Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Καθημερινά Νέα από το tilegrafima.gr



 

                                  Καθημερινά Νέα από το tilegrafima.gr

                                                        


---

Να βρεθεί σύντομα λύση, συμφώνησαν Τσίπρας-Γιούνκερ

«Σημαντική, ενδιαφέρουσα και φιλική» χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ τη σημερινή συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στις Βρυξέλλες.
Read More

ΔΝΤ: Σοβαρές διαφορές με την Ελλάδα σε τομείς-κλειδιά

Στο πιο σκληρό έως τώρα σχόλιό του για τις διαπραγματεύσεις το ΔΝΤ τόνισε ότι εξακολουθούν να υπάρχουν «σοβαρές διαφορές» με την Ελλάδα σε τομείς-κλειδιά.
Read More

Δείτε την πιο... αφελή απόπειρα πειρατείας στα χρονικά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο-ντοκουμέντο καταγράφει την πιο αφελή πειρατεία στην ιστορία των πειρατών!
Στο βίντεο που ακολουθεί έχουν καταγραφεί Σομαλοί πειρατές, οι οποίοι μπερδεύονται και νομίζουν ένα πολεμικό πλοίο που πλέει μέσα στο σκοτάδι για εμπορικό.
Read More

Die Zeit: Σκέφτεται ακόμα και να παραιτηθεί ο Σόιμπλε

Χάσμα αγεφύρωτο φαίνεται πως χωρίζει Μέρκελ και Σόιμπλε, όπως αποκαλύπτει η γερμανική Die Zeit.
"Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε φέρεται να είναι μαλωμένος με την καγκελάριο και να έχει θυμώσει μαζί της, ακούγεται από τους συμβούλους του αυτές τις μέρες. Μέχρι και η λέξη παραίτηση έχει ακουστεί", αναφέρει η εφημερίδα.
Read More

Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός Κρίστοφερ Λι

Φτωχότερος πλέον ο κόσμος του θεάματος αφού ο θρύλος της οθόνης και διάσημος ηθοποιός Κρίστοφερ Λι, άφησε την τελευταία του πνοή στα 93 του χρόνια.
Read More

Συγκλονιστική μαρτυρία: «10.000 αυτοκτονίες από την κρίση, η τελευταία ήταν του παιδιού μου»

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρίας μέσω βίντεο – συνέντευξης του διοικητή του νοσοκομείου Ελπίς, Θεόδωρου Γιάνναρου στην Corriere della Sera, που μιλά για την Ελλάδα της κρίσης, τις αυτοκτονίες αλλά και τη δική του τραγική απώλεια, το χαμό του παιδιού του.
«Δέκα χιλιάδες αυτοκτονίες σε πέντε χρόνια, η τελευταία ήταν του παιδιού μου» είναι ο τίτλος της συνέντευξης.
Read More

Τουσκ: Δεν έχει χρόνο για παιχνίδια η Ελλάδα

Την ανάγκη να ληφθούν αποφάσεις στο ελληνικό ζήτημα γιατί δεν υπάρχει άλλος χρόνος, υπογράμμισε ο Πρόεδρος της ΕΕ, Ντόναλντ Τουσκ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε σήμερα, Πέμπτη (11/06/2015) μαζί με τον Πρόεδρο της Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, λίγο μετά το πέρας των εργασιών της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες.
Read More

Γνωρίστε τη Λουίζα, την 4 μηνών κόρη μου με Δύο Χέρια, Δύο Πόδια, κι ένα έξτρα χρωμόσωμα.

Έγραψα αυτό το μικρό άρθρο όχι για να εκφράσω την κακή μου διάθεση, αλλά μετά από μερικά σχόλια - αρκετά συνήθη για μένα- που έλαβα σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια μιας ιατρικής εξέτασης ρουτίνας για την κόρη μου Λουίζα. 
Read More

Αυτόπτης περιγράφει την τελευταία μέρα του Γέροντος Παϊσίου στο Νoσοκομείο

Ο Γέροντας Παίσιος τελικά προσβλήθηκε από καρκίνο και νοσηλεύθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης!
Στο νοσοκομείο φρόντισαν το Γέροντα όσο μπορούσαν καλύτερα. Ο καρκίνος, όμως, προχώρησε τόσο, πού το τέλος ήταν πολύ ορατό.
Read More

14χρονος μαθητής μαχαίρωσε καθηγητή και το έσκασε

Η αστυνομία του Bradford στη Βρετανία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό ενός 14χρονου μαθητή, που στις 8.55 το πρωί (τοπική ώρα), μαχαίρωσε έναν καθηγητή του και στην συνέχεια έφυγε από το σχολείο. Ο μαθητής είναι ασιατικής καταγωγής και έχει σκούρα κοντά μαλλιά, ενώ φορά το μπλε σακάκι της μαθητικής στολής.
 
Read More

Γλέζος: Να κλείσουμε το οδυνηρό κεφάλαιο του Β' Παγκοσμίου Πολέμου

«Εύχομαι να έχει φθάσει επιτέλους η ώρα να κλείσουμε με δίκαιο τρόπο το οδυνηρό για τους λαούς μας κεφάλαιο του Β' Παγκοσμίου Πολέμου», αναφέρει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος σε επιστολή του προς τον υφυπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της γερμανικής κυβέρνησης Μίχαελ Ροτ.
Read More

Εργατικό ατύχημα στα Ιωάννινα: 58χρονος έπεσε από τον τρίτο όροφο

Άνδρας 58 χρόνων έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας, κατά τη διάρκεια εργασιών σε οικοδομή που βρίσκεται στο κέντρο των Ιωαννίνων.
Ο άτυχος άνδρας έβαφε την πρόσοψη της πολυκατοικίας, έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο έδαφος από τον τρίτο όροφο.
Read More

Τρόμος: Στα χέρια των τζιχαντιστών μεγάλες ποσότητες χημικών

Ραδιενεργά υλικά και μεγάλες ποσότητες χημικών βρίσκονται ήδη στα χέρια των μαχητών του Ισλαμικού Κράτους, όπως αναφέρουν βρετανικά δημοσιεύματα επικαλούμενα πηγές της Αυστραλίας.
Read More

500.000 νοικοκυριά δεν πληρώνουν τη ΔΕΗ – 2 δισ. φέσι – Αιτία τα χαράτσια!

Νέο, ευνοϊκότερο πρόγραμμα ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος ετοιμάζει η ΔΕΗ, σε μία προσπάθεια να μαζέψει όσα περισσότερα χρήματα γίνεται από το… φέσι των 1,9 δισ. ευρώ.
Read More

Στις 15:00 η συνάντηση Τσίπρα - Γιούνκερ στις Βρυξέλλες

Την εντατικοποίηση των διαβουλεύσεων μεταξύ των ελληνικών αρχών και των εκπροσώπων των Θεσμών, για την επίτευξη συμφωνίας στο αμέσως επόμενο διάστημα, αποφάσισαν Μέρκελ, Τσίπρας και Ολάντ κατά τη χθεσινή (10/06/2015) τους συνάντηση στις Βρυξέλλες.
Read More

Σοκ στην Πάτρα: Κακοποίησαν μέχρι θανάτου το μόλις 23 μηνών βρέφος τους

Οι αποκαλύψεις συγκλονίζουν.
Έσπασαν τα ισόβια για τους γονείς που ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου το μόλις 23 μηνών βρέφος τους. Το ζευγάρι είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη και 4 χρόνια φυλάκισης από το δικαστήριο Αμαλιάδας και είχε ασκήσει έφεση.
Read More

Νίκος Παππάς: Καλημέρα ΕΡΤ!

Μέσω Twitter «καλωσόρισε» ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς την επαναλειτουργία της ΕΡΤ, δύο χρόνια μετά το «μαύρο» που «έριξαν» Σαμαράς και Βενιζέλος.
Read More

Ειρηνευτικές Δυνάμεις του ΟΗΕ αντάλλασαν τρόφιμα με σεξ σε έφηβες

Μέλη της ειρηνευτικής δύναμης των ΟΗΕ που έχουν αναπτυχθεί στην Αϊτή, προέβησαν σε σεξουαλική εκμετάλλευση σε περισσότερες από 200 γυναίκες και κορίτσια, ανταλλάσοντας τα τρόφιμα και φάρμακα του διεθνούς οργανισμού με σεξ, όπως ανέφερε έκθεση του Γραφείου Εσωτερικού Ελέγχου του Οργανισμού, ενώ ένας άλλος αριθμός κακοποιημένων γυναικών παρέμεινε μυστικός.
Read More

Αναζητείται ο δολοφόνος του Γιακουμάκη- Η Εισαγγελία άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία

Ανατροπή πραγματοποιείται στην υπόθεση του θανάτου του σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη, καθώς ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ιωαννίνων άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, επικίνδυνες σωματικές βλάβες και παράνομη βία κατ” εξακολούθηση.
Read More

Σοκ: 59χρονος διατηρούσε σχέση με 15χρονη - Τα μηνύματα που τον «πρόδωσαν»

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη βρίσκεται ένας 59χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούν κατηγορίες για πορνογραφία ανηλίκων, παραβίαση προσωπικών δεδομένων και αποπλάνηση ανηλίκου.
Read More

Δεν υπάρχουν σχόλια: