Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Καθημερινά Νέα από το tilegrafima.gr



 

                                  Καθημερινά Νέα από το tilegrafima.gr

                                           


---

Θεσσαλονίκη: Πατέρας αστυνομικός στραγγάλισε την 7χρονη κόρη του!

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Ευόσμου Θεσσαλονίκης, από το έγκλημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Thestival, πατέρας στραγγάλισε το 7χρονο κοριτσάκι του, στο σπίτι τους, επί της οδού Νεμέας, στον Εύοσμο.
Read More

Σκοπιανοί του Καναδά κατά της έκθεσης «Ελληνες»

Η έκθεση «Οι Έλληνες: Από τον Αγαμέμνονα στον Μέγα Αλέξανδρο», με δεκάδες αρχαία αντικείμενα από την Ελλάδα, μπορεί να συνεχίζει την θριαμβευτική της πορεία στον Καναδά, ωστόσο οι αντιδράσεις από εθνικιστικές οργανώσεις Σκοπιανών της χώρας δεν λένε να κοπάσουν.
Read More

Που θα κινηθούν οι βάσεις για τις στρατιωτικές σχολές και σε όλα τα πεδία

Σφαγή σε μαθηματικά και φυσική δείχνουν τα πρώτα στοιχεία από τις βαθμολογίες στις Πανελλήνιες 2015.
Πτώση των βάσεων αναμένεται σε όλα τα επιστημονικά πεδία. Σε ποιες σχολές θα υπάρξει κατρακύλα εως και 1.000 μόρια.
Read More

Οι Τούρκοι "ψάχνουν" κρίση στην υφαλοκρηπίδα, ο Στόλος στο Αιγαίο και ο ΥΕΘΑ σε ιπτάμενο ραντάρ

Ο Στόλος βρίσκεται από χθες στο Αιγαίο για την άσκηση ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ και την ίδια στιγμή οι προθέσεις της Τουρκίας προβληματίζουν.
Ο πλους του πλοίου EXPLORA για εργασίες πόντισης καλωδίου, που υποτίθεται θα ποντίσει καλώδια νοτιανατολικά της Κρήτης ενδέχεται να προκαλέσουν κρίση αν το ιταλικό σκάφος, νοικιασμένο από την Αγκυρα , επιχειρήσει σε θαλάσσια περιοχή που περιλαμβάνει ελληνική υφαλοκρηπίδα.
Read More

Ηλεία: Παραλίγο τραγωδία, πυροβόλησε κατά λάθος 46χρονο

Παραλίγο να σημειωθεί τραγωδία λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Δευτέρας στον Γρύλλο (Μούντριζα) του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, όταν τα πυρά του όπλου τύπου «φλόμπερ» ενός 85χρονου «τρύπησαν» την μπλούζα ενός 46χρονου πυροσβέστη του Π.Κ. Κρεστένων, ο οποίος επέστρεφε στο σπίτι του από την υπηρεσία.
Read More

DW: Προβληματισμός για τις ιδιωτικές στρατιωτικές εταιρείες

Την έντονη δραστηριότητα ιδιωτικών στρατιωτικών εταιρειών διαπιστώνουν 5 γερμανικά ερευνητικά ινστιτούτα, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου. Επισημαίνουν την ανάγκη για έναρξη νέων συζητήσεων στο κοινοβούλιο.
Σε αυτές συγκαταλέγονται θέματα όπως ο πόλεμος με μη επανδρωμένα αεροσκάφη, η ευρωπαϊκή εξωτερική πολιτική καθώς και οι αλλαγές στον αραβικό κόσμο. Εκτός αυτών όμως, οι ερευνητές θίγουν και θέματα που παρά τη σημαντικότητά τους λείπουν από την ειδησεογραφική ατζέντα. Ένα τέτοιο θέμα για το 2015 είναι μεταξύ άλλων και αυτό των ιδιωτικών στρατιωτικών εταιρειών.
Read More

Ο γιατρός μου είχε πει το μωρό μου είναι νεκρό

Συγκλονίζει η ιστορία της Aimee Nolan η οποία καταρρακώθηκε ψυχολογικά όταν μετά από μια εξέταση που έκανε στο νοσοκομείο Portlaoise της Ιρλανδίας τον περασμένο Δεκέμβριο, της είπαν πως δεν χτυπά η καρδιά του παιδιού στο οποίο ήταν έγκυος.
Read More

Υπέρ έντιμου συμβιβασμού ο Σταύρος Θεοδωράκης

Την ανάγκη ενός έντιμου συμβιβασμού επανέλαβε ο Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας σε δημοσιογράφους, κατά την επίσκεψή του σήμερα, το πρωί (09/06/2015) στο Περιστέρι.
Read More

Ψωρίαση: Τι πυροδοτεί τα συμπτώματα της;

Η ψωρίαση είναι μια πάθηση του δέρματος η οποία προκαλεί κόκκινα εξανθήματα σε διάφορα σημεία του σώματος. Τι πυροδοτεί τα συμπτώματα της;
Ο πιο κοινός τύπος ονομάζεται ψωρίαση κατά πλάκας. Μπορεί τα σημάδια της να εμφανιστούν οπουδήποτε αλλά είναι πιο συχνά στο τριχωτό της κεφαλής, στους αγκώνες, στα γόνατα και στο κάτω μέρος της πλάτης.
Read More

Καρπoύζι: Επτά «μαγικές» ιδιότητες που δεν γνωρίζετε - Πώς βοηθάει την υγεία μας

Το καρπούζι προσφέρει έναν ανέξοδο τρόπο για να σας βοηθήσει να καθαρίσετε το σώμα σας από τις τοξίνες και να χάσετε βάρος. Ένα φλιτζάνι μερίδα καρπουζιού έχει μόνο 47 θερμίδες. Πράγματι, το καρπούζι αποτελείται από 92% νερό, αλλά το υπόλοιπο 8% είναι γεμάτο από θρεπτικά συστατικά και πολλαπλά οφέλη για την υγεία σας!
Read More

Δεν θα κατέβουν καν στον διαγωνισμό για νέες άδειες τα μεγάλα κανάλια!

Αν δεν μετάσχουν οι καναλάρχες στη διαδικασία αδειοδότησης, η κυβέρνηση θα πρέπει να διακόψει τη λειτουργία των τηλεοπτικών σταθμών δημιουργώντας «μερικές ΕΡΤ του ιδιωτικού τομέα που θα διακόψουν ταυτόχρονα το πρόγραμμά τους και θα πέσει μαύρο στις οθόνες», αναφέρει στέλεχος τηλεοπτικού σταθμού.
Read More

Ελλάδα, η καυτή πατάτα της φετινής Λέσχης Bilderberg-Ποιοι οι Έλληνες της φετινής λίστας-Ποια θέματα θα συζητηθούν

Του Μάνου Χατζηγιάννη 
Τρεις εν ενεργεία πρωθυπουργοί από Ολλανδία, Φινλανδία και Βέλγιο. Ο επικεφαλής του ΝΑΤΟ, Jens Stoltenberg, ο πρόεδρος της Αυστρίας, Χάιντς Φίσερ. Δύο Ευρωπαίοι υπουργοί Οικονομικών, ένας ο Ολλανδός και ο άλλος ο Βρετανός George Osborne. Η αλεπού ονόματι Χένρι Κίσσινγκερ και ένα σωρό ακόμη μέλη της “παγκόσμιας ελιτ” βρίσκονται στη φετινή λίστα των προσκεκλημένων της περιβόητης Λέσχης Bilderberg. Εκεί που συμπεριλαμβάνονται και τέσσερα ελληνικά ονόματα. 
Read More

Παρελθόν από το ΙΚΑ ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος

Την παραίτησή του υπέβαλε στον αναπληρωτή υπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης, Δημήτρη Στρατούλη, ο διοικητής του ΙΚΑ, Ροβέρτος Σπυρόπουλος, στις 2 Ιουνίου 2015, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.
Ο αναπληρωτής υπουργός έκανε δεκτή την παραίτηση και ευχαρίστησε τον κ. Σπυρόπουλο για την άψογη συνεργασία που είχε μαζί του κατά τη διάρκεια των τεσσάρων τελευταίων μηνών.
Read More

Τον φυλάκισαν χωρίς δίκη, τον απομόνωσαν για 2 χρόνια και τον οδήγησαν στην αυτοκτονία

Ένας νεαρός Αμερικανός, ο οποίος είχε φυλακιστεί χωρίς να έχει προηγηθεί δίκη και ο οποίος κακοποιήθηκε στα τρία χρόνια παραμονής του σε μια από τις σκληρότερες φυλακές των ΗΠΑ, αυτοκτόνησε δύο μόλις χρόνια μετά την απελευθέρωσή του.
Όπως είχε προσπαθήσει επανειλημμένως να κάνει τότε που ήταν κλεισμένος στην φυλακή, ο Κάλιεφ Μπράουντερ απαγχονίστηκε στο σπίτι του και βρέθηκε νεκρός το Σάββατο από την μητέρα του, σύμφωνα με την οικογένειά του. Ήταν 22 ετών.
Read More

Από το Άγιο Όρος στη φετινή Λέσχη Μπιλντερμπεγκ! Ποιος;

Όταν έχεις προσκυνήσει στο "περιβόλι της Παναγιάς" πως γίνεται να συμμετέχεις και στη συνεδρίαση της περιβόητης Λέσχης Μπιλντερμπεργκ;
Read More

Στρατιωτική βοήθεια της Τουρκίας στην Αλβανία! Τι οχήματα τους έδωσαν (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις χάρισαν στον αλβανικό Στρατό 27 στρατιωτικά οχήματα.Η υπουργός Άμυνας της Αλβανίας Μ. Kodheli παρέστη και μίλησε στην ειδική τελετή που έγινε μπροστά από το κτίριο του Υπουργείου Άμυνας στα Τίρανα, στην Αλβανία.
Read More

10 εκατομμύρια το μήνα η επιβάρυνση από τη μη εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ!

Δέκα εκατομμύρια το μήνα επιβαρύνεται ο “λογαριασμός” από την μη εφαρμογή της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας για την αποκατάσταση των μισθών μόνο των στρατιωτικών. Σ΄ αυτό το ποσό δεν υπολογίζονται οι επιβαρύνσεις για τους απόστρατους και τα Σώματα Ασφαλείας.
Read More

Εφιαλτικές στιγμές για ηλικιωμένο στην Ξάνθη – Τον χτύπησαν άγρια με ρόπαλα και λοστούς

Εφιαλτικές στιγμές έζησε την Κυριακή το πρωί ένας 64χρονος μέσα στο ίδιο του το σπίτι στην Ξάνθη, όταν ξυλοκοπήθηκε άγρια από τρεις κουκουλοφόρους...

Όλα ξεκίνησαν όταν η 18χρονη Βουλγάρα που απασχολούσε ο ηλικιωμένος άνδρας ως οικιακή βοηθό στο σπίτι του μερίμνησε ώστε να μπουν μέσα σε αυτό τρεις άνδρες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, κρατώντας λοστούς και ρόπαλα.
Read More

Επαναπατρίστηκε αρχαία μαρμάρινη κεφαλή του Ερμή

Παρουσίαση σήμερα στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Ως «μεγάλη επιτυχία των Ελλήνων αρχαιολόγων» χαιρέτισε ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού Νίκος Ξυδάκης τον επαναπατρισμό της μαρμάρινης κεφαλής του Ερμή, που παρουσιάστηκε σήμερα στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο.
Read More

Δημοψήφισμα για το ΦΠΑ ετοιμάζεται στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου

Τη διενέργεια δημοψηφίσματος στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου για το θέμα του ΦΠΑ ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, κατόπιν πρότασης του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, με στόχο την ενίσχυση της διαπραγματευτικής θέσης της κυβέρνησης για τη διατήρηση του μειωμένου συντελεστή στα νησιά.
Read More

Δεν υπάρχουν σχόλια: