε για τον νορβηγό συγγραφέα που καθήλωσε εκατομμύρια αναγνώστες!
Όσοι θέλετε να παρακολουθήσετε τη βραδιά δηλώστε συμμετοχή στο e-mail polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας ΓΙΑ ΤΗ ΒΡΑΔΙΑ JO NESBO και τα στοιχεία επικοινωνίας σας (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο).
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ





ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
Μεγάλος καλοκαιρινός διαγωνισμός για τους φίλους του ντετέκτιβ Κλουζ
Ο Κλουζ είναι ο μεγαλύτερος μικρός ντετέκτιβ του κόσμου! Αυτό βέβαια το ξέρετε ήδη, εάν τα παιδιά σας έχουν διαβάσει έστω κι ένα βιβλίο του.
Ευκαιρία να τεστάρουν τις γνώσεις τους. Αν είναι ανάμεσα στους μυημένους, μπορούν να απαντήσουν στο κουίζ μας και να στείλουν τις απαντήσεις τους για να κερδίσουν πολλά, απίθανα δώρα!
Ο πρώτος τυχερός θα κερδίσει παιδικά βιβλία συνολικής αξίας 150 € από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ. Πέντε ακόμα νικητές κερδίζουν τα πέντε πιο αγαπημένα τους βιβλία με τις περιπέτειες του Κλουζ, δέκα τυχεροί θα κερδίσουν μια περιπέτεια του Κλουζ που οι ίδιοι θα επιλέξουν, ενώ είκοσι τυχεροί θα πάρουν δώρο ένα συλλεκτικό καπέλο Κλουζ για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.
Αν πάλι δεν είναι σίγουροι για τις σωστές απαντήσεις, καθησυχάστε τους: ο διαγωνισμός Κλουζ θα συνεχιστεί όλο το καλοκαίρι! Τώρα που τα σχολεία είναι κλειστά κι έχουν άπλετο χρόνο για παιχνίδι, διάβασμα και διασκέδαση, θα βρείτε στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σας όλα τα βιβλία με τις υποθέσεις που έχει εξιχνιάσει!
Περισσότερα για τον διαγωνισμό μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 118, 11472 ΑΘΗΝΑ
Τ: 211 3003580, F: 2113003581, E: polychoros@metaixmio.gr
WWW.METAIXMIO.GR/POLYCHOROS
Βρείτε μας στο facebook
ΩΡΑΡΙΟ:
Δευτέρα-Παρασκευή: 9:00-21:00
Σάββατο: 09:00-15:00
Δείτε ΕΔΩ πώς μπορείτε να έρθετε στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: